Пазаруване от Aliexpress.com 5

• 41 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол

diman4eto66 много пъти съм се залъгвала с "добре изглеждащи"-на снимка парцалки.

Diddi Vasileva пратих ти размери
kokovi4 поръчвала съм стъклени неща,опаковат ги много много добре,няма страшно.
maximka мерси.

# 151

Страхотни са! Жалко, че съм с къса коса сега и никак няма да ми стоят добре...Simple Smile

# 152
Благодаря, Никид!  bouquet
 Постъпих точно както ми писа и продавача беше он-лайн - веднага ми намали сумата и вече платих - дано всичко е ок -  влизам и аз в групата на "чакащите".
Благодаря ти още веднъж за съдействието!

Ето и якенцето, което поръчах - дано си заслужава чакането - ако има някой отзив за якето или продавача - моля да го каже http://www.aliexpress.com/store/product/2013-spring-autumn-New-A … 48_735863634.html

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 15:20 от neli_gabi

# 153
  • Ямбол
neli_gabiза нищо,така се учим всички,попаднала си на добър магазин и продавача се с съгласил,макар,че често за различните размери има разлики в цените и не всички намалят .
Самото яке е за пролет/есен

# 154
  • Пловдив
Zdr-te
Може ли да попитам нещо,понеже ми е първа покупка-продавачът вече е получил паричките и в моите пратки,срещу снимката ми пише:
    Awaiting Shipment
 View Detail    

Days Remaining: [ 10 days 18 hours 53 minutes ]
Интересува ме за какво се отнася това Days Remaining: [ 10 days 18 hours 53 minutes ]
В обявата пише,че изпраща в 7дн срок след като получи паричките

# 155

Страхотни са! Жалко, че съм с къса коса сега и никак няма да ми стоят добре...Simple Smile

а аз нарочно си я връзвам косата,за да се виждат Wink

# 156
  • Ямбол

mannuella до този срок,ако не прати,ще ти върнат парите.

# 157
Момичета, един може би тъп въпрос: Какво им пишете за да ви свалят цената, все ме е срам и си плащам Simple Smile
И още нещо, някоя плащала ли е с paypal в Ali-to, поръчах така, но се чудя дали всичко ще е наред, продавача не отговаря.

# 158
Здравейте,искам да изненадам сина си с тази кола,бихте ли ми дали макет на молба за намаляване на цената,за съжаление колежката, която ми помага в тази област е в отпуск и се притеснявам как да помоля продавача на английски.Благодаря предварително
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Best-selling-Childr … le/818061197.html

# 159
  • Ямбол
benite минавала ли си през 1-ви пост.
Какъв PAYPAL??? недопустимо е в Алиекспрес,дори  трябва да се сигнализира продавача,и защо така плати?Ами хич не се чуди,а отпиши,направо в paypal отвори диспут,въобще в Алито то няма ка и да се вижда като поръчка в случая,нали?
Иначе просто пишеш моля да ми намалите...,примерно може да покажеш и др.обява,че го има и по-евтино,или казваш,че ти се струва скъпо,а много го искаш
didolinca нещо от горните изброени избери и с преводача превеждаш и пишеш.

# 160
Здравейте,искам да изненадам сина си с тази кола,бихте ли ми дали макет на молба за намаляване на цената,за съжаление колежката, която ми помага в тази област е в отпуск и се притеснявам как да помоля продавача на английски.Благодаря предварително
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Best-selling-Childr … le/818061197.html

Пишеш му примерно:
Hello i really like this toy, and i want it for my son, but is it possible to give me some discount?Thanks in advance;)

Макар, че повече от 2-3 долара едва ли ще смъкне, което пък си е нещо Joy

# 161
  • Пловдив

mannuella до този срок,ако не прати,ще ти върнат парите.
т.е,ако не добави тракинг номер ли?

# 162
никид знам , че няма да се вижда в Али-то като поръчка, но нямах акаунт за техните плащания, сумата беше малка и я пуснах за проба. По принцип гледам да плащам с paypal, т.к е доста сигурно и до сега не съм имала проблеми. Сега обаче искам да поръчам възглавници и сумата ще е по-голяма около 80$, чудя се с какво да платя пак paypal, без тракинг или през тяхната  Thinking
Много сложно май стана Simple Smile

# 163

Пишеш му примерно:
Hello i really like this toy, and i want it for my son, but is it possible to give me some discount?Thanks in advance;)

Макар, че повече от 2-3 долара едва ли ще смъкне, което пък си е нещо Joy

Благодаря момичета,не се изказах правилно,не искам отстъпка,а да напише по-ниска цена за да дойде в моя клон на пощата Praynig

# 164
  • Пловдив
didolinca
Пишеш му-Please mark it as a gift or declared the item with lower value
Не съм с перфектен английски,но ще свърши работа
С две думи означава да го маркира като подарък или да го декларира като продукт с по-ниска стойност(Може да му пишеш какваІ)

Общи условия

Активация на акаунт