Приготвянето на храна-любов или задължение?

• 16 858
  • 362
  •   1
Отговори
# 330

Въх, изтървала съм предложението......     Laughing Зимвам го веднага!
И без това все мрънкам, че моите ядат малко, а пък на мен ми се приготвят разни вкусотии- чудатости.    Grinning
Само че нямам мъж за размяна.Моят не ще да ме сменя.....нямало друга такава щура "готвачка".    Mr. Green

Чудесно ! Кога да го изпращам ?  Laughing
По втория въпрос - не е нужно да получа друг мъж като компенсация ! Даже никак не държа ! Laughing
Днес съм предвидила салата с бейби спанак , рукола , круши , орехи и синъо сирене и тиквички пълнени с разни сирена ...
Обаче малкия иска пилешки шишчета  Crazy Crazy Crazy На кой по - напред да угодя ?

Хепи  Hug Нямам против да не яде тези неща , аз също се храня по подобен начин ,  но както казах синът ми иска да яде други неща , а и аз понякога примирам за едни пълнени чушки  Simple Smile

Скрит текст:
Е, как ще държиш, нали си имаш хммм, май Спартак беше (ако греша името, поправи ме)  Joy

# 331
... Как да сготвя мусака примерно като с детето не можем да я изядем , а никак не обичаме да повтаряме ...

В малка тавичка с  3 картофа и шъпа кайма, а до нея - друга малка тавичката с брокол и пармиджано риджано за капризния човек. Аз така правя, когато съм добра и съм решила да угодя на всички.

# 332
На мъжа не трябва да се разрешава да се учи да готви, защото един ден като му омръзне секса и вече няма да е мотивиран да е женен.

# 333
Аз обичам да готвя, особено като имам някоя творческа идея и всички необходими продукти. Задължение става, когато някой си поръча нещо, когато правя нещо друго.

# 334
На мъжа не трябва да се разрешава да се учи да готви, защото един ден като му омръзне секса и вече няма да е мотивиран да е женен.

Aбсолютно вярно! Моят мъж стои с мен само заради секса. Добре, че още не му е омръзнал, че ще вземе да ме зареже, мен и двете деца.  и какво правим тогава? че и тест за бащинство не сме правили, направо загинах.

# 335
Aбсолютно вярно! Моят мъж стои с мен само заради секса...

И гладенето на дрехите  Mr. Green

# 336
A като мине на ръкоблудство и си купи ютия, Софи какво ще прави?  Mr. Green

# 337
Как какво - ще пере чорапи. Пък и времето върви, той междувременно докато се светне, може да е порядъчно одъртял.

# 338

Aбсолютно вярно! Моят мъж стои с мен само заради секса. Добре, че още не му е омръзнал, че ще вземе да ме зареже, мен и двете деца.  и какво правим тогава? че и тест за бащинство не сме правили, направо загинах.

Ще се продадем на окупаторите Flutter

# 339

Чувала съм от мъже, че жените като прехвърлят определена възраст стават мъжествени, защото повече мъжки хормони имат. И им ставало все едно, далище го правят със жена си или с някой педерас.

# 340
  • # супернатурална #
А аз съм чувала виц за един, на когото някакъв бобър му извъртял такава свирка, че той го занесъл на жена си, казал и да го научи да прави мусака и да си ходи при майка си. Но все пак отказвам да повярвам, че мъжете са съставени само от член и стомах  Crossing Arms

# 341
  • София
както се казваше в един стар виц "пърди и се ослушва".  Wink

# 342

Чувала съм от мъже, че жените като прехвърлят определена възраст стават мъжествени, защото повече мъжки хормони имат. И им ставало все едно, далище го правят със жена си или с някой педерас.

Joy Joy Joy Joy

# 343
както се казваше в един стар виц "пърди и се ослушва".  Wink

Това за пъ*****то, мен ако имаш предвид, бързо си вземай думите назад! Crossing Arms Аз съм жена от класа и такива неща не правя.  Whistling

Чакам да ме осветлят каква е конкретната възраст, в която ще се превърна в мъж. Дали от сега да не си търся заместничка? Анди, и ти спри да се....... Хм, ослушваш, защото и ти натам вървиш.  Joy

# 344
Хм, и аз се замислих, на моята възраст дали нямам повече тестостерон  Thinking Но от друга страна съм от онези с тежките ц... и няма опасност да ме сбъркат с мъж.
Мъжът ми в началото само мърмореше 'това не ям, онова не ям'. Сега всичко яде, което му направя и иска още.

Общи условия

Активация на акаунт