Breaking Bad - All Bad things must come to an end.

• 18 795
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Ми то в такъв случай всичките досега са по 75 минути, за какво го обявяват. Се тая.

# 706
Неее,(не че е важно, но очевидно ми се приказва и днес) според енциклопедията са по 1 час нормалните епизоди, но реално са по 40 и малко минути.

Сега за рицина - дали пък не е за за Хайзенбърг тоз рицин наистина. Минавала ми е мисълта, че Уолт може да свърши със себе си така, но я отхвърлих заради егото. От друга  страна, това е единственият начин Хайзенбърг да умре от ръката на Уолт и това да му е изкуплението.

# 707
  • Ænima/Albuquerque
Бро, забрави за тоя случай. Сеено не му видя физиономията в бара. Може да е решил да прави Хайзенгедон - да напрай чай за сичко живо!   hahaha

# 708
Ма той беше Хайзенбърг в бара. Може Уолт да изплува на повърхността за последно и бам! рицин в системата.

# 709
  • Ænima/Albuquerque
Ноу уей, бро!  hahaha

# 710
И аз не вярвам рицина да е за него. А и не искам да умира преди да разплаче майките на сичкото реднек, бивши съдружници и Лидия. Да мрат!

Промо-снимки от последната серия - http://www.spoilertv.co.uk/images/breaking-bad/Season%205/Promot … .16%20-%20Felina/

Коя е тази къща от първата снимка? Не прилича на неговата, да не е отишъл "на гости" на как-им-беше-името химическите надувки?

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 10:03 от Злата с метлата

# 711
  • Ænima/Albuquerque
С тия дрЪва в къщата? Абсурд да е на надувките, по-скоро е неговата.

# 712
Как неговата? Тя вече е иззета, опустошена и едва ли има ток.
Твърде в негов стил е да е отишъл при надувките, за да каже - ето ме, тук съм, жив съм, Уолтър Уайт съм.

Извод: цялата работа отново е заради жена. Всички бели стават заради жени, или майките или някоя нещастна любов.

# 713
Надувките ми приличат на такива еко природосъобразници, дето да имат дрЪва в къщата.

# 714
  • Ænima/Albuquerque
Нда, бе. hahaha

Тц, брат, не вярвам да иде да кажа - ето, Уолт съм. По-скоро шсъ весне да им обясни как, точно заради тях е на тоя хал, че едва ли не е бил принуден да готви, щото е нямал пари да остави на семейството си, кат пукне. Много ясно, че те са виновни!

# 715
И аз не си представям да се появи само за да каже, че е Уолт. По-скоро го виждам като Самюъл Джаксън в "Криминале" с неговата Ezekiel 25:17 реч. Mr. Green

# 716
Много ясно, че така ще им каже! Може и да разберем най-сетне защо се е врътнал от "Сивата материя".

# 717
  • Ænima/Albuquerque
Много ясно, че така ще им каже! Може и да разберем най-сетне защо се е врътнал от "Сивата материя".

Ей тва е! Ей тва е! Искам да знам що!  Crossing Arms

# 718
Уолт ше измисли как да врътне вината на баровците, или поне да сложи началото на края им по някакъв начин за гранд финале, преди да дойде и неговия край.... Не знам, малко ми се вижда в един епизод да успеят да приключат с всичко, очаквам да остана разочарована. Поне до сега винаги се е случвало така със сериалите, които харесвам.

Помня с ЛОСТ, ама че чакане на този пуст финал и накрая вадят един притеншъс епизод с недомлъвки, който те оставя в позицията на Ся как да кажа, че краят не ми е много ясен, та нали автоматично ще докажа на всички колко съм тъп/а...

С ББ очаквам нещо подобно. Не виждам как за 75 мин. ще ми покажат завършени историите на Скайлър и децата, на Джеси, на Уолт... Дано ме опровергаят биг тайм и да ни предоставят перфектно изпипан финален епизод.

# 719
И на мен очакванията ми са големи, затова предполагам ще се разочаровам. Но да видим...

Междувременно, всички са били при Конан днес, и почнаха да качват най-интересното.

Браян и еротичното писмо от фен. hahaha

http://teamcoco.com/video/bryan-cranston-erotic-note

Общи условия

Активация на акаунт