Отговори
# 435
  • в подножието на планината
Ей, шшшш, де са епизодите...мързелани такива... Joy действате по- бързо, че не съм гледала сериала нито един път... Mr. Green Joy

# 436
# 437
Честит Рожден Ден ,Икси!
Бъди здрава и много щастлива !Пожелавам ти прекрасен и изпълнен с много положителни емоции  рожден ден! Hug

# 438
Влъх мед ми капе от сърцето да знаиш  Heart Eyes
ама и този другия си го бива де хахах

# 439
Привет  wavey

Честит Имен Ден на всички, чиито имена са подвласни на Св. пророк Илия!

Ади да се почерпите за здравето на моя брат (и вуйчо ми, и леля ми  Joy)

Скрит текст:

ИКСИджим,
имаме си мома - рожденичка   Hug

Честит Рожден Ден, мила.  nbirthday

Нека всички твои желания бъдат мои пожелания. И да ти се сбъднат!

ura  ura  costumed034 Tada  costumed034  ura

И музикалния поздрав
Скрит текст:

# 440
има ли превод на 44,46,47,49,50....някой от тези епизоди.от една седмица ги чакаме,или аз не знам къде да търся????или сте спрели с превода ?

Нещо си се объркала!
Чакат се от месеци; никой не е спрял с превода; работят се последователно; работещите са 10 човека, а мрънкачите 10 000, като 9 999 от тях не си правят труда да прочетат даже предишната страничка в темата, камо ли да хвърлят поглед върху по-стари теми, и за капак всички те се държат така, като че ли някой с нещо им е длъжен.

Отивам на разходка и кафе с приятелка. Дано през това време някой да е превел въпросните епизоди и направил субтитрите. Колко му е! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

+ 10
 newsm10

извинявайте ама не се държа така като 4е ли ми е длъжен някой,просто щом сте се хванали за нещо правете го,не чакайте да ви се молим

Е ся вече яко подпалих.

Да ти имам и императивния тон.

Не мога да разбера нещо - всеки ден се появява някой питащ за нови серии. И не стига, че винаги се намира някой, който най-учтиво да им отговори и то при положение, че няколко стр. назад е отговорено на същия въпрос поставен от някой друг, вместо да благодарят, държат сметка "Защо се туткате, много сте бавни, ние нямаме търпение ......."  ooooh!

Шшшш, алоооооу, всички сме били нови тук. И аз бях (преди няколко месеца). Не само, че не съм питала, но защо? Защото си седнах на д-то, попрочетох доста стари теми, съответно видях линковете, дръпнах си сериите, които бяха преведени, въпреки, че не бяха подред и бях много благодарна, че някой си е направил труда да ги преведе и че ни снабдява с интересна информация за филма и актьорите.
И знаеш ли кога писах за първи път и защо? Не за да питам за серии. Писах, за да благодаря на момичетата за всичко това и за да ги изненадам с една серия, която бях направила (превод и субове). И всичко това, защото ми беше някак съвестно само да консумирам наготово. Няма да казвам колко дни и нощи ми отне.

ПП: Преди това никога не бях правила субове. Тук се научих.

Ади ся гит, виж още колко серии чакат да бъдат направени, хващай една и ще те чакаме да ни пишеш пак като я направиш.

ПП: Чудя ви се още защо отразявате подобни питания.

Като отвориш първа страница, неграмотен да си, пак ще разбереш......

Ууууууф, аман от търтеи, на които всеки им длъжен.

Спирам вече, че на празник ме газираха, ама ха.

Последна редакция: сб, 20 юли 2013, 13:28 от Латинодивата

# 441
Булка,туй за нас  Mr. Green
Скрит текст:
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Цитат
Ей, шшшш, де са епизодите...мързелани такива... 35 действате по- бързо, че не съм гледала сериала нито един път... Mr. Green 35
HugКога го имаше с патагонско аудио що го не гледа а Naughtyа са мрънкаш Mr. Greenза протокола аз веднъж го гледах Mr. Green

Манка Hug да са ти живи и здрави именяците Heart Eyes  bouquet

# 442
Влъх,хубаво е,че ти капе мед зимай кофа и събирай за Бу  Mr. Green Мойто ашкъмче и той си е готян ,а как пее  Heart Eyes

# 443
# 444
  • Още у мъглата ...
Добър ви ден, туткави мързеланки  Hug Hug Hug

Да раздам малко ладничка кофеинова напитка, че пак ни възвряха нещо  Mr. Green
Скрит текст:

Да засладим лекинко  Grinning
Скрит текст:

И напук на негативното потропване с крак и размахването на пръст, Емко и Фери ви пожелават прекрасен уикенд  Heart Eyes

И аз се присъединявам към тяхното пожелание  Heart Eyes

# 445
  • в подножието на планината
Манка, Hug да са ти живи и здрави именниците!  bouquet

Клоди, Heart Eyes патагонско не щА... Rolling Eyes китайско искам... Mr. Green

На това аз рИва... Cry ето и вие да порИвете... Mr. Green

# 446
Гюнайдън къзларки, как сте?

Латинодивата - не се ядосвай, просто подминавай такива тъпи и смотани постове, аз така правя, не им придавай важност  Crossing Arms

Честит рожден ден ИКСИ, аз пожеланието ти го написах във фейса, така,че ще го видиш там   bouquet

И честит имен ден на всички празнуващи днес / ако има такива от темата.

# 447
# 448
Гюнайдън къзларки, как сте?

Латинодивата - не се ядосвай, просто подминавай такива тъпи и смотани постове, аз така правя, не им придавай важност  Crossing Arms

Честит рожден ден ИКСИ, аз пожеланието ти го написах във фейса, така,че ще го видиш там   bouquet

И честит имен ден на всички празнуващи днес / ако има такива от темата.

Марти, аз не ги отразявам всичките Simple Smile Подминавам 1, 2, 5 и на 6-то яхвам метлата.
И аз съм много нетърпелива. Искам нещата да се случват сега и веднага, ама това не винаги е възможно. Но си чакам търпеливо, като нямаше преведени серии, гледах на турски, с английски субове, даже от клипа съм гледала от нетърпение. Но не държа сметка на никой, защото никой не ми е длъжен с нищо. Аз в момента не правя серии, и в този смисъл нямам основание и да се ядосвам, но знам за какъв труд става дума и като ми завлизат тук разни п...ли с претенции  #Cussing out

Grinning

# 449
не им обръщай внимание на тия окурвавени п**ли, толкова са ми ясни,че простоо....  #Crazy

попаднах на нещо интересно аз

Откриха жена, изчезнала преди 50 години
 newsm78

Скрит текст:
В Канада бе открита жива и здрава 77-годишната Луси Джонсън, считана за изчезнала от 1961 г. Джонсън е била намерена в Юкон, провинция Британска Колумбия. Там жената живеела от години заедно със семейството си, създала 4 г. след "изчезването" си, съобщи bTV. Първият съпруг на Луси, когото тя напуска внезапно преди повече от половин век, умира през 90-те години. През всичкото време до смъртта си той издирва "изчезналата" си съпруга. По думите на канадската полиция, случаят е "деликатен". "Не можем да си позволим да ровим в миналото на г-жа Джонсън, която навремето очевидно е имала своите мотиви да напусне първия си съпруг. А и в действията й няма нищо престъпно, освен ако това, че е встъпила в брак, без да разтрогне първия, може да се нарече "престъпление", коментира местен шеф на органите на реда.

Общи условия

Активация на акаунт