Отговори
# 420
извинявайте ама не се държа така като 4е ли ми е длъжен някой,просто щом сте се хванали за нещо правете го,не чакайте да ви се молим

ами няма за к'во да се молите Winkте когато са готови момичетата ще ги пуснат Blushади дур яяя
по яваш newsm73 чИ шЪ почна да сЪ карам вечИ  argue

# 421
аз като гледам те не са спирали да работят,за качествен превод се изисква време и много труд,а те все пак имат семейства и работят,не са някакви пубери дето  нямат никакви задължения и се чудят какво да правят по цял ден. Спрете с това кой на кой е длъжен и тем подобни неща,защото и те не са ви длъжни да  превеждат сериала. Гледайте си смотания превод в видеоклип и не създавайте  напрежение в темата ни. Всичко си има граници

а'м тЪй де  newsm10 newsm10 newsm10

# 422
# 423
Драстиии   Hug аз съм нова тука да попитам нерде са всички епизоди нещо не ги скивам ади тъгъдък малко  hahaha Иксиджик, Hug ЧРД мила ,пожелавам ти много сбъднати мечти  Peace и си чакам почерпката  Mr. Green

# 424
ей тъй съм  Mr. Green

# 425
Скрит текст:
Един човек влиза в аптека казва:
 - Един презерватив,ако обичате !
 - Момент,казва аптекарката.Минута след това му подава красиво пакетче. С фантифлюшка. Изумен клиента пита:
 - В такава изискана опаковка никъде не са продавали.Новост ?
 - Така е господине,защото сме в конкуренция с аптеката отсреща ! - отговаря аптекарката.
 Изуменият човек,решава да види какво пък правят конкурентите и влиза в отсрещната аптека.
 - Един презерватив,ако обичате !
 - Момент,кажете часа и мястото ,където да Ви го доставим !
 Втрещеният клиен се прибира в къщи и започва да чака.В уречения час се звъни на вратата.Той отваря и очите му се събират на носа.Пред вратата стоят три красавици.Средната държи в ръце едно прекрасно малко пакетче.
 - Девойки,знам какво носите ! Знам и защо сега ! Но бихте ли ми казали защо сте три ?
 - Ние сме монтажната бригада,господине !
  Mr. Green

# 426
# 427
Скрит текст:
Лятна вечер. Слънчев бряг. Английска туристка спира такси.
 - Несеебаа?
 Бакшишът гледа с неразбиращ поглед.
 - Несеебаа?
 - Кът' ни съ ибеш, ко махаш ма, миндил!

# 428
извинявайте ама не се държа така като 4е ли ми е длъжен някой,просто щом сте се хванали за нещо правете го,не чакайте да ви се молим
smile3505

Това е на първа страница във всяка тема Peaceнезнам как да го напиша за да се вижда ooooh!но явно направо се скача на последна страница и почва да се пита ooooh!

Цитат
Тези серии в момента се обработват Peace

44 серия Ирка Hug редене суб ИКСИ Hug

46 серия превод  osakini  Hug редене суб  Pebals_fen Hug

47 серия превод Ирка и Дени Hug редене суб Ива Hug

49 серия превод Надя Hug редене суб ReBulgary Hug

50 еп превод pltgab Hug редене суб Таня 2 Hug

51 серия превод Пейкова Hugредене суб Pebals_fen Hug

52 еп превод pltgab Hug редене суб Профи Hug

54 еп превод Дени Hug

55 еп превод Габи Hug

56 еп допревеждане Габи Hug

59 серия превод и редене суб  peti_m Hug

60 еп превод Дени Hug

61 серия превод Весела Hugредене суб Ива :hug

Привет и на другите Hug Hug Hug

Чок зор на флашка #Crazy

# 429
# 430
# 431

Кръщене на мъж на средна възраст:
 "Отричаш ли се от Сатаната?" попитал попа
 "Чакай бе отче. Ти ще ме кръщаваш ли или ще ме развеждаш?"

# 432
Ами Фериха не знам защо така се нахвърли на Емир в началото на 36 епизод по скоро си е мислила че пак ще иска да я нарани а всъщност той искаше да я изслуша и да бъде до нея.Нея оправдавам но си мисля че е нормално така да реагира тъй като той до сега я нараняваше.

# 433
алоо релаксиращата ади чик съна и ти хахах

малеее Икси честит рожден ден джанъм  Hug всичко най хубаво ти пожелавам и днес всичко ти е позволено Simple Smile

# 434
Булка,туй за нас  Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт