Отговори
# 405
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug замотах се снощи с Фемир и неможах да ви видя  Hug аз за пореден път съм потресена от Ферито в 36 еп началото как се развика на момчето  ooooh! аха да реши мааалко да се приближи към нея и да не я наранява повече и тя го отблъсна...еми сори Фери ти си си виновна  Crossing Arms
Хаххахаххах потресената рано сабах от Ферито  Joy Joy Joy
Гюршус душички ,до по-късно  Hug Hug

# 406
Добро утро  Hug замотах се снощи с Фемир и неможах да ви видя  Hug аз за пореден път съм потресена от Ферито в 36 еп началото как се развика на момчето  ooooh! аха да реши мааалко да се приближи към нея и да не я наранява повече и тя го отблъсна...еми сори Фери ти си си виновна  Crossing Arms
от снощи и още ме държи  #2gunfire
Влъх дека тръгна бе  newsm78

# 407
                         newsm59 newsm59

newsm51  Gift newsm51  Gift newsm51  Gift
                        A сега гюнайдън и от мен   food010  food010  food010

и да не вЪ оставя гладни рано сабах

ииииииииии

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 408

на големия гьол отиваме бе къз  Hug

# 409
  • София !
Гюнай дън сладурки  Hug , хубав уикенд ви пожелавам   bouquet !!
Скрит текст:

Ей тука много ми харесва  Heart Eyes

# 410
  • София !

Иии ето така се готви
 Laughing  Hug

# 411
има ли превод на 44,46,47,49,50....някой от тези епизоди.от една седмица ги чакаме,или аз не знам къде да търся????или сте спрели с превода ?

# 412

на големия гьол отиваме бе къз  Hug
малеее ама и ти ли бе Жани еееее срам нямате тц тц пу пу да си изкарате готино  Hug аз ще дебна Влъха да не запраши към Туркието  Joy

# 413

ИКСИ,  Hug  bouquet
Бъди здрава, най-вече здрава и често, често да те спохожда късметът. newsm51
Рали

# 414
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Ирка, Hug Снежи, Hug Жана, Hug благодаря за ФЕмирските кафенца и закуските!  bouquet  bouquet  bouquet

Лек път и приятно изкарване на всички, които ще заминават на почивка! Hug

ИКСИ, честит рожден ден! Hug

Скрит текст:

Клоди, Hug Вяра, Hug bunny : ) , Hug Рали, Hug

Хубава събота, момичета! Hug

# 415
  • София !
ИКСИ Честит Рожден Ден  smile3525 . Да си жива , здрава и много , много щастие за напред newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 416
Малееееее върта,суча и все гледам да ви надникна Shockedда не изтърва някой хабер за ашкъма Wink
къзлар тешекюлер за пожеланията Blushа за Тюркието колко му е да се метнем с Ирка на някой корабче  smile3549 smile3548 smile3549 и току виж сме се фотнали с Чачи  Hug Hug Hug

# 417
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
има ли превод на 44,46,47,49,50....някой от тези епизоди.от една седмица ги чакаме,или аз не знам къде да търся????или сте спрели с превода ?

Нещо си се объркала!
Чакат се от месеци; никой не е спрял с превода; работят се последователно; работещите са 10 човека, а мрънкачите 10 000, като 9 999 от тях не си правят труда да прочетат даже предишната страничка в темата, камо ли да хвърлят поглед върху по-стари теми, и за капак всички те се държат така, като че ли някой с нещо им е длъжен.

Отивам на разходка и кафе с приятелка. Дано през това време някой да е превел въпросните епизоди и направил субтитрите. Колко му е! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 418
извинявайте ама не се държа така като 4е ли ми е длъжен някой,просто щом сте се хванали за нещо правете го,не чакайте да ви се молим

# 419
аз като гледам те не са спирали да работят,за качествен превод се изисква време и много труд,а те все пак имат семейства и работят,не са някакви пубери дето  нямат никакви задължения и се чудят какво да правят по цял ден. Спрете с това кой на кой е длъжен и тем подобни неща,защото и те не са ви длъжни да  превеждат сериала. Гледайте си смотания превод в видеоклип и не създавайте  напрежение в темата ни. Всичко си има граници

Общи условия

Активация на акаунт