Отговори
# 30
  • Още у мъглата ...

Брех,аз се замотах с тоя клип специално за Ренката,и то изполягал всичкия калабълък  ooooh!
Ренка  Hug Hug

Ирка  Hug
Нали знаеш, че казвам лека нощ по няколко пъти  Laughing
Забавих се, че исках да изгледам клипа Heart Eyes
Браво, бре  Hug newsm51 newsm51
В началото ме натъжи, но после си ми се оправи настроението и ми стана едно любовноооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси, Ирка  Hug, страхотно за настроение преди полягване  Heart Eyes

# 31
  • У Диспансера ...♥♥♥
О ама моля ви се за вас винаги,нали знаете  Hug Hug Heart Eyes
Е тъжно,то това е целта,като по текста на Мико,тъкмо мислиш,че е свършила любовта и тя пак изплува  Mr. Green

# 32
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ирче, екстра е клипчето. Другия път сложи по-прозрачни пердета, че някои целувки не ги видях достатъчно добре! Laughing

По стар български обичай - Марто, честита баня! hahaha

За космаляците писах в края на предишната тема, ама мога и тук да го повторя. Mr. Green
На Мелих Селчук ръчицата, като прегръщаше Сахерлитка, направо е плашеща! Бу прилича на гол охлюв сравнен с него.

# 33
А аз с кошките ни лягам  Naughty

# 34
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вие пък сте много любопитни Проф,тва въображение за какво го имате,аз така го  развихрих моето,че пушек се вдига  Mr. Green
Сега ще ви кажа Лека нощ с един йок йени ,ама за сметка на това красив Чаатай  Heart Eyes Heart Eyes

# 35
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ади бе не лягаш,ти вече единия сън го удари с тях даже  Mr. Green

# 36
Ирче, екстра е клипчето. Другия път сложи по-прозрачни пердета, че някои целувки не ги видях достатъчно добре! Laughing

За космаляците писах в края на предишната тема, ама мога и тук да го повторя. Mr. Green
На Мелих Селчук ръчицата, като прегръщаше Сахерлитка, направо е плашеща! Бу прилича на гол охлюв сравнен с него.

ахаха, нашия съсед под нас е така, но от 2-3 години взе да се епилира .. ама мен не ме кефи краката мъж да си ги епилира, не ми е много.. мъжкарско, айде така да се изкажа..

# 37
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ехе да бе да,и аз съм го виждала Мелих,ама чак пък на гол охлюв Бу,тва не може никогаш да стане,то там е нещо страшно направо  ooooh!

# 38
  • Още у мъглата ...
Хайде пак   Laughing

Лека нощ от близначетата на ... знаете на кои (Чаги и Хазалnewsm03

И от мееен  Heart Eyes

# 39
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе да са с машинката за тяло има едни такива взети,да не са и някакви рунтави ,ама и да не е да лъщи повече от мен,че и такива съм виждала,то чак срам да те хване да застанеш до него  Mr. Green

# 40
Ади бе не лягаш,ти вече единия сън го удари с тях даже  Mr. Green
  Mr. Green а не ич  Mr. Green ама заслабнах Булка скастри ги малко кво е тва тяхното ши постим ли ко ши прайм аааааааааааааааааа  Naughty

# 41

Брех,аз се замотах с тоя клип специално за Ренката,и то изполягал всичкия калабълък  ooooh!
Ренка  Hug Hug
Ирка Hugстрахотия,чок,чок убаво  bouquet
Имам една молба ако не те затруднява направи клипче с всичките целувки между двамата от когато започна всичко до последната,музиката избери ти.Знам,че има и други такива подобни клопчета но аз искам да си е твое.  bouquet

# 42
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моят мъж има един съученик, който като ходи да се подстригва все внимава да спре фризьорката преди да му е стигнала до кръста.   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 43
Габи,казваш лека от близначетата на Серенайката ли  newsm78

# 44
Моят мъж има един съученик, който като ходи да се подстригва все внимава да спре фризьорката преди да му е стигнала до кръста.   rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ш той бая вълнясал тряа да е  ooooh! ша задръсти машинката  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт