Отговори
# 240
Хади Влъх,нали си мой човек,и чабук отивам да стягам багажа,че утре съм до Турция,въоражена с бинокъла да киризя до Бодрум и Чешме кви ги върши тоя грозния
http://vbox7.com/play:78ce6a9788 Дано ви хареса Mr. Green
Влъх,супер е станало  Heart Eyes много ме зарадва  Peace

# 241
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И какво му мислим, Гале?  Mr. Green

# 242
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе ще взема да се препъна случайно в пясъка,че барем го уцеля,само да не  е Джанчо до него,че да си помисли нещо,лелелел къде ще се крия тогава не знам  Joy Joy Joy

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥
И какво му мислим, Гале?  Mr. Green
Само хубави неща  Whistling Whistling

# 244
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хади Влъх,нали си мой човек,и чабук отивам да стягам багажа,че утре съм до Турция,въоражена с бинокъла да киризя до Бодрум и Чешме кви ги върши тоя грозния
http://vbox7.com/play:78ce6a9788 Дано ви хареса Mr. Green
Влъх,супер е станало  Heart Eyes много ме зарадва  Peace
Радвам се,че ти харесва,все пак е по твои проект  newsm53 newsm53

# 245

Дано ви хареса Mr. Green

БРАВО newsm51БРАВО newsm51БРАВО newsm51

# 246
Ирче, ашкоолсун къз, машаалах!  Crazy Екстра е клипчето!

У Туркието като идеш, ако го мерниш нашто момче, дано да е на плажа, че поне една кълка да отъркаш в него докато съ фотате! Пу-пу! Амин!
И недей веднага да си казваш, че си от диспансеризираните, да не го уплашиш! Joy

туй за кълката и фотането много ме изкефи Winkамин де

# 247
Ай само хубави и красиви неща му мислим най вече като на Жана крачолите и колкото е горещо още по горещо става....Ирче ще внимаваш като се препъваш в пясъка ще гледаш да те хване Чаги ама със финес както Джансуто я хвана.

# 248
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:

# 249
  • София !
Ирче, ашкоолсун къз, машаалах!  Crazy Екстра е клипчето!

У Туркието като идеш, ако го мерниш нашто момче, дано да е на плажа, че поне една кълка да отъркаш в него докато съ фотате! Пу-пу! Амин!
И недей веднага да си казваш, че си от диспансеризираните, да не го уплашиш! Joy

туй за кълката и фотането много ме изкефи Winkамин де

Амин , амин .... опасни сте значи , направо мЪ убихте  Joy

# 250
Не е вярно не сме опасни....Никой от психодиспансера не е опасен.... Joy

# 251
  • София !
Е да , де -да , то защото не сме опасни , за това сме в диспансер  Joy . Ние сме доброопасни ( нова дума измислих  Joy ) , Галя  Hug .

# 252
Ние тука само хубави неща мислим ние не сме такива отмъстителни.....

# 253
  • София !

# 254
Влъхи много готино клипче с Фемир и Езел  Hug значиии някой път ми направи кефа да е с на Авеню - бягство   Praynig Hug обожавам я тази песен и с ревливи моменти ще пасне идеално   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт