Отговори
# 690
  • Sofia
Скоквам да се запиша в новата тема и ще ви оставям,че вече съм smile3507
Дано скоро пак ми остане повечко време да поседя тук,че само четене не ми е достатъчно Laughing

Лека и спокойна нощ,душички  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 04:51 от avi10

# 691
  • In a surreal moment!
Петлите пропяха...чувам ги през отворения прозорец...време е за сън

Ади...гид...ийи окулар на всички будни

Ави  Heart Eyes  лека

# 692
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
avi10, Hug
разбирам, че сме паднали, но и утре е ден! Laughing
Освен това живеем в демократична държава, всеки е свободен да ми направи фен клуб , стига да не иска от мен да членувам в него .  Дигностицирана съм, ама не от нарцисизъм.

# 693
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Laughing Хатиджето след като отблъсна атаката на Супер Марио реши да си понаплиска лицето с водата от басейна в мола. JoyJoyJoy

Хайде лека нощ! Аз отивам да си довърша серийката. Ще се появя за обедното кафе.

# 694
добро утро  Hug

# 695
Добро утро!Да си изпием кафенцето,чайчето и да поплуваме за здраве с Ча... tooth tooth
tooth

Скрит текст:
И по едно сокче...

Верче!  wavey

# 696
Докато се събудите,прескочих до съседите.Всичко наше можеш да намериш там...и уискито от специалната ми Хазатайска изба гепили  newsm61 Да им сладко  Mr. Green
Скрит текст:

А това го и бях забравила...

Много странно...оригинала му е гиф,при тях е гиф,а у мамата...ТЦ... newsm78

# 697
  • София !
Добро утро сладурки  Hug , хубав и успешен ден  Heart Eyes

# 698
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Снежи, Hugблагодаря за сутрешните удоволствия...  bouquet

Хубав ден! Hug

# 699
ехо мераба джанъм от мрачен и сив Сливен wavey wavey wavey wavey wavey
гледам йени хабери йок Winkоправяли сте Хазатай.......за кой ли път Simple Smile
Снежи чок гюзел колажчета с кайвенцата къз Hugизчетох ви на бързо Blushшимде шЪ скокна в йени темата за записче и после  сЪ изчесвам................... Hug Hug Hug Hug Hug

# 700
Звезде!Жани!Бъни!  bye

Ей така шЪ ги оженим...Хазатай  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 701
Добро утро, GÜNAYDIN,

Аз снощи се отеглих, за да не  тормозим Рени с нова тема, ама купона в психодиспансера е продължил с продължителни и задълбочени анализи, купон, DJ и смях   bouquet
Снежи, винаги ме зареждаш толкова много, толкова обичам твоите постове, така Хазатайски, ние сме от онази група дето Профи ни е описала, която винаги защитава голямата любов на Хазатай и Фемир  Heart Eyes , а колажа е страхотен  Hug , хади кога ша ходим на сватба newsm78
Снощи гледах обяснението на Емир в театъра, после в кафето как и обясняваше че той е виновенуно ще я гони колкото трябва, а тя милата сгодена за оня на Релакс ашкъма  Mr. Green, толкова са ми нежни и романтичти  newsm76 Two Hearts: loveuuu: loveuuu, Профи  Hug
Жани, къз, ади: animal037: animal037 animal037 чабук, чабук към
Пожелавам Ви от все сърце

# 702
# 703
Добро утро, GÜNAYDIN,

Аз снощи се отеглих, за да не  тормозим Рени с нова тема, ама купона в психодиспансера е продължил с продължителни и задълбочени анализи, купон, DJ и смях   bouquet
Снежи, винаги ме зареждаш толкова много, толкова обичам твоите постове, така Хазатайски, ние сме от онази група дето Профи ни е описала, която винаги защитава голямата любов на Хазатай и Фемир  Heart Eyes , а колажа е страхотен  Hug , хади кога ша ходим на сватба newsm78
Снощи гледах обяснението на Емир в театъра, после в кафето как и обясняваше че той е виновенуно ще я гони колкото трябва, а тя милата сгодена за оня на Релакс ашкъма  Mr. Green, толкова са ми нежни и романтичти  newsm76 Two Hearts: loveuuu: loveuuu, Профи  Hug
Жани, къз, ади: animal037: animal037 animal037 чабук, чабук към
Пожелавам Ви от все сърце

ДЖЕЙН!  love001 Two Hearts За теб,скъпа... newsm51 Принцът/Емир=принц...в превод/, намери своята реална Пепеляшка/  tooth tooth tooth

# 704
  • Още у мъглата ...
Добро утро на най-красивите освидетелствани  Hug Hug Hug

Снощи не успях да ви пожелая лека нощ, но в края на мача взех, че заспах, но с ясното съзнание, че 5-ти гейм няма да има  Mr. Green

Затова направо на добрутрото и кафето

С пожелания от ФЕмир и мен за прекрасна и усмихната неделя  Heart Eyes

Снежи  Hug
Много хубав тоз Ча, като делфинче плува  Laughing
За Пепеляшката  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт