ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 100 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Някой ползвал ли е услуги за лазерно обезкосмяване на интимни зони в града или в някой град на близо, защото в Търново е само на едно място и не знам до колко е качествено там  newsm78

# 361
  • Велико Търново
...

Здравейте боляри и болярки! Simple Smile
Много ви моля за препоръки за адвокат. Бих искала да е завършил/а СУ и да не взима много. Второто е по причина за сравнително лесен казус и малка сума, под 1500 лева, която една съдебна изпълнителка вече много време се прави на 2 и 1/2 и не ни ги изплаща. Предполагам мацката си трае, защото живеем отвъд океана и колко ли са тези пари за нас!? E, да ама не...   NaughtySimple Smile
Мога да препоръчам много,но са завършили ВТУ Peace

Проподавателите по право са едни и същи във ВТУ и в СУ, тей че се довери на Сиска Simple Smile

# 362
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте момичета,да попитам знаете ли къде мога да занеса за ремонт офис стол-за смяна е целият амортисьор???

# 363
Мацки, влизам да ви кажа, че има едно магазинче по улицата от кино Полтава надолу към Гурко. Вдясно се пада като се спускаш надолу, малко след отбивката за интерхотела. Та там жената е пуснала памперси на складови цени. Има и намалени пюрета на бебивита. Памперси има на Памперс, Либеро, Пуфис, Ганчев и още някакви имаше. Срещу магазинчето има един офис за компютри и малко по-нагоре магазин за офис консумативи.

# 364
Мацки, влизам да ви кажа, че има едно магазинче по улицата от кино Полтава надолу към Гурко. Вдясно се пада като се спускаш надолу, малко след отбивката за интерхотела. Та там жената е пуснала памперси на складови цени. Има и намалени пюрета на бебивита. Памперси има на Памперс, Либеро, Пуфис, Ганчев и още някакви имаше. Срещу магазинчето има един офис за компютри и малко по-нагоре магазин за офис консумативи.
Благодаря за информацията   bouquet

# 365
  • Велико Търново
Здравейте момичета,да попитам знаете ли къде мога да занеса за ремонт офис стол-за смяна е целият амортисьор???

Амортисьор са ни сменяли преди години от Офис 1 дори си мисля че столът не беше в гаранция.

# 366
Здравейте!
Някой може ли да ме насочи къде мога да намеря дънки за възрастни, тип клин. Да ме насочите към някои магазини, че не разполагам с време да обикалям Simple Smile

# 367
за магазин за дънки(сега точно тип клин нз дали имат) има на Габровски малко преди светофарите на пожарната, на Беляковско шосе(Дънков свят), на 5-то авеню (над ЦБА на пазара) и след паметника на обесените има друг Дънков свят, пада се срещу края на Гум(преди щастливеца на отсрещния тротоар, преди десния завой за паркинга на халите). За тези магазини се сещам, избери си кой ти е удобен Simple Smile

# 368
Много ти благодаря Dannyny днес ходих в мебели Петров и там предлагаха само един вид кошара и то точно тази която съм си харесала на скромната цена 189лв  Hug
Тонита там предлагат мебелите на  Кроко и цените са същите не плащаш отделно за доставка.

# 369
Има ли някой,който събира глупавите стикери от Пени #Cussing out #Cussing out
Това да ти подарят албум със стикери и да ти  носят стикери, че пазаруват редовно там/ разбирай сестра ми/ си е голямо наказание. Хем подарък, хем таралеж в гащите.Този ми се повтаря, онзи нам си какво...

# 370
  • Велико Търново
Много ти благодаря Dannyny днес ходих в мебели Петров и там предлагаха само един вид кошара и то точно тази която съм си харесала на скромната цена 189лв  Hug
Тонита там предлагат мебелите на  Кроко и цените са същите не плащаш отделно за доставка.

Hug kiksi007, радвам се, че си го видяла на живо

# 371
  • Велико Търново
sara10, освен изброените магазини се сещам за още 1, тази година си купих дънки слим от един от магазините по линията на Феникса, който е срещу Пионерския дом  Peace

# 372
  • велико търново
Има ли някой,който събира глупавите стикери от Пени #Cussing out #Cussing out
Това да ти подарят албум със стикери и да ти  носят стикери, че пазаруват редовно там/ разбирай сестра ми/ си е голямо наказание. Хем подарък, хем таралеж в гащите.Този ми се повтаря, онзи нам си какво...
/

Ние събираме ,добре дошла в клуба на ,,стикер манията,, . Laughing
Ако имаме повтарящи се ще пиша за сега няма ме.
Момичета какво ще кажете за прекупвачките от магазините втора употреба дрехи и после ги предлагат като маркова стока с единична цена?

# 373
  • Велико Търново
Къде е магазин Петров?

# 374
  • Велико Търново
[
Момичета какво ще кажете за прекупвачките от магазините втора употреба дрехи и после ги предлагат като маркова стока с единична цена?

Едно време продавалника беше пълен с момичета,които пазаруваха от ибей и продаваха там PeaceНе ме дразнят и споменатите от теб,ако ме устройва като качество и цена,купувам Peace

Общи условия

Активация на акаунт