Интериорен стил по аматьорски 14

• 56 446
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Но въпросът ми всъщност е за едни вратички, на които имаше огледално стъкло, и които ще са долни. По тази причина трябва да ги защитя някак и да скрия стъклата, или да сложа нещо, което да ги замени, но да е достатъчно плътно, за да не влиза много прах и паяците да са минимум. (навън просто няма шанс да се спася).

Плексиглас, с фолио. Дали ще прозрачно, фигурално, цветно-декоративно... предполагам има много избор.
На една от дамите, пишещи тук, са така направени "стъклата" на инериорните врати от съображения за сигурност.

# 376
  • sofia
Първо питане: вратичките, които сте купили не са за това място? Т.е. да не ги броя.

Като гледах как ти е дантелено всичко, за долните врати ми хрумна върху цветна контрастна основа да залепиш нещо бяло дантелено.
Крайното, за което няма врата, можа по същия начин.
Долна вратичка със стъкло нещо не ми харесва. По-тежко е и при неволно тряскане или блъскане може да се счупи.
За възглавничките може пак така цветна основа и отгоре дантела (или нещо на една кука). Може и Ида да ти даде някаква идея Simple Smile

Малко визуализация:

# 377
  • Пловдив
Здравейте! Чудесна тема! Отдавна ви чета и намирам за себе си много полезни съвети. Благодаря  на всички пишещи тук. Сега ще помоля за конкретен съвет. Харесала съм си една икейска маса за хранене. Тази http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=10573 и понеже в продавалника намерих от тези
 Да разчупя с една шарена кухня, която все пак е черна Simple Smile
Скрит текст:
[/quote]
столчета на изгодна цена се чудя дали ще се съчетаят добре с масата. Благодаря предварително.

# 378
  • София
Според мен столовете дори по-добре ще стоят на харесаната от Вас маса, отколкото на тази от снимката  Simple Smile

# 379
  • Варна
Амели, само да попитам вие там ли живеете в момента?

# 380
Люб, ама ние сме на една и съща лятно-кухненска вълна с теб  Grinning
И аз това правя в момента - от нищо нещо почти. Значи всички тези въпроси за шкафовете и вратичките им по-добре ги премести в темата за преправянето на старите мебели, и за дървенията ще намериш съвет, и за завършването на отворите и за декорацията.
Според мен долния ред вратички трябва да се затворят с нещо плътно, например тънък фазер, ако ще ги боядисваш, или тънка фурнирована плоскост, ако търсиш дървесен изглед.
На Vesi1 визуализацията с бялата кухня ми харесва доста на мен, ако този стил ти харесва - може да се залепи текстил върху плоскостта, с която избрала да замениш стъклата.
Въпроса за крайния горен шкаф не го разбрах - търсиш с какво да го затвориш? Ако не е вратичка, паяците пак ще си влизат  hahaha, така че по-добре открити рафтове за прекрасни натурии  Joy
А черната, но цветна кухня е жестока!

Ау, Свекървата, къде ги откри такива столове в продавалника?!

# 381
# 382
  • Варна
О, да!
Ммммм верандата! Искам я Simple Smile
Интересно колко ли струва.

# 383
Тъкмо бях решила твърдо хола и спалнята да ги боядисам нещо различно от бяло и след последните снимки,отново съм в изходно положение Mr. Green

# 384
  • Пловдив
Vayana, благодаря. И на мен ми се струва, че ще е добра комбинацията, но имах нужда и от друго мнение.
Lois, http://prodavalnik.com/prodavam-stolove-v-cheren-i-byal-tsvyat-i28116805
Предполагам, че столовете са от заведение. Ясно е, че са реплики, а цената е  50 лв. Исках само един, но може да купиш минимум 4.

# 385
Тъкмо бях решила твърдо хола и спалнята да ги боядисам нещо различно от бяло и след последните снимки,отново съм в изходно положение Mr. Green

Ами боядисай в мноооооооого светло бежаво Simple Smile слонова кост ... Simple Smile

# 386
Чудна темичка  bouquet

# 387

Ами боядисай в мноооооооого светло бежаво Simple Smile слонова кост ... Simple Smile

Тъкмо нещо такова купих днес:
http://www.dulux.co.uk/colour/ivory

http://www.diy.com/nav/decor/paint-woodcare/emulsion-wall-paint/ … l-Calico-10299023

В темичките по напред, бях искала съвет какъв цвят би подхождал на бели врати,бели преходни каси и естествен паркет. Самурайка ми беше предложила тютюнево,тюркоаз,шоколад или "зряла джанка".

Така и не се реших на тези по- смели,интересни и ярки варианти.

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 16:10 от Desi_shisha

# 388

А едно по-радикално решение направо се скрива кухнята http://www.napravisi.com/skrita-kuhnq-za-moderen-interior  Wink

Жестоко!

Люб, малко набързо прочетох и поразгледах, така че няма да се раздавам със съвети, но не мога да не се възхитя какви страхотии правите пак с твоето М. Simple Smile Много ви се радвам колко сте сръчни, естети и мераклии. Hug

# 389
И приятно и... апетитно. На 3-та, 5-та и 6-та снимка има два кръга за точене на домашни кори, та подозирам, че ще има бонус  баници, тиквеници и зелници към гледката...     

Общи условия

Активация на акаунт