за толкова пари, толкова работа

• 39 278
  • 995
  •   1
Отговори
# 615
Не знам, бонбонбон, аз за толкоз години не помня тукашни милионерки. Може и да са писали нейде- или не съм прочела, или не съм се впечатлила, че да го запомня. Пък коя къде и какво облича и яде- още по- малко съм запаметила.
Ето- и тази инаква тема се обърна... на потници и чанти.  Rolling Eyes
........................
Така е, никой не е длъжен да се срамува или оправдава нито затова, че е беден, нито пък затова, че не е.

# 616
  • София
Чакаме космите.

# 617
П.П. А какво ще кажеш за прозрачна ПВЦ чанта Furla за 640 лева  Wink
Заболява ме сърцето от такива цени за такива продукти...  Shocked
Вчера мернах тема за диоптрични стъкла и се размятаха цени от 5-600 лв за бройка, все едно са моите за 30 лв - нищо работа. Аз за очилата си повече от 100 лв не съм давала последните 5 години.

# 618
Нали по дрехите посрещат, защо се чудите? ПВЦ фурла и всичко ти е ясно за ценностната система. Laughing

# 619
, после купувате само маркови дрехи по 200 лв топчето... Къде ли съм аз, почвам да се питам  Tired
Тука първо си помислих, че ще се обиждаме на размер, щото дрехите са ни толкова големи, че си ги навиваме на топ(че). Чак ей сега ми просветна, че топче е умалително от топ, а топ е модерно за блуза .

# 620
Слънчогледите не са на Леонардо, а на Ван Гог. Не мисля, че пряко зависи от материалното благосъстояние потребността да се наслаждаваш на изкуството, да твориш и т.н. Който има нужда от изкуство, намира начин да му се наслаждава и без много пари. В нощта на музеите имаше толкова много хора по центъра до късно през нощта. Някои бяха дошли от други места и видимо се наслаждаваха на изкуството.
А това с ресторанта в неделя ми прозвуча толкова... Почти очаквах да видя и задължителната ежеседмична баня в неделя преди ресторанта.

# 621
А за цените на пелените за изписване? Актуално е...

# 622
  • В един копнеж!
Цитат
Че защо? Има ли нещо срамно в това, че не си заможен и средствата ти са ограничени. Все едно трябва някой да се оправдава или да се срамува от това, че е беден. Може би поради тази причина масово хората предпочитат да работят престижни, но нископлатени длъжности, само и само да не ги помислят за бедни.

Как можа така да се изцепиш?  Joy
Говориш глупости. Не винаги, обаче като се изкажеш и си мисля, че между всички нас тук, ти си 15-годишната.  

# 623
  • град-държава
Слънчогледите не са на Леонардо, а на Ван Гог.

Не думай.  Crazy

# 624
  • sofia
......................
За кредитите /не в смисъла на заеми, разбира се  Simple Smile/- и аз не знаех, че за всички наши университети се отнася.

......................

Дам, и Цоннето (чиито мнения ми допадат попринцип) се изказа със сигурност, че туй нещо го няма в нашите ВУЗ-ове. Съответно, който не е наясно би го приел като вярно, а то не е.

60% от хората, с които комуникирам всеки ден са с най-малкото "доктори". Има такива, които уважавам, има и достатъчен брой дребни душици, пък били те и професори.
По друга линия пък комуникирам и с хора, сред които "висшето" звучи като да си от Луната - и там е същата работа.

Понеже пиша бавно  Mr. Green и не мога да публикувам, но съм готова за шевна машина да дам повече пари, отколкото струва колата ми, но здравия разум (и мъжа до мен) ме спират. Машината е за хоби, не за изкарване на пари.

# 625
  • Бургас
Цитат
Че защо? Има ли нещо срамно в това, че не си заможен и средствата ти са ограничени. Все едно трябва някой да се оправдава или да се срамува от това, че е беден. Може би поради тази причина масово хората предпочитат да работят престижни, но нископлатени длъжности, само и само да не ги помислят за бедни.

Как можа така да се изцепиш?  Joy
Говориш глупости. Не винаги, обаче като се изкажеш и си мисля, че между всички нас тук, ти си 15-годишната.

15-годишна, но само по визия  Wink
Може да ти звучи странно, но това са разсъжденията на една моя позната /и не само/, която си търсеше работа и която се двоумеше дали да започне работа в банка или като продавачка. Защото в банката й предлагаха 450лв, а в магазина - 600лв. Вярваш или не, но за някои е важно да демонстрират благосъстояние, нищо че едва си плащат сметките за ток. На гол тумбак чифте пищови. Сякаш не си го чувала.

# 626
Цитат

Не винаги, обаче като се изкажеш и си мисля, че между всички нас тук, ти си 15-годишната. 

А аз все се замислям, като чета тази и други теми, че при регистрацията прагът е 13...  Sunglasses

# 627
  • В един копнеж!
Цитат

Не винаги, обаче като се изкажеш и си мисля, че между всички нас тук, ти си 15-годишната. 

А аз все се замислям, като чета тази и други теми, че при регистрацията прагът е 13...  Sunglasses

newsm62 Възможно е! Всички ние имаме навъртяни по няколко години тук като членове на форума

# 628
А никъде не съм твърдяла нищо за кредитите, просто казах, че всичките университети са им еднакво непознати. Grinning

# 629
, после купувате само маркови дрехи по 200 лв топчето... Къде ли съм аз, почвам да се питам  Tired
Тука първо си помислих, че ще се обиждаме на размер, щото дрехите са ни толкова големи, че си ги навиваме на топ(че). Чак ей сега ми просветна, че топче е умалително от топ, а топ е модерно за блуза .
Ти пък, много ги надцени тези топове... това са просто потници, ама потник звучи много текезесарско Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт