Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 297
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Рибарски магазин за стръв и тъкъми има в бл. 144 намира се отстари - срещу кауфланд, иначе съм виждала и зад католическата черква, точно до бензиностанцията в новата сграда, където има магазин Мания.

# 136
Момичета, за технически преглед бяхте коментирали къде е най-евтино, но не си спомням. Може ли пак инфо? И нали искат квитанция от платен данък? За тази година целият данък ли трябва да е платен, ако си спомняте?

Техническият преглед на автомобил струва от 40 до 50 лв в различните сервизи и + 10 лв., за кола с газова уредба.
Ако имаш каско и към нея бонус   - 10% в сервиза на застрахователя.
Нямат право да ти искат платен данък за цялата година, защото той по принцип е изискуем до 30 октомври по ЗМДТ. Peace

# 137
Някой има ли идея къде се е преместил магазина за покривки, който се намираше под Джумаята, в посока ул. Железарска  newsm78 или пък друг подобен магазин по центъра? Благодаря предварително!

# 138
  • До хладилника, който обичам
Откъде да намеря хубаво фъстъчено масло Thinking това в Лидл свърши, докато се запася. По възможност вносно. Намирам само на "Балчо", което не ми е съвсем по вкуса...

# 139
  • Sunshine state
Откъде да намеря хубаво фъстъчено масло Thinking това в Лидл свърши, докато се запася. По възможност вносно. Намирам само на "Балчо", което не ми е съвсем по вкуса...
Днес в "Лекси" видях на хладилната витрина няколко фъстъчени масла,но не разбирам от тях и не ги купуваме така,че не знам дали са хубави. Може да пробваш.  Peace

# 140
  • Пловдив
Къде могат да ми отремонтират туристически котлон от старите/полски/ с двете горелки?

# 141
  • До хладилника, който обичам
Днес в "Лекси" видях на хладилната витрина няколко фъстъчени масла,но не разбирам от тях и не ги купуваме така,че не знам дали са хубави. Може да пробваш.  Peace
Точно там бяхме днес Simple Smile всички освен едно са им български, но намерихме и едно холандско, което взех и не е лошо. Само че е гладко, нямаше crunchy вариант с парченца, за съжаление.

# 142
  • Пловдив
Момичета, не знам дали тук е мястото, но да попитам за координати за майстор на баня. Искаме да стегнем една баня в 30 годишна кооперация (тоест, сериозен ремонт) и тъй като не познавам никой подходящ, реших да се обърна към вас. Може да ми пишете на лични.
А ако не можете да ми препоръчате, поне да споделите в какви граници са цените за подобни ремонти (ако скоро сте ремонтирали или от познати сте чули), за да се опитам да се "предпазя" доколкото мога от неопровергано високи суми.
Благодаря предварително

# 143
  • Sunshine state
Момичета, не знам дали тук е мястото, но да попитам за координати за майстор на баня. Искаме да стегнем една баня в 30 годишна кооперация (тоест, сериозен ремонт) и тъй като не познавам никой подходящ, реших да се обърна към вас. Може да ми пишете на лични.
А ако не можете да ми препоръчате, поне да споделите в какви граници са цените за подобни ремонти (ако скоро сте ремонтирали или от познати сте чули), за да се опитам да се "предпазя" доколкото мога от неопровергано високи суми.
Благодаря предварително
Ще ти пиша на ЛС.  Peace

# 144
Къде могат да ми отремонтират туристически котлон от старите/полски/ с двете горелки?
На тази улица http://www.bgmaps.com/map/plovdiv като тръгнеш от ул"Опълченска" към ул."С.Врачански"  по десния тротоар има майстор , който ремонтира газови котлони.

# 145
  • Пловдив
На тази улица http://www.bgmaps.com/map/plovdiv като тръгнеш от ул"Опълченска" към ул."С.Врачански"  по десния тротоар има майстор , който ремонтира газови котлони.

Улицата е Никола Палаузов ! Също като тръгнеш по Опълченска е втората в ляво и накрая на улицата се намира майстора !

# 146
Някой има ли идея къде се е преместил магазина за покривки, който се намираше под Джумаята, в посока ул. Железарска  newsm78 или пък друг подобен магазин по центъра? Благодаря предварително!

Такъв магазин за покривки има на "Кап.Райчо" - тип метален павилион на тротоара между "Гранд" и бившия м-н "Евмолпия".

# 147
  • Пловдив
Този магазин до Евмолпия отдавна го няма. Вкараха го в Гранд на втория етаж срещу детския център, но скоро не съм гледала дали още седи и там.

# 148
  • Пловдив
Момичета можете ли да ми препоръчате фирма за почистване на апартамент. Трябва ми за така нареченото "пролетно почистване", което при мен ще е лятно  Laughing Не ми се иска да използвам големите фирми със сайтове в нета, мисля си, че чистят отгоре-отгоре. Може е да не е официална фирма, а някой с необходимата техника, който предлага такива услуги.

# 149
Момичета,къде има хубави памучни одеала? На Роксима дрийм няма-вече не произвеждат.Магазина на Самоковска комуна на Брезовско затвори,другаде? В Метро преди време имаше,не ми харесаха. Жалко за Роксимата,наистина бяха красиви Sad Thinking

Общи условия

Активация на акаунт