Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 283
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
 Може ли някой по спомени да ми каже в момента каква е таксата за паркинга на Тримонциум - на час ?

# 151
  • Пловдив
Може ли някой по спомени да ми каже в момента каква е таксата за паркинга на Тримонциум - на час ?

2 кинта на час за лек/джип автомобил.За микробус или автобус е повече

# 152
  • Пловдив
Момичета можете ли да ми препоръчате фирма за почистване на апартамент. Трябва ми за така нареченото "пролетно почистване", което при мен ще е лятно  Laughing Не ми се иска да използвам големите фирми със сайтове в нета, мисля си, че чистят отгоре-отгоре. Може е да не е официална фирма, а някой с необходимата техника, който предлага такива услуги.

0896720383 - фирма за почистване ! Обади се и питай !

# 153

2 кинта на час за лек/джип автомобил.За микробус или автобус е повече

Elfita,   bouquet

# 154
  • Пловдив
Засичали ли сте тази седмица на някой пазар или супермаркет прясна коприва?

# 155
Момичета, не знам дали тук е мястото, но да попитам за координати за майстор на баня. Искаме да стегнем една баня в 30 годишна кооперация (тоест, сериозен ремонт) и тъй като не познавам никой подходящ, реших да се обърна към вас. Може да ми пишете на лични.
А ако не можете да ми препоръчате, поне да споделите в какви граници са цените за подобни ремонти (ако скоро сте ремонтирали или от познати сте чули), за да се опитам да се "предпазя" доколкото мога от неопровергано високи суми.
Благодаря предварително
Ще ти пиша на ЛС.  Peace

и аз ще помоля за същото  Hug

# 156
Добро утро! Спешно ми трябват за подарък  джапанки Ипанема, но нямам идея от кой магазин мога да купя. Thinking Може ли някой да се включи с информация?

# 157
  • Пловдив
Мисля, че продават в Мол Пловдив. На щанд до ескалаторите.

# 158
  • Пловдив
Добро утро! Спешно ми трябват за подарък  джапанки Ипанема, но нямам идея от кой магазин мога да купя. Thinking Може ли някой да се включи с информация?
МОЛ-Пловдив, Лекси (моста на ВСИ) - на прима виста се сещам за тези места, че съм виждала

# 159
Благодаря!  bouquet

# 160
МОЛ-Пловдив, Лекси (моста на ВСИ) - на прима виста се сещам за тези места, че съм виждала
Само дето моста не е ВСИ  Laughing - УХТ (ВИХВП)

# 161
И в мол Галерия в магазина за спортни стоки на втория етаж има.

# 162
  • Пловдив
Само дето моста не е ВСИ  Laughing - УХТ (ВИХВП)
Спя още, спя  Joy Кафето ми е малко ....

# 163
Момичета, къде мога да намеря хубав албум за снимки 10/15, но да не е безумно скъп

# 164
Здравейте,
имам една молба към момичетата, живеещи до парк Каменица.

В събота там на една пейка до детския батут си загубих слънчевите очила.
Явно са паднали назад, защото когато отидох бях с тях, а на връщане, вече не бяха с мен.
Усетих се по-късно, че ми липсват. Ходих, търсих ги след това, но ги нямаше.

Затова моля, ако някой ги е намерил или има инфо по моята молба да ми драсне едно ЛС.
Очилата ми бяха с лилава пластмасова рамка, много си ги харесвах.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт