Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 197
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, къде в Пловдив има евтин или на промоция балатум, около 12-13кв. ми трябват, без значение дебелина или шарка, просто стария е за боклука съвсем.

# 331
Психо диспансера дали все още се помещава на бул.Руски?

# 332
  • Пловдив
Мисля, че от доста време - не, май са в бараките на Хирургиите на Пещерско шосе. Поне така чух от колежка

# 333
Мисля, че от доста време - не, май са в бараките на Хирургиите на Пещерско шосе. Поне така чух от колежка
Да, в бараки до Хирургиите се намира.

# 334
Понеже в нета като адрес го срещам и на Руски и на Пещерско шосе, та се зачудих, ако отида на Руски дали няма да е "за зелен хайвер"...  newsm78

# 335
Понеже в нета като адрес го срещам и на Руски и на Пещерско шосе, та се зачудих, ако отида на Руски дали няма да е "за зелен хайвер"...  newsm78
Бях намерила някакъв телефон в нета и на него питах, защото ми трябваше удостоверение от тях.

ПП Намерих това в нета http://www.goldenpages.bg/bg/b/264CDD00-995F-DC11-AF55-00145E9525E4 Звънни и попитай.

# 336
Понеже в нета като адрес го срещам и на Руски и на Пещерско шосе, та се зачудих, ако отида на Руски дали няма да е "за зелен хайвер"...  newsm78
Бях намерила някакъв телефон в нета и на него питах, защото ми трябваше удостоверение от тях.
Благодаря, Sea lights   bouquet Точно за удостоверение ми трябва, та да не си губя времето  напразно да ходя до Руски ....Всъщност за колко време издават такива удостоверения, дали става веднага?

# 337
Веднага ми го издадоха  Peace

# 338
  • Пловдив
Помагайте  Praynig трябва ми фризьор, който работи в неделя, ако може в Кичука.......но може и в друг квартал? За изправяне или леко начупване, не е за нещо сложно, но все пак да е изпитан   bouquet

# 339
  • ПЛОВДИВ
Помагайте  Praynig трябва ми фризьор, който работи в неделя, ако може в Кичука.......но може и в друг квартал? За изправяне или леко начупване, не е за нещо сложно, но все пак да е изпитан   bouquet
Има един който се казва Сириус и работи в неделя на ул. Енисей под една нова кооперация  Peace

# 340
  • Пловдив
Момичета, къде из града има по - голям избор на раници Габол???
Една колежка каза,че е купила от м-н на Кап.Райчо.Бил над този ДМ магазин,в търговския център.

# 341
  • София
Моля ви, ако някой знае къде в Пловдив правят хубава френска селска торта да сподели!

# 342
  • Пловдив
Знаете ли, къде в Пловдив се продават луксозни комплекти халат за баня с кърпа или нещо подобно (трябват ми за подарък - един мъжки и един женски)?

# 343
Моля ви, ако някой знае къде в Пловдив правят хубава френска селска торта да сподели!
В сладкарницата срещу кино "Гео Милев" - малка, розова, много приятна и с разкошно дворче! LaughingНо не помня как се казва, май е "Фенси"/не съм напълно сигурна за името/.

# 344
На всички именнички в темата желая здраве и щастие!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт