Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 114
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва козметичка за кола-маска, че моята е извън града, а ще заминавам на море.
Няма значение района, само да е внимателна, да работи с еднократна кола и на нормални цени.
Ще съм много благодарна, ако може да ми препоръчате някой.

# 496
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва козметичка за кола-маска, че моята е извън града, а ще заминавам на море.
Няма значение района, само да е внимателна, да работи с еднократна кола и на нормални цени.

Препоръчвам ти Тони,църквата Св.Петка,телефонът й е-0895251444

# 497
Здравейте, предстой ми ремонт.Къде мога да купя евтини плочки за баня?

# 498
Здравейте, няколко дни ще ми се налага да ползвам такси ще ми препоръчате ли нямам скорошни впечатления?

# 499
  • Пловдив
032/6665 - в понеделник ранния следобед обаче не ми вдигнаха, дано да е било нещо временно
032/6155 - също на евтина тарифа

# 500
  • Пловдив
Момичета,предложете ми хубав ресторант (по възможност с детски кът) в центъра. Важно е да е приятна обстановката и да готвят вкусно. Трябва ми за кръщене, което е в тесен кръг. Най-добре е в района на Стария град или Рилон център.   bouquet

# 501
Хубав ресторант, но няма обособен детски кът, има двор, готвят вкусно, не е голям и ако сте примерно 30тина-40 човека може да си го резервирате целия. Намира се на ул. Отец Паисий /към Централна поща/. Казва се Одеон.

# 502
Здравейте момичта, отдавна не съм писала  в тази тема Simple Smile
Имам нужда от помощ- искаме да отидем някъде в близост до П-в за 2-3 нощувки. С бебе на 4 месеца сме- важно ми е придвижването до хотела и в него да е лесно с количка, да предлагат преносими кошари, стаите да са чисти, храната да е вкусна.
Цена, която може да отделим- до 100лв на нощувка.

Благодаря ви предварително

Хисаря е подходяща дестинация. Не знам колко близо имаш предвид Thinking.
Ние ходихме до Пампорово с ваучър, но Мис спа при нас, както по принцип си спи де. Сега отиваме в Банско.

# 503
  • Sunshine state
Момичета,предложете ми хубав ресторант (по възможност с детски кът) в центъра. Важно е да е приятна обстановката и да готвят вкусно. Трябва ми за кръщене, което е в тесен кръг. Най-добре е в района на Стария град или Рилон център.   bouquet

Не е в стария град,но е в центъра- Сентрал пакр-има си цяла пплощадка за оигра,готвят вкусно и са много отзивчиви за семейни тържества.Сватбата ни бе там в тесен семеен кръг и останахме повече от доволни.Иначе редовно го посещаваме и нямам забележки.  Peace
Здравейте, няколко дни ще ми се налага да ползвам такси ще ми препоръчате ли нямам скорошни впечатления?
Какви плочки ви трябват? Има много магазини на бул. 6-ти септември в частта след Вис Виталис,та чак до семинарията се простират,с всякакъв ценови диапазон. Нашите именно от тазм си ги избрахме.Друго за което се сещам,е складовата база до Войводиново-там също има голям избор и много магазини зареждат точно от тях. Peace

# 504
  • Пловдив
Момичета, някъде виждали ли сте по-голям избор на плавници за възрастни?

# 505
  • Пловдив
Ресторант до Рилон центъра с детски кът е Рандеву -около 100метра от Сточна гара .

# 506
  • Пловдив
Ресторант до Рилон центъра с детски кът е Рандеву -около 100метра от Сточна гара .

Отидохте твърде далече ! Рандеву е до Събота пазара,а момичето питаше за центъра !  Grinning

# 507
  • Пловдив

Отидохте твърде далече ! Рандеву е до Събота пазара,а момичето питаше за центъра !  Grinning

И за близо до Рилон центъра питаше.
Най-добре е в района на Стария град или Рилон център.   bouquet

Рандевуто е на 10 минути пеша и с кола от Рилон центъра.  Може да е до Събота пазара, но е близо Peace
Това също си е вариянт, пък нека тя сама да си реши.  Hug

# 508
Друго за което се сещам,е складовата база до Войводиново-там също има голям избор и много магазини зареждат точно от тях. Peace
Във Войводиново цените са ooooh!.
Нашите са от Керамик центъра. Peace

# 509
  • Пловдив
Благодаря за предложенията за ресторант:) Ще го мисля още, въпреки че не остана много време до събитието.
 Кръщенето ще е в Света Марина и ми се искаше заведението да е на близо, за да отидем пеш.
 А отзиви за пицария Златната круша в Рилон-а имате ли? Това ми е единия вариант, защото живеем наблизо и ще е удобно за гостите ни.

Общи условия

Активация на акаунт