Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 217

• 64 122
  • 747
  •   1
Отговори
# 90

А сега за всички в темичката - едно клипче за тотално размазване...
"Енгин Акюрек - моят афродизиак"

# 91

Гони,  Hug   bouquet  Hug

Мартичка,  вие си танцувайте, newsm68 а аз ще ви гледам оттук:  Simple Smile

Скрит текст:

# 92
  • Бургас
Скрит текст:

# 93

Heart Eyes  Мариянка, Мартичка, Любов, Маричкe, заедно със твой страхотен колаж,

изпращаме ви букетче по куриер:  Heart Eyes

Скрит текст:

# 94

Колкото повече гледам „Караилан”, толкова повече ми харесва.Чудно ми е, защото освен като преводач,  не би трябвало да задържи вниманието ми – той е строго регионален – Войната за независимост на нашите комшии. Но интересно – няма плакатност, няма фалш. И не мога да не се възхитя на силните образи на кап. Ларош, на Караилан, на Елван, на Бехрам Чауш и, разбира се, на нашето момче Низипли. Как грейват очите му при всяка среща с Бехрам Чауш, каква синовна обич струи от тях. И как за пореден път  сърцето победи разума! Сцените със Сона са наистина като малки бисери, пръснати из филма – чиста, безусловна любов, въпреки скрупулите и съмненията, въпреки ограниченията на религията!  Прилягат му такива роли на Енгин… Когато любовта и голямото сърце са в унисон, такива герои не оставят незабелязани…

# 95

Стана доста танцувално, настроението се повиши също.

Да ви кажа една "дългоочаквана" новина и коментирана почти една година време.

Скрит текст:
Берен Саат и Кенан Догулу ще се оженят през август в Лос Анджелис и септември ще се върнат в Турция като семейство.

http://gecce.com/yazarlar/geccede-cumartesi-pazar/gecceden-hafta … sonu-haberleri-18

Тук е статията от днешна дата. С Гугъл се разбира горе-долу  и спрягат някакви деца, че щели да бъдат момчета ... ама това не го разбрах ...

http://gecce.com/yazarlar/polemik/cocuklari-erkek-olacak-ve-adin … urdaer-koyacaklar

Скрит текст:

# 96

newsm03  Разглеждам колажите на Марица, толкова са прекрасни,

че е грехота да не си ги споделяме по-често.
 newsm03

# 97

Heart Eyes  Този ми е един от най-любимите.  Heart Eyes

# 98
# 99
  • Пловдив

Готови сме с 9 епизод на "Черната змия" - сега работи техниката по него. Любов, този "Афродизиак" направо е лековит.

# 100
# 101
  • Бургас
Тя тази новина за сватбата не е ли със задна дата от преди година по същото  време  Laughing LaughingАми ха дано ама надали Simple SmileЯзък за хубавото момиче  ooooh!

Моля, Марианка,Любов,Марта и Марица да си отворят прозорците txtloves
Скрит текст:

# 102
# 103

Оооо Боже,  Лав Hug    bouquet  как въздейства всеки негов забавен / от бавен Peace/ жест, движение на ръце, очи...... Embarassed Embarassed

# 104

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт