Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 217

• 64 117
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Готови сме с 9 епизод на "Черната змия" - сега работи техниката по него.
Да, вече го видях във VideoClip.bg
Благодаря!    Hug bouquet txtloves

# 106

В челната редица Низипли.

Тези очи ще ги познаете ли - скрит в един голям плетен кош

Скрит текст:

# 107
# 108

Клип с Енгин и една от най-красивите балкански балади „Като птица на моята длан”,
изпълнявана от белградския състав „Пилоти”

# 109

Поразително красив и чувствен...

# 110

Поразително красив и чувствен...

Embarassed Embarassed Embarassed - нямам думи....

# 111

Малък принос за доброто ни настроение

# 112
# 113

Всеки може да погледне в очите на другия, но влюбените виждат душите си през очите...
Скрит текст:
Anyone can look at others' eyes, but Lovers can see
into each others' souls through the eyes

# 114
Миле, Хаяско  Hug Hug  bouquet  bouquet Приносът Ви е голям за нашето настроение! Peace Peace Peace

Ей, такова ми е ...слънчево и усмихнато на душата.... Peace Peace Това момче, ме заразява невероятно! Peace Peace

spam2 spam2
Скрит текст:

# 115
# 116

Всеки може да погледне в очите на другия, но влюбените виждат душите си през очите...
Скрит текст:
Anyone can look at others' eyes, but Lovers can see
into each others' souls through the eyes

Лав, Hug   bouquet съжалявам, но дръпнатите устни от втори сезон не мога да ги възприема, а ако ще и да ме изключат от форума....... Heart Eyes Heart Eyes

# 117

Благодаря за оказаната чест от г-жа AureliaFelix, че след изявите ми. Относно загрижеността да не пропусна новата серия на Черната змия нямаше нужда!  Peace Не съм всеядна. Не гледам всичко на Енгин. От скромната му филмография съм отразила само КВФ и АБО, като първия е в графата "любими", а втория в тази на "не бих гледала втори път". А кога, как и защо ще влизам в даден форум си е единствено и само мое право.  Peace

пп - Още веднъж благодарности на г-жата, че ме е цитирала защото така ми е запазила част от поста, който е бил изтрит.  Joy Joy Joy Joy Joy

Браво, Делина!  smile3525 Поздравявам те за чудесния вкус.  thumbsup  Този великолепен кадър, запечатал изстраданото щастие на Фатмагюл и Керим е за тебе!  Heart Eyes

# 118

На компанията в темата желая приятна раздумка,
а на уморените - лека нощ!
txtloves

# 119

Общи условия

Активация на акаунт