Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 217

• 64 110
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Гони Hug Hug Hugсакън ,как ще те гонят от форума Laughing
Аз нали съм си доверчива-доверих се на сценария,на Хилал и всичко в КВФ ми хареса .Някои неща ми харесаха повече от други ,но не казвам кои WinkА някои герои -още повече Blush Blush Blush

Май пак е болно момчето ?

# 121
Скрит текст:

Всеки може да погледне в очите на другия, но влюбените виждат душите си през очите...
Скрит текст:
Anyone can look at others' eyes, but Lovers can see
into each others' souls through the eyes
Лав, Hug   bouquet съжалявам, но дръпнатите устни от втори сезон не мога да ги възприема, а ако ще и да ме изключат от форума....... Heart Eyes Heart Eyes
[/quote]

Гони, на едно мнение сме...
И аз лично не мога да й го простя, особено като се има предвид как се раздаде Енгин...

# 122

Благодаря за оказаната чест от г-жа AureliaFelix, че след изявите ми. Относно загрижеността да не пропусна новата серия на Черната змия нямаше нужда!  Peace Не съм всеядна. Не гледам всичко на Енгин. От скромната му филмография съм отразила само КВФ и АБО, като първия е в графата "любими", а втория в тази на "не бих гледала втори път". А кога, как и защо ще влизам в даден форум си е единствено и само мое право.  Peace

пп - Още веднъж благодарности на г-жата, че ме е цитирала защото така ми е запазила част от поста, който е бил изтрит.  Joy Joy Joy Joy Joy

Браво, Делина!  smile3525 Поздравявам те за чудесния вкус.  thumbsup  Този великолепен кадър, запечатал изстраданото щастие на Фатмагюл и Керим е за тебе!  Heart Eyes

С насилената  усмивка на Берен?????  newsm78 newsm78 newsm78 Изненадваш ме, и то силно Ангела...... или се майтапиш??????, но наистина на "вкус и на цвет - товорища нет!" Peace Peace

Последна редакция: сб, 20 юли 2013, 22:39 от Goni

# 123
# 124
  • Бургас

Лека нощ! Hug Hug Hug

# 125
Я, да си пусна аз един щастлив Керим, та да ми се заформи и краят на деня - прекрасно! Peace Peace
А, дръпнатите устни да си се разпъват блажено, блажено Peace Peace Peace...... пред вида на ....студеният чай.....брррррррр .... Crazy Crazy

# 126
  • Пловдив

Всеки може да погледне в очите на другия, но влюбените виждат душите си през очите...
Скрит текст:
Anyone can look at others' eyes, but Lovers can see
into each others' souls through the eyes

Радост след радост.

# 127

Ооох, миличка  bouquet - дали ще е Лека... с това видение???? newsm78 newsm78 Joy Joy

# 128

За да има какво да си представяте, преди да заспите...

# 129

smile3524 Лека да е нощта на лягащите! smile3524

# 130
  • Бургас
А да видя как ще заспивате сега hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 131
# 132
  • Бургас
Чисто нов клип LaughingНетърпението расте Heart Eyes

# 133
А да видя как ще заспивате сега hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Абсурд..... Joy Joy bowuu Joy Joy bowuu

# 134
  • Пловдив

Линк за директно сваляне от masters-tb:

"Черната змия" - 9 еп с бг суб

Линк за онлайн гледане от videoclip.bg:

Линк за онлайн гледане от vbox7:

Линк за онлайн гледане от youtube:

Момичета, ето "Черната змия" - 9 епизод на български. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51, Марта_49. Приятно гледане. Линковете са активни и от 1 стр. на темата.

Общи условия

Активация на акаунт