Лидл ::30::

• 86 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Ние на аналоговата не получаваме, дано има нещо интересно, предполагам, че пак ще има някаква тематична седмица.

# 271
Ние на аналоговата не получаваме, дано има нещо интересно, предполагам, че пак ще има някаква тематична седмица.

има качени няколко неща в сайта им, може да ги видите

# 272
Да, разгледах ги, но не представляват интерес, аз търсих нещо детско, но не лятно, а за есенния сезон, дано пуснат такива неща скоро.

# 273
  • Варна
взех мъжки боксерки,

Къде са, какви са? Мъжът ми има от Лидл 2 чифта и много им се кефи.  Mr. Green
в испанската брошура ги има, Livergy или нещо подобно, 11 лева 2 броя  Simple Smile

# 274
  • МАРС
Днес ходих до Лидл в Равда, ужас, то все едно на клошар в количката гледаш, такава кочина, дори не посмях да бръкна.

# 275
  • Бургас
Тaня67 покажи съда за микровълнова и от къде го купи и аз да взема. Вчера квасих в един отворен съд

Таня е копнала постта на ilinayor към  моето питане, съда за кисело мляко си е този на Лидл http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0588D9D5-58A1171D/lidl_bg/hs … l/index_25648.htm

Всъщност съда си е тенджерка с капак с подходящ диаметър и вместимост 1,5л (която обаче не е написана на етикета). Понеже не влиза в уреда с капака, сложих стреч-фолио отгоре и така квасих млякото. После си го съхранявах в хладилника с нормалния капак разбира се. Тенджерката е някаква твърда бяла пластмаса, отстрани с малки дръжчици с леко прозрачен капак, без дюза с дупки при домакинския щанд на Била с цена 5 лв (ако не бъркам цифрата). Обмислям идеята дали да не върна уреда.  newsm78 Както казах, твърде малко ми е като количество. Не, че не беше ясно това, написано си е и в брошурата, но толкова много часове чакане (по инструкции е 12 часа дори) за тези порции ме затруднява. За дечица вероятно е добро решение.

# 276
  • софия
Защо не казвате колко са вкусни новите сладоледи на Gelatelli? Снощи взехме с шам фастък и карамелизирани орехи. На мен ми хареса с шам фастъка, на детето - с орехите.

# 277
Този с шам фъстъка и ние го опитахме, на мен ми хареса -  много даже Heart Eyes

# 278
# 279
  • София
Някой ползвал ли е пресите за тестени изделия?

# 280
  • Стара Загора
Някой ползвал ли е пресите за тестени изделия?

Teзи специално не съм, но от опита ми с подобни - никаква работа не вършат. Simple Smile

# 281
И пасатора е увеличен, сега гледам из старите теми за коментари и попаднах на предишната му цена 34,99лв  Crossing Arms

# 282
  • UK
Тaня67 покажи съда за микровълнова и от къде го купи и аз да взема. Вчера квасих в един отворен съд

Таня е копнала постта на ilinayor към  моето питане, съда за кисело мляко си е този на Лидл http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0588D9D5-58A1171D/lidl_bg/hs … l/index_25648.htm

Всъщност съда си е тенджерка с капак с подходящ диаметър и вместимост 1,5л (която обаче не е написана на етикета). Понеже не влиза в уреда с капака, сложих стреч-фолио отгоре и така квасих млякото. После си го съхранявах в хладилника с нормалния капак разбира се. Тенджерката е някаква твърда бяла пластмаса, отстрани с малки дръжчици с леко прозрачен капак, без дюза с дупки при домакинския щанд на Била с цена 5 лв (ако не бъркам цифрата). Обмислям идеята дали да не върна уреда.  newsm78 Както казах, твърде малко ми е като количество. Не, че не беше ясно това, написано си е и в брошурата, но толкова много часове чакане (по инструкции е 12 часа дори) за тези порции ме затруднява. За дечица вероятно е добро решение.

Да, аз предимно за децата смятам да го ползвам, а ако искам по-голямо количество с някакъв такъв подходящ съд  bouquet

# 283
+1 за шоколадовите мъфини, много мекички и вкусни, а лъжичката малиново сладко накрая е приятна изненада.  Simple Smile

# 284
Днес ходих до Лидл в Равда, ужас, то все едно на клошар в количката гледаш, такава кочина, дори не посмях да бръкна.

Това намаление е от доста време, в началото всичко беше подредено и можеше спокойно да откриеш номер и т.н, но тези дни е нещо страшно, стоката и дрехите са повредени от цялото това ровене, намираш едната част на дрехата, но другата не.... ooooh! Аз така и не можах да разбера, защо когато търсиш нещо, трябва да разхвърляш и ровиш, сега дори и да искаш да откриеш нещо, намираш само опаковката, кутията или части от него...а руснаците ровят и грабят като луди.

Общи условия

Активация на акаунт