Лидл ::30::

• 86 954
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Някой пробвал ли е мътните бири и тези с вкус на мед дето са на промоция тази седмица?

# 601
Eто го шоколадчето от 0.99 лв.

Много благодаря на Сиско, че ни го показа. Страшно вкусен е!  bouquet

От днешния пазар няма нищо интересно. Само масло си купих от немското.Има още месец годност. Нямаше пръчици, а бананите бяха зверски зелени. Говоря за магазина на "Транспортна" в Бургас.

# 602
За рендето се говори няколко пъти,но нищо не разбрах за мнението ви за лидълското ренде.Не за тези от кауфланд или други марки.Преди пак беше на промоция ,но тогава не го взех,а отдавна съм му хвърлила око.
А относно прахосмукачката,скоро не я помня да я имало.Мисля някъде около пролетта я бяха пуснали.И за нея какви са ви отзивите?Цена ,качество и функции?

# 603
  • София
Може ли снимка на това прослувуто лидълско ренде. Simple Smile

# 604

В страницата и в брошурата го има ...

Аз да попитам - шоколадовият Ноблисима - горчиво сладък ли е или по-скоро млечен, че на кутията доста черно-кафяв изглежда  Rolling Eyes

# 605
# 606
# 607
Аз да кажа за чаршафите  Mr. Green на пръв прочит ми харесват. Детето им се зарадва много. Мисля да купя още един комплект.
Кали
Скрит текст:
моля те ако ходиш до Лидл не в Дружба да хвърлиш един поглед дали има комплекти и с какви анимации са, че тука при нас само батман остана, пък не е част от новото поколение (още).

Агнес, само пижами видях да има,ама ще имам предвид

Hug

# 608

Аз да попитам - шоколадовият Ноблисима - горчиво сладък ли е или по-скоро млечен, че на кутията доста черно-кафяв изглежда  Rolling Eyes

По- скоро не е млечен  Mr. Green, аз обичам по- горчивичък и този страшно ми хареса  Peace

# 609

По- скоро не е млечен  Mr. Green, аз обичам по- горчивичък и този страшно ми хареса  Peace

Благодаря  bouquet, значи може да не ми хареса толкова много  Tired

# 610
Моринга, опитай го, сигурна съм, че ще ти хареса  Heart Eyes

# 611

Много е сладък, но е вкусен. Не бих казала, че е горчив  Peace

# 612
Убедихте ме, ще го пробваме  Hug

# 613

На мен ми е абсолютен фаворит.

# 614

На мен ми е абсолютен фаворит.

И на мен, а не обичам шоколадови сладоледи  Laughing, ама не беше сладникав сякаш, аз не си падам по  тях  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт