Лидл ::30::

• 86 866
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Убедихте ме, ще го пробваме  Hug

На мен ми е абсолютен фаворит.

И на мен, а не обичам шоколадови сладоледи  Laughing, ама не беше сладникав сякаш, аз не си падам по  тях  newsm78

Не много сладък, да, но не е и горчив, абе, вкусен е  Laughing! Аз пък не понасям чист сметанов сладолед.

# 616
  • София
Eто го шоколадчето от 0.99 лв.

Много благодаря на Сиско, че ни го показа. Страшно вкусен е!  bouquet

От днешния пазар няма нищо интересно. Само масло си купих от немското.Има още месец годност. Нямаше пръчици, а бананите бяха зверски зелени. Говоря за магазина на "Транспортна" в Бургас.

+1 глас и от мен за този шоколад!  Simple Smile

# 617
Като сме на сладоледена вълна, похвалвам новия Ноблисима череша и ванилия, ммм точно по вкуса ми Heart Eyes

# 618
  • София
Аплодисменти за лидълския лакочистител Cien без ацетон!  smile3501 smile3501 smile3501
Много съм доволна! Бързо маха лака и не замазва. Ноктите са лъскави. Simple Smile

# 619
  • София
Като сме на сладоледена вълна, похвалвам новия Ноблисима череша и ванилия, ммм точно по вкуса ми Heart Eyes

Само със сироп ли е или има някакви плодчета?

# 620
Нито сироп, нито плодчета, ММ и той се надяваше на черешки, ама няма, обаче на мен ми е много приятен на вкус.

# 621
  • BG
Какви са отзивите за безжичната ютия, зная че не я пускат за първи път.
Благодаря предварително!

# 622
  • София
alia333, последните 2-3 страници ще намериш доста коментари за ютията - обсъди се надълго и нашироко Peace
Аз да попитам за машинката за подстригване от предишната брошура - интересувам се колко мм е максималната дължина, която остава след подстригване. Видях някаква фина настройка от 0.5 до 2.5 см, но с допълнителните приставки мисля, че би трябвало да остава и по-голяма дължина newsm78

# 623
  • София
   Да знае някой дали продават захарен памук в кутия, че децата ме подлудиха тия дни, че искат, а не мога да намеря.  Confused Или някой ако знае къде продават (в Била и Фантастико няма)

# 624
  • София
   Да знае някой дали продават захарен памук в кутия, че децата ме подлудиха тия дни, че искат, а не мога да намеря.  Confused Или някой ако знае къде продават (в Била и Фантастико няма)
по едно време имаше в Т маркет

# 625
  • София
по едно време имаше в Т маркет

В МОЛ София, на един от щандовете за захарни изделия. Wink

# 626
alia333, последните 2-3 страници ще намериш доста коментари за ютията - обсъди се надълго и нашироко Peace
Аз да попитам за машинката за подстригване от предишната брошура - интересувам се колко мм е максималната дължина, която остава след подстригване. Видях някаква фина настройка от 0.5 до 2.5 см, но с допълнителните приставки мисля, че би трябвало да остава и по-голяма дължина newsm78
Да,наистина е добре преди да попитате за актуален продукт,да прочетете поне последните две-три страници.....обикновено е обсъждан там.С търсачка-също излизат резултати/не,че е проблем да се отговори,но не е необходимо да пълним темата с една и съща информация през страница/.
Милена,машинката  е от 0.5мм до 30мм.В комплекта има 6 приставки за подстригване,1 за изтъняване,ножица,четка за почистване,масло за смазване,гребен,пелерина и всичко е в чантичка.Аз я взех,заради опцията да се ползва без кабел/зарежда се на станция,работи около 1час без захранване/,а и защото половинът е много претенциозен и ако не му беше харесала,да мога да я върна без проблем......Но я хареса,така че я оставихме.Макар,че все още не съм я ползвала за подстригване,но обрах вратоветена синковците и оформихме брадата на главният ползвател и нямаше мрънкане/щото старата ги скубела/.

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 19:22 от Анонимен

# 627
  • София
  Много благодаря!   bouquet

# 628
Рендето го имам от предна промоция - дълбоко забутано в шкафа, за мен е пълен боклук! Изобщо не успях да се справя, но може и в мен да е проблемът...

# 629
  • София
Еееее,Toninna, бях решила да си го купя. Sad
Моля и други отзиви за многофункционалното ренде.

Общи условия

Активация на акаунт