Лидл ::30::

• 86 841
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Идвам да мрънкам. Днес в 5 ч., в магазина при Халите имаше само 2 кутии италиански шоколаадов сладолед и никакъв друг от този вид. Имам чуството, че изобщо не са зареждали от него.

Мисля, че не са зареждали. Аз бях по-рано и положението беше същото - стояха само двете кутии. Исках да опитам в зелената кутия, но нямаше.
Потвърждавам, нямаше заредени.

И други сладоледи ги няма, и в други магазини!  Зареждат по два— три колкото да отбият номера. Да се каже, че е имало.

# 646
Аз сладолед със смокини така и не намерих... вероятно изобщо не е зареждан

# 647
  • София
Аз сладолед със смокини така и не намерих... вероятно изобщо не е зареждан

На коя марка търсиш със смокини?
Защото сладоледа със смокини, стафиди и орехи, в тъмно синя кутия - има.

# 648
От вас научих, че има тъкъв. Моринга ми го показа. Първият
http://www.lidl.de/media/product/0/0/5/2/6/2/2/gelatelli-eiscrem … rt-regular--1.jpg

# 649
  • София
http://www.lidl.de/media/product/0/0/5/2/6/2/2/gelatelli-eiscrem … rt-regular--1.jpg

Тези сладоледи много бързо се изчерпват.

# 650
особено зеленият Sad

# 651

Този, който показах - първият е с лайм и ягода (което се оказа малина всъщност), вторият е амарето и сметана, а зеленият не съм го опитвала, на картинката се вижда шам фъстък (дали има смокиня в него, нямам представа)  Peace

# 652
  • софия
Този, който показах - първият е с лайм и ягода (което се оказа малина всъщност), вторият е амарето и сметана, а зеленият не съм го опитвала, на картинката се вижда шам фъстък (дали има смокиня в него, нямам представа)  Peace
Само шам фастък. В началото, когато ги пуснаха имаше всички видове. Дори имам спомен, че имаше и още един вид.

# 653
Този, който показах - първият е с лайм и ягода (което се оказа малина всъщност), вторият е амарето и сметана, а зеленият не съм го опитвала, на картинката се вижда шам фъстък (дали има смокиня в него, нямам представа)  Peace
Само шам фастък. В началото, когато ги пуснаха имаше всички видове. Дори имам спомен, че имаше и още един вид.

Може би някой от тези двата кафеви (единият пише май сметана-тирамису, а другият с шоколад и сметана ... )  Thinking

# 654
  • софия
Този, който показах - първият е с лайм и ягода (което се оказа малина всъщност), вторият е амарето и сметана, а зеленият не съм го опитвала, на картинката се вижда шам фъстък (дали има смокиня в него, нямам представа)  Peace

Може би някой от тези двата кафеви (единият пише май сметана-тирамису, а другият с шоколад и сметана ... )  Thinking
Не. Намерих си писанието:
Защо не казвате колко са вкусни новите сладоледи на Gelatelli? Снощи взехме с шам фастък и карамелизирани орехи. На мен ми хареса с шам фастъка, на детето - с орехите.

Я вижте колко много видове има

# 655
  • София
Днес бях в лидл да пазарувам и попаднах на сладолед манго и кайсия... много ми хареса страхотен е!

# 656
  • Бургас
на лидл пускали ли са сандвич преси?
Струва ми се, че имаше по едно време  Thinking
мерси, ще чакам тогава. харесват ми уредите им

Февруари (може би тази година) е имало такъв сандвич тостер - предполагам за същото питаш ...
да, благодаря ти още веднъж   bouquet

# 657
  • София
На мен този с лайм и малината никак не ми хареса...

# 658
Момичета, тези макарони в ляво постоянен асортимент ли са? В нашия Лидл стояха на стелажа със стоки, останали от предишни промоции. Имаше само 3 кутии, първо купих едната за проба и малката буквално ги омете, след това ѝ купих и другите две. Моля, някой да каже (ако са постоянен асортимент разбира се) къде стоят, защото ще пращам мъжа ми, а той без указание не би ги видял, дори и да са под носа му  Laughing.

# 659
Не са постоянен асортимент. Мисля, че от Италианската седмица бяха newsm78
Никой ли няма впечатления от детските одеяла?

Общи условия

Активация на акаунт