Декодери за баба и дядо?

• 45 290
  • 195
  •   1
Отговори
# 60
Да не са го нулирали от наситеността? Или да са минали на СЕКАМ? Без цифровия приемник как е? Има ли цвят? Например с обикновена антена(външна) някъде при съседите, на кабелна или с видео? Пробвайте цифровия приемник на друг телевизор. Ясно е, че щом са възрастни няма да могат да изпълнят всичко това. Някой по-млад трябва да се заеме.
Това за звука не го разбрах.

Какъв секам ? Rolling Eyes
НЕО е тв , не е толкова допотопен . Wink

# 61
  • с/у ОколоМръсТното
Лелеее, то не било толкоз лесно, както ни показва младежът  Mr. Green

И аз достигнах до този извод. Просто не знам как ще се оправят възрастните хора...  Crazy

Ние сме за нова антена.
Вчера с "мустачките" нещо се позагубваше сигнала и се изнервих.

# 62
Да не са го нулирали от наситеността? Или да са минали на СЕКАМ? Без цифровия приемник как е? Има ли цвят? Например с обикновена антена(външна) някъде при съседите, на кабелна или с видео? Пробвайте цифровия приемник на друг телевизор. Ясно е, че щом са възрастни няма да могат да изпълнят всичко това. Някой по-млад трябва да се заеме.
Това за звука не го разбрах.

Какъв секам ? Rolling Eyes
НЕО е тв , не е толкова допотопен . Wink

И като е Нео, какво? Вече почти всички са мултисистъм. Тоест имат PAL, SEKAM и NTSC. И ако включим на SEKAM, естествено цветно няма да има. Разбира се, това го правят неграмотни хора и попадат на SEKAM случайно. Или пък нулират наситеността и се чудят защо няма цветно.

# 63
Само че няма откъде да го включиш . Mr. Green
Няма такава опция .

# 64
Само че няма откъде да го включиш . Mr. Green
Няма такава опция .

Авторката трябва да каже дали в менюто няма такава опция. Ние само можем да гадаем. Аман от многознаещи! Ние, останалите ряпа да ядем!

# 65
Имам същия ТВ , няма нужда да питаме авторката .

# 66
  • София
Авторката е в София, телевизорчето е във Варна. Досега аналоговата бе много добре само със стайната антена. С менюто няма как да са си играли, защото си натискат САМО "копченцата" на 2-3 канала  Grinning

Под "неграмотни" да разбирам "технически неграмотни", нали vl   Mr. Green Ами те не са ли мнозинство и няма значение дали са млади или възрастни !

Лошото е, че и аз съм от "неграмотните" , но продължавам да се боря  hahaha по телефона...

# 67

Смяната на кабела няма да оправи цвета.
аз с чинчове съм имал много проблеми и то в цвета. некачествени кабели , не  добър контакт между мъжкото и женското. за това използването на скарт-а е по-удачен според мен.

# 68
Авторката е в София, телевизорчето е във Варна. Досега аналоговата бе много добре само със стайната антена. С менюто няма как да са си играли, защото си натискат САМО "копченцата" на 2-3 канала  Grinning
настрой ли се веднъж устройството, сканират ли се програмите старата процедура с използването на 2-3 копчета се запазва. ако искаш да гледаш 2-3 програми де.  Laughing

# 69
Имам същия ТВ , няма нужда да питаме авторката .

Същия модел Нео? Все пак те не са 1-2, а доста.

# 70

Под "неграмотни" да разбирам "технически неграмотни", нали vl  Mr. Green Ами те не са ли мнозинство и няма значение дали са млади или възрастни !

Лошото е, че и аз съм от "неграмотните" , но продължавам да се боря  hahaha по телефона...

Да, технически неграмотни. Но от младите хора се намират повече технически грамотни. От София едва ли ще успееш да се пребориш. Някой там на място трябва да успее. Написах ти всичко съвсем изчерпателно още вчера.
И никак не е сигурно, че не са си играли с менюто. Напълно възможно е да са го извикали без да искат и после да са продължили с произволно натискане на всякакви копчета. Колко такива случаи са били пред очите ми!

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 00:32 от vl

# 71
  • София
аз с чинчове съм имал много проблеми и то в цвета. некачествени кабели , не  добър контакт между мъжкото и женското. за това използването на скарт-а е по-удачен според мен.

Бонго, златен си - точно в десятката  Peace  Със скарт-а  всичко е ОК  - преборих се bowuu

vl, да, бе, да  Laughing

# 72
все пак си помисли за смяната на телевизора. очите са по-важни.   bouquet

# 73
Добре де, как сменяте чинчовете със скарт? Нали и телевизорът трябва да има такъв изход, нашия например няма.

# 74
Не всички ТВ имат скарт изход .
По-старите нямат .

Общи условия

Активация на акаунт