STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 169
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Дами има ли някой впечатления за плетената пелена?

# 106
А някой да си продава зимния кит ? Crazy

# 107
  • Бургас На пресечката за Рая
И какво? Ние с големите бебета като не сме купили зимния сет защото се родиха лятото . Сега зимата ще ни мръзнат ръцете #Crazy защото не продават отделно само маншон!!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 108
  • на земята
И аз се навих за чувалче,ще взимам 214 лв. ooooh!  Laughing

# 109
Здравейте, искам да попитам коланите за захващане на седящия кош еднакви ли са със стария и новия модел?

# 110
Здравейте момичета.

Влизам в темичката ви с питане за тази количка http://www.bestbuggy.co.uk/category/single/stokke-scoot/ 

Много ще бъда благодарна за споделени лични впечетления.

Трябва ми количка, която да влиза и илиза лесно от багажника, да се сглобява лесно с шасито и кошницата за кола, да има пълно легнало положение на летният вариант и да не е тежка.

Благодаря ви   bouquet

# 111
Може ли да се купи Стоке Експлори без кош за новородено?

# 112
# 113
Мерси   bouquet

# 114
  • Пловдив
Привет момичета!
отбивам се да кажа ,че в Бебемакс са пуснали промоция на Стоке хиплой- и крузи Peace
Тъй като от снимката не мога да различа бихте ли ми помогнали -към крузито подарък е Изи слийп нали? Blush
Лаленце,ти ми беше препоръчала Изи слийп като по практичен нали?
http://bebemax.eu/index.php

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 14:33 от armira

# 115
Оффф, момичета... сряза ми се задната гума на количката! Писах на 9+ и н Бебемакс, никой от двата магазина до момента не ми е отговорил  Mr. Green Знаете ли каква е цената, може ли да се закупи само една гума и сигурно се чака... помня, че повече от месец чаках сенник, който нямаха наличен  Tired

# 116
  • на земята
Привет момичета!
отбивам се да кажа ,че в Бебемакс са пуснали промоция на Стоке хиплой- и крузи Peace
Тъй като от снимката не мога да различа бихте ли ми помогнали -към крузито подарък е Изи слийп нали? Blush
Лаленце,ти ми беше препоръчала Изи слийп като по практичен нали?
http://bebemax.eu/index.php
Да ИЗИ СЛИЙП,се ползва по дълго време,и е по голям и по тежичък..))))като цяло и двата им коша не са кой знае какви  PeaceАз имам изи слийп,ползвах го доста,но ние не сме от едрите бебета..))))
Оффф, момичета... сряза ми се задната гума на количката! Писах на 9+ и н Бебемакс, никой от двата магазина до момента не ми е отговорил  Mr. Green Знаете ли каква е цената, може ли да се закупи само една гума и сигурно се чака... помня, че повече от месец чаках сенник, който нямаха наличен  Tired
Съжалявам,но настоявай звъни им постоянно,разпитай,покрива ли гаранцията,знам че са доста тежки в това отношение,скоро тук имаше момиче с проблем с количката и каза,че са  ooooh!Но ти настоявай!има колела в ИБЕЙ,английския там съм виждала да продават  Peaceкак я сряза,пфъъъъъъъъ..)))

# 117
Дори не съм питала дали щетата се покрива от гаранцията, сигурна съм, че не. И да кажа честно, не знам как или къде съм я срязала, вероятно на стъкло някакво, то какво ли няма по БГ-улиците. Продължавам така да си я ползвам, но виждам, че дупката расте. Затова искам да си купя гума и да я сменя, но никой няма интерес да ми продаде май... ще изчакам до утре и ще звъня.

# 118
  • Пловдив
*лаленце*,благодаря ти Hug
Така или иначе подаряват столчето-чела съм ,че има и доста по хубави,но...и с това ще се задоволим Peace

# 119
Аз си изпатих и от гумата и от коланите ... нито едно от двете НЕ покрива гаранцията ...  разправяла съм се и с Долче Вита и с 9 + ... С две ръце препоръчвам магазин 9 + много любезни хора и веднага ти обръщат внимание, не те мотат.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт