STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 153
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Във www.vipbebe.ro често пускат промоции, аз от там си я взех.

# 586
  • Русе
Здравейте момичета! От няколко дни съм собственик на Stokke Scoot V2. След като й се радвах няколко дни у нас, днес дойде ред на първата разходка. Живея в блок, имам да сляза по 8 стъпала. Щастието беше до тук, не мога да я смъкна по стъпалата. Дръжката е ужасно нестабилна, самата тя има някакъв луфт и се махдахерца наляво надясно. Имам чувството, е като я смъквам на задни гуми дръжката ще остане в ръцете ми. Бебето подскача в количката на всяко стъпало, сътресение ще получи милото. Има ли друг, който смъква количката по стълби, моля да даде съвети. Друг начин не виждам, освен да държа количката в колата, а бебето да качвам на ръце, ама това е много неудобно.

# 587
  • Пловдив
 Потърси гаранционно обслужване, според мен има някакъв дефект рамата, моето V2 когато ми се наложи да го смъквам на задни гуми няма никакъв проблем, нито луфт, става много плавно слизането-за качването ми е трудно , защото е тежка и винаги използвам помощ при нужда да изкачвам стълби.

# 588
  • Пловдив
Искам да попитам от кой месец може да се слага бебето в седалката, като се използва допълнителната възглавница към нея?

# 589
Моята дъщеря я сложих на точно 6 месеца, нямаше седем килограма. Но според мен може и по-рано да сложиш бебето...

# 590
  • Пловдив
И аз сложиш моята кокона точно на шестият месец Peace

# 591
  • Пловдив
Ами, тази допълнителна подложка ли е възглавница ли за какво е?  newsm78 Нея използвахте ли я, след като бебетата са били на 6 месеца?

# 592
Да, след 6 месеца я използвах, но мисля, че е подложка за новородено. Трябва да провериш в упътването, че не е в мен в момента.

# 593
  • Русе
Благодаря aH~, свързах се с продавача, ще заявим рекламация  bouquet

# 594
Мами които са ползвали зимния кит заслужава ли си парите? Живот и здраве ще имаме зимно бебе и се чудя дали да купувам такива глезотиики... И някоя мама има ли новото столче за кола Изи Го Модулар (мисля, че се казваше така)

# 595
Намерих един сайт в който има 35% намаление на stokke дали някоя от вас случайно го знае? Казва се www.babystrollersoutlet.com

# 596
Изглежда читав сайтът на първо четене, цената е добра, въпросът е колко ще ти излезе доставката...

# 597
Мами които са ползвали зимния кит заслужава ли си парите? Живот и здраве ще имаме зимно бебе и се чудя дали да купувам такива глезотиики... И някоя мама има ли новото столче за кола Изи Го Модулар (мисля, че се казваше така)

Кой зимен кит имаш предвид - този за седалката, или покривалото за коша? Защото ако ти е зимно бебето трябва да е в коша, а за следващата зима ако е на 1 година и вече прохожда, в седалката няма нужда да е напъхано в зимния кит с крачолите. Peace

# 598
Това с крачолите се казва зимен чувал  Grinning А аз питам за аксесоара който се слага върху количката има зимен и летен 

# 599
Това с крачолите се казва зимен чувал  Grinning А аз питам за аксесоара който се слага върху количката има зимен и летен 

Зимен чувал има и за коша, не мога да те разбера за кое питаш. Върху самата количка се слага дъждобран или комарник Laughing

Общи условия

Активация на акаунт