Отговори
# 705
Добро утро и хубав ден на всички!  Hug

Много съжалявам за случилото се с брата на ЛудостчетоSad
Моля се и силно се надявам всичко да е наред! Praynig Peace

Ани
, ЧОк ми е приятно да те "видя"!  Heart Eyes Липсваше!

Вери, ами де е Бу?  Crossing Arms Що нИ тЪ пази?  Thinking  Само като махне блузката и лошите изчезват....  Mr. Green Mr. Green

# 706
Какче ми не я знам къде е а и тя се отказа от Бу  Mr. Green

# 707
Аууу Ивеее  Heart Eyes Hug кажи нещо повече джанъм може и на ЛС  Laughing
Верчееее късметлийка си тииии оставиха ти севгилитооо

Аз май ще правя тема само за Ча, да ми е по лесно следенето тъй като само аз ще си пиша  Mr. Green
много зор тук да следя инфото и с тези един след друг фотоси и колажи темата тежка тежка едвам зарежда, в другите теми има даже забрана да се пуска повече от една снимка в пост за да не се товари темата и клиповете само като линк ги дават  Peace и наистина там нямам проблем със зареждането на страниците.

# 708
Ани,ако искаш следи тази тема,тъй като доколкото знам в тази тема ще се превежда новия сериал на Ча и Серенай  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=717464.msg25736174#msg25736174

# 709
Добро утро. Hug

Фемир ви черпят с кафе. Hug

# 710
добро утро:)

# 711
Аууу Ивеее  Heart Eyes Hug кажи нещо повече джанъм може и на ЛС  Laughing
.............

Аз май ще правя тема само за Ча, да ми е по лесно следенето тъй като само аз ще си пиша  Mr. Green

Hug Hug Hug

За Ча и сама!!  Crazy  Вярваш ли си?...  Mr. Green

# 712
  • София !
Добро утро сладурки  Hug , хубав и слънчев ден ви желая   Nature Sunny .
Аз и снощи не успях да си изгледам серията  Confused , малката е много кисела , май вярно ще и растат зъбки . Заспива , буди се .. не иска да спи после  ooooh! , мрънка .. само на вън е що годе по добре , ама как да седя цял ден на вън ............ А понякога и на вън мрънка , и се налага да я гушна и да бутам количката  #Crazy  ooooh! . После дано стига да си догледам епизода че за срам вече  Mr. Green !!

Hug  Hug  Hug

# 713
Гюнайдън тайфата  wavey wavey wavey wavey wavey ай,ай,ай пръстите ви само на клавиатурите ли са бе ей Simple Smileдур бе яваш лютвен Blushне'моим ви настигна,чок писане бе Simple Smileаз докато отлепя от креватя,вий в йени темата вече Hugгледам йени снимка на Чачи,шЪ замълча Winkнищо няма да кажа,щото......................ади отивам на плаж,че много са замотах днес,дано следобед имам време да ви надникна,че ми е чок ама чок зор без вас Hugсртахотен ден на всички !!!

# 714
# 715
 Hug

От днес, ще има всяка вечер ОС от 20 часа.

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 10:19 от Neidjal

# 716
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро  утро,душици златни Hug Hug Hug
Невраче Hug кви нови теми,ами ще правиш пък  и ти,то тука достатъчно забрани ни наложиха,а и повечето си сменихме тоалетите,за да е по-леко зареждането на страницата,ама като почне сериала на Ча Р  Hug да ми дадеш тоя линк за темата да гледаме в началото за какво иде реч  Peace
Жани Hug ти пък как няма да можеш да сколасаш виж аз как се оправям,и на плаж и на кръчми,лягам в 2-3 и гледай ме първа кипра тука  Mr. Green

Само с колажите ми е чок зор,че много бавно става,то само това ме спира,ти в Созопол как ти е скоростта на нета,там има и безплатен Wi fi,аз докато се завъртя там и веднага хващам нет,а тука големи скръндзи са значи  Mr. Green
Хайде отивам на плажа,да се поплацикам малко ,вие по-скромно с писането,че не мога да ви чета анализите после  Mr. Green Хайде по едно кафе от Бу Mr. Green
Влъх,добре че всичко се е разминало,ами заключвай я тая врата как ще влязат,и то там е такава сган в Сл.Бряг само от братята някой ще е ,пфууу измет такава,сменяйте бравата с двойно заключване си сложете някоя  ooooh!

# 717
Йени   Laughing

# 718
Влъх
Скрит текст:
ама понеже на бати приятелката беше излязла и нямаше ключ и аз оставих отключени и тя като се е прибрала е забравила да заключи  ooooh! ама аз все си мисля,поне се надявам някой от комшиите да е объркал етажите и така да е станало. то иначе в комплекса имаме денонощна охрана уж,по 3-ма се разхождат ама де да знаеш

# 719
Йени   Laughing

Скрит текст:
С този перчем ми напомня на снимките от манекенския му период. Confused И по онова време е имал подобен алаброс. Cry

Общи условия

Активация на акаунт