За тези, които четат любовни романи №6

• 70 658
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мише, на мен "Знойни сънища" ,много ми хареса! Мисля,че няма да съжаляваш,ако я прочетеш.  Peace

bouquet

# 46
Здравейте дами!!! Търся една книга The Laird Who Loved Me на Карън Хоукинс. Изчетох останалите книги, но тази не мога да я намеря, само на английски я видях в амазона. Ако сте я виждали някъде моля пишете? Praynig

Ако я търсиш на български я няма!

Превежда се Simple Smile Вероятно скоро ще я има Peace

Ейй, как ме зарадвахте!   bouquet

Аз снощи прочетох "Открита пред теб" и съм със смесени чувства. Ако не бях чела "50 нюанса", сигурно щеше да ми хареса. Сега ми оставя да се надявам на другите части, където няма да има толкова прилики.

# 47
Аз ли греша или първа книга на  Lords of the Underworld  е страшно  мъничка?  Имам предвид  The Darkest Fire,  моята е 34 страници  newsm78 

# 48
ShySun, доколкото виждам,тя се води 0.5, тоест някаква предистория,тъй че сигурно е малка,а първата е: The Darkest Night (Lords of the Underworld #1)

# 49
romanti4ka Благодаря! Нали съм безбожно разсеяна   ooooh!  пак съм пропуснала да прочета нещо... По лесно ми е друг да провери вместо мен.  Ужас!  ooooh!

# 50
Зачудих се дали да пробвам нещо друго на Лора Лий. Породите не ме грабнаха изобщо, там нямаше никакъв сюжет, според мен. Как са другите й поредици, да почвам ли нещо?

# 51
  • София, Младост 2
Аз продължавам да си чета Джоджо Мойс и като автор много ми харесва как пише, обаче малко прилича на Джудит Макнот по това, че струпва на главата на героите си хиляди пречки и проблеми. Тази е третата нейна книга, която чета - и в последните две има това разкъсване на историята между две жени в различни епохи, което леко ме дразни. Хубаво е написано, ама май предпочитам да има една история от началото до края, а не да я разкъсва по този начин и да чакаме 40 г да са минали и някой да открива парче по парче как е завършила първата история Crossing Arms

Във всеки случай, Последното писмо на любимия ми харесва повече от Момичето, което бях - но е далече от Аз преди теб като въздействие, просто не те удря така в слънчевия сплит.

# 52
  • в сърцето на един мъж...
На английски ли ги четеш? И може ли да ми пуснеш Последното писмо? Аз имам другите две на хартия.

# 53
Здравейте дами!!! Търся една книга The Laird Who Loved Me на Карън Хоукинс. Изчетох останалите книги, но тази не мога да я намеря, само на английски я видях в амазона. Ако сте я виждали някъде моля пишете? Praynig

Ако я търсиш на български я няма!

Превежда се Simple Smile Вероятно скоро ще я има Peace

Ейй, как ме зарадвахте!   bouquet

Аз снощи прочетох "Открита пред теб" и съм със смесени чувства. Ако не бях чела "50 нюанса", сигурно щеше да ми хареса. Сега ми оставя да се надявам на другите части, където няма да има толкова прилики.

Според мен "50 нюанса" са по лесни за разбиране.Поне за мен.Има ревност и доминантство но някак си по простичко.При другите е на ръба на нормалното.Когато започнах третата книга до към 100 страница мислех че всичко ще е пак същото.Добре че се взеха в ръце.На края ми стана мъчно че свърши.Предварително бях решила да не купувам другите две.Да ама не. Само се дразня от дългото прекъсване при издаването и то не само на тази поредица.

# 54
Чудех се защо не получавам известия,а не съм забелязала новата тема....помислих,че сте излезли във ваканция  Peace
Имам си две любимки Джудит Макнот и Сюзън Е. Филипс ...и съответно любимите ми книги :"Гордост", "Нещо прекрасно" и "Да целунеш ангел","Избрах теб".Чела съм много други книги в този жанр,но тези ми въздействат най-много и предизвикват най-силен гъдел Simple Smile
Иди та ме разбери  Wink
П.С. Къде мога да намеря Влюбен до безумие на Рейчъл Гибсън ?

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 14:26 от валия

# 55
  • Плевен / София
Имам го в pdf , ако искаш пиши на лични да ти го изпратя

# 56
Ще съм много благодарна, ако можете да ми помогнете - търся книга, мисля, че беше Арлекинче. Чела съм я много отдавна, но нещо ме човърка да я прочета пак, проблема е че помня много малко от нея - тя беше бременна и си мислеше че мъжът искаше само бебето, но не и нея; докторът и беше казал, че не трябва да се разхожда, а тя го скри от главния; той пък някакъв богаташ я караше да се разхожда всяка вечер. Като дойде времето да ражда се получиха усложнениея и тя изпадна в кома /не съм сигурна за това/, а главния беше полудял.Някой сеща ли се коя е Simple Smile

# 57
Ето още една ,за която не се сещам нито автор,нито заглавие,но ми се иска пак да прочета.Книгата е съвременна. Действието се развиваше май във вила в Италия. Главната героиня се представяше за сестра си(май актриса,много разкрепостена), а главният герой(естествено неустоим италианец) май искаше да предпази баща си или брат си от нея.Ако някой има представа кои са тези книги ще се радвам да пише Simple Smile

# 58
Ще съм много благодарна, ако можете да ми помогнете - търся книга, мисля, че беше Арлекинче. Чела съм я много отдавна, но нещо ме човърка да я прочета пак, проблема е че помня много малко от нея - тя беше бременна и си мислеше че мъжът искаше само бебето, но не и нея; докторът и беше казал, че не трябва да се разхожда, а тя го скри от главния; той пък някакъв богаташ я караше да се разхожда всяка вечер. Като дойде времето да ражда се получиха усложнениея и тя изпадна в кома /не съм сигурна за това/, а главния беше полудял.Някой сеща ли се коя е Simple Smile

Наскоро прочетох "Думи от кадифе" на Сандра Браун и има подобен сюжет, но може да й хвърлиш едно око Peace

Аз чета сега "Дете родено в четвъртък" пак на Браун и после нямам какво - давайте предложения Praynig

# 59
  • София
[.....
Аз чета сега "Дете родено в четвъртък" пак на Браун и после нямам какво - давайте предложения Praynig

Интересна ли е? Само нея пренебрегнах от списъка на Есенция .., че корицата не ми хареса  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт