В момента чета ... 31

• 39 588
  • 757
  •   1
Отговори
# 1
  • София
Пу първа!
Преполовила съм "13-тата приказка".

# 2
# 3
  • на североизток от Рая
 Напредвам с "Капитан Михалис" на Никос Казандзакис. Скоро ще дам положителен отзив за цялата книга.

Благодаря, Мери, за новата тема!  Hug

# 4
  • Варна
Чета "Любов" на Елиф Шафак, не е моята книга. Ще я допрочета, макар че това не е точната дума защото не чета всичко. Не ми се иска съвсем да я захвърля. Определено не бих посегнала към друга книга на авторката, поне не скоро.

Моля да ми препоръчате книга на Орхан Памук! Не съм се сблъсквала с автора и ми се иска да прочета нещо негово.
Благодаря!

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 18:48 от Solar Wind

# 5
Напредвам с "Капитан Михалис" на Никос Казандзакис. Скоро ще дам положителен отзив за цялата книга.
Heart Eyes Много хубава.
Изданията на издателство "Ентусиаст" са също добри - корицата, хартията. Миналия месец си купих "Алексис Зорбас", но все още не съм я прочела, не искам да бързам с книгите на Казандзакис.
Приятно четене на книжката, Нели  Simple Smile

# 6
Наближавам края на "Устоите на Земята" /Кен Фолет/. Прекрасна книга! Не мога да я оставя, всеки един момент мисля за нея и оставям всичко само и само да чета. Много динамична книга!

# 7
  • на североизток от Рая
 Благодаря, nadii !  Hug

"Алексис Зорбас" ми е много любима книга. Съвсем скоро я получих като подарък от Вени, сега си я разтварям и чета където сваря. Аз съм я чела преди две години може би. Но ще я чета пак.

Също като теб харесвам книгите на изд. Ентусиаст. Кориците на книгите са изключително приятни на пипане, книгоразделителите вътре-също.

# 8
  • София
Прочетох Отнесени от вихъра , направо съжалявам, че свърши. Стана ми една от любимите книги. Успях да я почувствам много силно. За мен това е 'класика' - такива характери, такива образи се срещат в живота и днес и ще се срещат още много години. Такива отношения между хората съществуват и сега, една съвсем напълно реална книга.
Сега се чудя дали да прочета продължението - "Скарлет", защото го имам. Чувала съм, че е доста по-слабо.

# 9
Merry. благодаря за новата тема   bouquet

"Устоите на земята" и на мен ми е любима книга. Продължението е "Опасно богатство", нея обаче не съм я чела.

# 10
Благодаря, nadii !  Hug

"Алексис Зорбас" ми е много любима книга. Съвсем скоро я получих като подарък от Вени
Чудесен подарък е направила Вени Simple Smile  Wink

# 11
Чета Изборът на Тес Геритсън, почти накрая съм. Разказва се за руската мафия, американски медици и незаконното придобиване с органи. Не е нещо супер добро, но не беше и скучна.
Не знаех, че се казва жътва процеса на отстраняване на органите от донор (в клинична смърт). Замислих се - ако изпадна в такова състояние и нямам шанс за оправяне, нека ми дарят органите и така да спасят други животи.
Скрит текст:
вдясно
http://chitanka.info/book/6052-izboryt

След малко я довършвам и не знам какво да почна. Много искам да намеря Невинна кръв на Джеймс Ролинс в тхт но  finger
Скрит текст:

Взех си от библиотеката "Доброжелателните", някой има ли мнение за нея, заинтригува ме преди време от ревю на Блажев и не знам дали ще ми хареса, аз попринцип не обичам да чета за войни  newsm78
Започнах я и я зарязах, а мразя да оставам недочетени книги.
Много ми е трудно да следя нишката на мисълта на главния герой. То едни разсъждения и обяснения, много ми е объркано.
Купих си я по препоръка от съфорумки, но ми е трудна за четене.

Аз и на най-интересния автор не бързам да му прочета всички книги и си ги редувам с други.
И аз тъй. Иначе ми омръзва. Гледам и жанровете да редувам.

Вчера за един ден "изядох" Лекарство против северния вятър. Много бързо се чете, такава книжка ми е точно за отпуска  Laughing. Много ми хареса финала на книгата. Днес ще "изпапкам" Седмата вълна - продължението, въпреки че съм чела отзиви че не е толкова добра като Лекарството.
Тези ме чакат за четене. Дали да не ги започна?  Rolling Eyes
Притеснява че формата на писане.
Дали ще е интересно?  Rolling Eyes

След несполучливия ми опит с "Любов", нищо не е в състояние да ме накара да посегна към друга книга на този автор.
Черно мляко не съм чела.
Любов е една от несполучливите й книги. На мен ми хареса Любов, но я четох след тежка раздяла и ми беше интересно да разсъждавам върху идеите в книгата пречупени през моя опит.
Лиляна, препоръчвам ти да дадеш втори шанс на авторката с Чест. Тази нейна книга най-много ми харесва.
Винаги съм се чудила какво точно означава чест - често срещана дума из различните исторически книги и филми. С помощта на книгата разбрах едно от значенията й. Не го приемам това обяснение, но го разбирам.  Wink

# 12
  • Ямбол
Естелче, някой ден може да ѝ дам шанс, ако излезе в е-вариант, но това ще е в много далечното бъдеще.

Сега чета "Повикът на ангела" - Гийом Мюсо - хубава е.

# 13
Чета си "А планините ехтяха". Бавно напредвам ,но не че не ми харесва-нямам време.
Благодаря за новата тема!  bouquet

# 14
Прочетох "Момичето което бях"-историята ми беше интересна, увлече ме и не исках да я оставя! Много ми хареса книгата!

Продължавам да си дочета "Не казвай сбогом" на Джилиан Флин, интересно тръгна, но взе нещо да ми зацикля към средата, мъча я още ...да видим ...любопитна съм какво ще стане поне Thinking

На компютъра, подхванах "Намисли си число" на Джон Вердън.

Общи условия

Активация на акаунт