В момента чета ... 31

• 39 497
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Подариха ми сборник с разкази на Захари Карабашлиев - "Кратка история на самолета"
Тъничка е, но й се чудя дали да се захващам - покрай толкова други заглавия....

Някой да я е чел? Мнения?

Чудесна е. Много ми харесаха разказите и ми оставиха топли чувства.
Сега ми дадоха "18% сиво" и съм в приятно очакване.
Отделен е въпроса, че се зачетох в "Гробище за домашни любимци" и не ми е ясно как ще ги съчетавам.

# 751
Позволих си да пусна новата тема, заповядайте! Hug Hug

# 752
Подариха ми сборник с разкази на Захари Карабашлиев - "Кратка история на самолета"
Тъничка е, но й се чудя дали да се захващам - покрай толкова други заглавия....

Някой да я е чел? Мнения?

"18% Сиво" е в топа на най- най- добрите за мен книги!! Четох във всяка свободна минута, разплаках се на неочаквания финал, реалистично написана книга, която определено оставя следа във всеки който я е чете! Много различно от всичко, което поне аз съм чела до сега.   Знам, че въпросът не беше за тази книга, но понеже авторът е един и същ не се сдържах от коментар за нея Simple Smile За сборника щом е тъничък според мен го прочети, дано не е загуба на време Rolling Eyes

# 753
Напредвам с "Капитан Михалис" на Никос Казандзакис. Скоро ще дам положителен отзив за цялата книга.

Благодаря, Мери, за новата тема!  Hug
здравей, какви са отзивите ти за книгата? да я купувам ли?

# 754
  • на североизток от Рая
Напредвам с "Капитан Михалис" на Никос Казандзакис. Скоро ще дам положителен отзив за цялата книга.

Благодаря, Мери, за новата тема!  Hug
здравей, какви са отзивите ти за книгата? да я купувам ли?

Книгата е страхотна, не се колебай, вземи си я.  Peace Отзиви писах след като я прочетох.

Но защо не забелязвате, че има нова тема, момичета?!  Rolling Eyes

# 755
Благодаря ви, момичета - за отзивите за Карабашлиев. В момента дочитам "Черно като полунощ" и след това ще  я чета и ще пиша - вече в новото, 32 издание на темата Simple Smile

# 756
май няма нова тема; да си кажа - чета "Жената на авиатора" (мегаселър на изд. "Хермес") и се кефя - много приятна, лека, житейска, но и необикновена.

# 757
  • Belgium
Има НОВА ТЕМА:

Позволих си да пусна новата тема, заповядайте! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт