В момента чета ... 31

• 39 598
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Петяя, Сиси, безкрайно благодаря за бързите отговори   bouquet

# 736
  • София
"Есенен мост"за сега не се намира никъде.
Търсила съм я в кашоните на уличните продавачи,но съм удряла на камък.

# 737
luckytigarche, благодаря!  bouquet Поне за момента ще пропусна "Гай-Джин".
За "Цар плъх" съм съгласна, че е невероятна книга!

# 738
  • София
"Остатъците от деня" са му доста по-популярната книга, а и сигурно сте гледали разкошния филм с Антъни Хопкис и Ема Томпсън по нея  Laughing

Сега ще се призная за изключително и крайно тъпа, но по-нескопосани, скучни и протяжно безсмислени филми от "Останките от деня" и предишния "Имението Хауърдс Енд" не съм гледала.
Хауърдс Енд чак на кино отидох....  ooooh! ... това е единственият филм за целия ми живот, на който съм си излизала по средата от салона. Останките го гледах вкъщи на видео и стоически го издържах до края, та да видя какво толкова хвалено и прехвалено има в него. Ми не успях да видя; абсолютна загуба на цели два часа и половина време  ooooh!
А то пък не бяха номинации, то не бяха награди... чудо!

# 739
  • Belgium
"Есенен мост"за сега не се намира никъде.
Търсила съм я в кашоните на уличните продавачи,но съм удряла на камък.

Слив, да отдавна е изчерпана, напомни ми да се разровя у нас и ако я намеря, ще ти я пратя  Laughing

Кали, филмът си е съзерцателен и съвсем нарочно протяжен. Ако не харесваш подобен стил, няма как да ти е допаднал  Laughing

# 740
  • София
Лу,зло да те забрави!Аз как ще ти се отблагодарявам после ooooh!

# 741
Нещо съм пропуснала  newsm78 за коя Балада говорите?
sky* защо така негативно за Амбър  Wink аз много я харесвам тази поредица, даже продължавам с пета книга

С книгите на Рей Бредбъри не успях да се сближа. Стилът на този автор ми е толкова далечен. Опитах с "Вино от глухарчета", спомням си, че много ми хареса заглавието и заради това взех и книгата, но не успях да навляза в темата  Grinning
За "Балада за Георг Хених" говорех. Често се споменава в темата.
Амбър не е моята книга.. Малко по реалистично фентъзи харесвам.Simple Smile
Трънски разкази и Тангра и неговият син ще ги търся в библиотеката. Не ги намерих в електронен вариант.
Запусвам си и Обалак врабчета на Такаши Мацуока и Есенен мост. Много харесвам книги разкриващи чужда култура, особено за Япония.

# 742
  • Belgium
Лу,зло да те забрави!Аз как ще ти се отблагодарявам после ooooh!
hahaha

Спокойно все ще дойде случай да ми се отблагодариш. Пък и пращането на книги си е безвъзмездна дейност  Laughing

# 743
Момичета , някой чел ли е книги на Марк Леви и кои негови книги са хубави , може ли мнения ?  newsm78

# 744
  • на североизток от Рая
Момичета , някой чел ли е книги на Марк Леви и кои негови книги са хубави , може ли мнения ?  newsm78

Аз съм чела  и имам , хареса ми  и мога да ти я пратя, ако искаш. Четох и друга от автора, но не помня заглавието. Оня ден си взех от библиотеката

# 745
Преди 2 седмици четох "Къде си" на Леви и много ми хареса Simple Smile.

# 746

А мнение за това? Имам блед спомен, че едно време ми хареса филма, но сега за книгата?  newsm78

# 747
Скрит текст:

А мнение за това? Имам блед спомен, че едно време ми хареса филма, но сега за книгата?  newsm78
Не е лоша, без да е нищо особено. Леко, приятно четово.
Скрит текст:

# 748
Подариха ми сборник с разкази на Захари Карабашлиев - "Кратка история на самолета"
Тъничка е, но й се чудя дали да се захващам - покрай толкова други заглавия....

Някой да я е чел? Мнения?

# 749
Poppea, аз харесах разказите, но само няколко се открояват повече, затова съм поставила 3 звезди в ГР. За мен обаче не бяха изгубено време, а и се четат бързо.. Ето повече мнения - https://www.goodreads.com/book/show/6557783?ac=1

Общи условия

Активация на акаунт