Намаления 2013 - лято

• 92 987
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Едно записче и от мен да не изпусна нещо Simple Smile

# 31
  • София
 Да се запиша отново, защото явно са изтрили благодарствения ми букет от първа страница  Mr. Green

Преди два дни бях в Парадайз и единствено в Уйкики успях да напазарувам хубави дрешки за децата. В останалите магазини, предлагащи детско, нямаше почти нищо интересно за момчета.

И малко не по темата, но да попитам дали някой знае отвориха ли магазина на Бенетон в България мол  Hug

# 32
Вчера ходих до The Mall - във всички магазини намаления от Кенвело си взех рокличка от 40лв на 12 на баткото много хубава блузка с дълъг ръкав от OVS 10лв, а НМ бяха пуснали в дамското съуитчъри ( ама много дебели) с дебела вълна и много мекички в 3 цвята за по 10лв, аз им се позачудих ама като го облякох супер меко и си взех, момичето на касата ми каза че току що са ги извадили и били много добро попадение. Като се прибрах видя че на етикета пише цена 69.90лв  Shocked
Иначе има много намаления зависи кой какво си търси.
Ааа имаше и в Pink woman доста намаления и при покупка на 2 неща 3то подарък!

# 33
В HM намалението не струва. Днес детето си хареса една единствена тениска и като стигнахме на касата забелязах, малка дупчица на ръкава. Като се загледах, се оказа, че целия ръкав е на бримки. Познайте какво направиха - сложиха я на закачалка и обратно на щендера с намалени дрехи  ooooh!

# 34
  • София, България
В HM намалението не струва. Днес детето си хареса една единствена тениска и като стигнахме на касата забелязах, малка дупчица на ръкава. Като се загледах, се оказа, че целия ръкав е на бримки. Познайте какво направиха - сложиха я на закачалка и обратно на щендера с намалени дрехи  ooooh!

така е

А за Бенетон в Балгариа мол - в петак о6те не бе6е отворен

# 35
  • София
 Радос, отново благодарности   bouquet

# 36
Hug И аз тук!
В аутлета на Тера Нова, Кое, Калиопе - всичко от 1.99 до 9.99, но за мен нищо впечатляващо  Tired.
Извинявай,а къде се намира този аутлет?

# 37

така е

А за Бенетон в Балгариа мол - в петак о6те не бе6е отворен
Доколкото разбрах, ще го отворят след намаленията, направо с есенната колекция.

# 38
  • София
Благодарности за новата тема   bouquet

В Gox-30%

да помоля ако някой утре до обяд ходи в ХМ в Дъ Мол-а,да погледне дали има лъскави кецове(сребристи) за момиче,27 номер.

# 39
  • София
Hug И аз тук!
В аутлета на Тера Нова, Кое, Калиопе - всичко от 1.99 до 9.99, но за мен нищо впечатляващо  Tired.
Извинявай,а къде се намира този аутлет?

Аз знам един, който е на "Граф Игнатиев",
малко след магазина на Миролио.

# 40
Да не изтърва някое намаление Hug

# 41
Ейй върнах се от морето и навсякъде нови теми започнати- връщам се да чета  Joy

# 42
 Peaceпод око:)

# 43
В НМ има какво да се купи, но трябва човек доста да гледа, а и тяхната номерация ме изкарва извън нерви понякога Laughing. От някой номера нося 34, от други 40?! Блузите ми са от ХС до М  Crazy

# 44
мога ли да върна една блуза купена преди 20 дни в Х&М, която в момента е на половин цена и да си я зема на новата цена

Общи условия

Активация на акаунт