Намаления 2013 - лято

• 93 136
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Berlin
На малкия съм взимала панталони с много широк ластик на кръста на Хаос Ловеч, ама пък не знам дали имат голяма номерация.

# 91
evhen, аз съм купувала летни дънки от Уайкики-доста широки в областта на дупето и бедрата и на кръста с трикотажен ластик с връзки/малко като на "бременските" панталони/.....и точно по това време на годината,беше...та от намаленията и цената беше чудна.
И,само да те успокоя,че и моя синковец беше доста"трътлест" на 6.....обаче,като се почна едно източване......и въпреки якото похапване,сега на 9 си е съвсем лесен за купуване на панталони,че преди това ми беше голям зор/.

# 92
evhen, провери в Джъмбото. Вчера купувах от там и имаше доста видове панталони, но аз гледах най-вече за 2-3 год. Предполагам, че има и за по-големи.

# 93
  • София
Вчера ходих в The Mall и в OVS от детското напазарувах хубави неща на добри цени- 50%.

# 94
Мерси момичета за насоките и на Люба за успокоението  bouquet
Явно жабарски марки изобщо не трябва да поглеждам за него, защото в  OVS му пробвах един панталон и въобще не можаха да му минат бедрата, да не говорим за коремчето, а размерът беше едва ли не за тийн ooooh!

# 95
  • I want it all and I want it now.
Вчера ходих в The Mall и в OVS от детското напазарувах хубави неща на добри цени- 50%.

Здравей обърна ли внимание дали има бански ?

Благодаря.

# 96
  • София
Чета редовно темичката и аз да ви се похваля, че вчера забърсах страхотни неща от Massimo Dutti в Сердика Център, на 70% и мноого смешни цени имайки предвид качеството.
Не беше останало почти нищо като асортимент, но там и две неща да има, пак си струват Peace

# 97
 Hug за темата

# 98
  • София
Здравей обърна ли внимание дали има бански ?
Благодаря.
Детски имаше,но не съм ги заглеждала.В Massimo Dutti в The Mall пък нямаше нищо.Аз влязох с голям ентусиазъм и не забелязах намалени неща,а още по-малко нещо лятно.

# 99
  • I want it all and I want it now.
Благодаря. Ще отида да видя   bouquet

# 100

Пак потроших 100 лв. за дребния  Laughing Цените са наистина доста изгодни с реално намаление 50%. Гледах основно детското за момчета, но и за момичета имаше доста дрешки. За възрастни също са намалени, има и бански, но не обърнах внимание на цените.

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 14:49 от Natali_

# 101
  • София
здравейте Hugнякой да се е разхождал да Аутлета зад Метро на Цариградско   Rolling Eyes

# 102
# 103
В Bershka всички дънки са по 20лв.; потници, блузи, тениски - 10 лв Simple Smile

# 104
В Bershka всички дънки са по 20лв.; потници, блузи, тениски - 10 лв Simple Smile

мерси за инфото!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт