Намаления 2013 - лято

• 93 175
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Последна разпродажба в "Terra nova" на "Витошка" и  на "Граф Игнатиев" - всичко до 9,99.  Мисля, че започват от 1.99.
Не е останало много, но пък за тези пари има какво да се избере.  Peace

бих те ли ми казали, какво значи последна разпродажба?
Бях в магазина на пиротска и си взех супер ризка за 10 лв, но по-ниски цени нямаше.По 15 и 20 лв. бяха.

# 151
Последна разпродажба в "Terra nova" на "Витошка" и  на "Граф Игнатиев" - всичко до 9,99.  Мисля, че започват от 1.99.
Не е останало много, но пък за тези пари има какво да се избере.  Peace

бих те ли ми казали, какво значи последна разпродажба?
Бях в магазина на пиротска и си взех супер ризка за 10 лв, но по-ниски цени нямаше.По 15 и 20 лв. бяха.
Цитирах тяхната реклама, предполагам значи последна за сезона. Иначе - за "Пиротска" не знам, но тези двата са аутлети, продавачките твърдят, че други аутлети няма в София...

# 152
  • София
В кой Мол има OVS?

# 153
В този срещу хотел Хемус.

# 154
  • София, България
и в този на Цариградско, а някой каза, че и в този на Сердика също, но също и че били на различни собственици и внасяли различни неща

# 155
  • There I was on a July morning
В мол Сердика не съм виждала магазин на OVS, мисля, че има само в Сити центъра и в мола на Цариградско шосе. В Сити центъра беше вече доста обрано за момчета, за момичета ми се стори, че има повече неща. Аз си взех едни дънки от там и три рокли от други магазини, и мисля  да приключвам с покупките за летния сезон  Wink

В Елизабет има добро намаление - 50 и повече процента,
в Капаска - всичко на 50 %,
в Бобо Зандер/Аристон има 50 %, но не на всичко.

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 11:53 от Скубиду

# 156
# 157
  • There I was on a July morning

Значи и там са отворили, много пъти съм ходила, но не съм го забелязала  Peace

# 158
  • София
Много благодаря за отговорите   bouquet

# 159
  • София
  tuni, само да знаеш, че Овиезе в Сердика нямат детско.

# 160
Тук www.parvolache.com има подарък към всяка покупка днес. Има и други намаления.

# 161
  • София
  tuni, само да знаеш, че Овиезе в Сердика нямат детско.

Много ти благодаря за уточнението, защото точно детското ме интересува и мислих там да отида.Ще е в някой от другите им магазини.

# 162
От намалението на Deichmann, нищо не можах да си взема, 80% от всички модели обувки и спортни обувки бяха 36 номер.
И в Tendenz бяха обрани откъм номера, но си взех едни пантофки от естествена кожа.

# 163
  • София
здравейте, знае ли някой какво е намалението в момента  в Саламондър в МОЛ Сердика?

# 164
  • София
Търся да купя голямо мече /плюшена играчка/ за подарък  Wink Декември имаше една промоция в Метро и мечето беше около 26-30лв. Ако видите някъде ,моля ви споделете. Благодаря.
В Бриколаж има останали едн големи плюшени мечовци по 17.00 лева, стрехотни! Бяха актуални по Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт