Намаления 2013 - лято

• 94 863
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Есенните намаления кога са?

# 332
  • 1st floor
Есенните намаления кога са?
Есента зареждат нови колекции. За намаления не знам... Confused

# 333

Добре че отворих темата и аз много се радвам.Много удобни ежедневни дрехи имам от Манго, заемаха най-значителната част от ежедневния ми гардероб.

# 334
http://www.edna.bg/svobodno-vreme/pochivka/kakvo-ni-ochakva-tozi … ka-centyr-4631531

от където е това:

....На 13 септември от 18:00 до 21:00 часа обявяваме HAPPY SHOPPING HOUR с намаления до -50% в повече от 30 магазина в Сердика Център. В специалната промоция ще се включат магазините Karen Millen, DUomo, Patrizia Pepe,H&M, Fusion, Playlife, Scandal, Guess Accessories, Istyle, Douglas, beauty|zone, Grand Optics, Swiss Boutique, Vision Express, WMF,Six, Nikol, Bra Clinic, Högl, BSB, Badoo, , KREO, Tom Tailor, Bobo Zander и Celio.....

# 335
http://www.edna.bg/svobodno-vreme/pochivka/kakvo-ni-ochakva-tozi … ka-centyr-4631531

от където е това:

....На 13 септември от 18:00 до 21:00 часа обявяваме HAPPY SHOPPING HOUR с намаления до -50% в повече от 30 магазина в Сердика Център. В специалната промоция ще се включат магазините Karen Millen, DUomo, Patrizia Pepe,H&M, Fusion, Playlife, Scandal, Guess Accessories, Istyle, Douglas, beauty|zone, Grand Optics, Swiss Boutique, Vision Express, WMF,Six, Nikol, Bra Clinic, Högl, BSB, Badoo, , KREO, Tom Tailor, Bobo Zander и Celio.....

интересно щото Playlife още не са направили 50 % на лятната колекция  Laughing

# 336
  • София
То пак ключовата дума е "ДО" 50%  Wink Може и 5 да са, както е честата практика.
Аз се ослушвам за някакво интересно намаление на играчки и най-вече конструктори, но уви.

# 337
  • София
Някой ходил ли е скоро до Sprider на бул. България, за да сподели дали разпродават нещо различно от летни дрехи?

# 338
То пак ключовата дума е "ДО" 50%  Wink Може и 5 да са, както е честата практика.
Аз се ослушвам за някакво интересно намаление на играчки и най-вече конструктори, но уви.

Намаленията на играчки ги правят след Нова година.

# 339
  • при моите любими
На играчки и аз очаквам. Обикновено има 25%, около 23-25 ноември в Хиполенд, на рождения им ден.  Peace

А това намаление в Сердика център само на летни стоки ли ще е? Аз искам на есенни и зимни.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 17:51 от cydonia

# 340
  • София
На играчки и аз очаквам. Обикновено има 50%, около 24-25 октомври или ноември в Хиполенд, на рождения им ден.  Peace

А това намаление в Сердика център само на летни стоки ли ще е? Аз искам на есенни и зимни.

В Хиполенд е 25% за рождения им ден. Ако не е и 20 даже, но със сигурност не е повече.

# 341
  • при моите любими
На играчки и аз очаквам. Обикновено има 50%, около 24-25 октомври или ноември в Хиполенд, на рождения им ден.  Peace

В Хиполенд е 25% за рождения им ден. Ако не е и 20 даже, но със сигурност не е повече.

Да коригирах се, така беше. Иска ми се да е повече Simple Smile

# 342
Миналата година имаше 25% намаление в Хиполенд на американския Черен петък. Мисля, че и други магазини направиха същото. Дано и тази година има подобни  Sunglasses

# 343
Във Фешън Галери на Г.М. Димитров (и в Люлин) са пуснали нови неща за есен. Вчера забърсах чанте на Масимо Дюти за 25лв.- естествена кожа. Страхотна находка! Цената по етикет е 79 евро  Rolling Eyes Много ми хареса...Иначе щендерите с намалените им неща си стоят, освен новата стока  Peace

# 344
  • София
Къде се намира този магазин Фешън Галери и то на Г.М.Димитров ме интересува?

Общи условия

Активация на акаунт