МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 945
  • 656
  •   1
Отговори
# 405
Ау какви бузки има Жени  Mr. Green

# 406
Май от всички най-дразнеща ми е Звезделина-грозновата, с прекалено високо самочувствие, досадна

# 407
http://informiran365.com/informiran365/svalyat-mis-bylgariya-ot- … ir-vizhte-zashho/
Малко ме съмнява да е вярно, но все пак ..

Още от началото си шоуто започна трагично. Личеше си, че както в повечето бг реалитита ще се търси рейтин чрез скандали.
Малко ми напомня на Евровизия. Там имахме веднъж шесто място, и в Мис Свят имахме шеста в света (изглежда все едно е попринцип на шесто място в света, а не за 1994г., но както и да е),  та мисълта ми е, че по всяка вероятност няма на какво повече да се надяваме Simple Smile
Кошлуков да си направи паричките, само да не праща избранницата за Мис на световния конкурс, че няма смисъл да се излагаме повече.

П.П. - А не може ли да пратим Калканджиева, вече нали няма ограничения за нищо. Тя нали изглежда по - добре от момичетата на 18. Може да станем пети тази година.
Сори, че те поправям, но съм педант  Embarassed Имахме 5-то място на Евровизия, а Жени е 6-та в света за 1995 година.  Crazy
Между другото този конкурс не си го спомням, но наскоро четох, че Жени е била в топ 10, но като са изкарали Топ 5, тя е останала извън тях... и затова нашите са казали, че е 6-та, но никой не я е наградил като такава.

# 408
Тъкмо край "миските" ни осъзнах колко и какви-ли-не дарби имам, талантът ми кипи...  Flutter
Толкова съм се отчаяла, че чак сарказма ми не действа (ето го, още един талант - саркастична млада дама  Mr. Green ), ама тц. Не мога да го издокарам.

Радвах се тази вечер на гащичките на Пенка, които не спряха да ги показват, то и тя, де.. Все пак, спонсора да види мат`риала, за който е платил.
Звезделина на моменти ми се струва доста... трезвомислеща, на моменти ми иде да я цапна през екрана. Майка ми се вайка как са я били унижили още при визитките, после седи и се възмущава как командорела, и какво ли била търсела там.  Crazy  Съвсем друг е въпросът колко пъти чух, че това предаване е пълна пародия (айде, бе, не думай)... Маме, маме, туй е мис, бее, ша търпиим, ша са наслаждавами на убости.

Толкова от мен с опитите ми да бъда забавна в 3 часа през нощта, скучно ми е.

# 409
Даниела ми прави много добро впечатление.
Така е , мн е нежна и женствена Simple Smile
Между другото страхотна коса има, мисля, че не са екстеншъни.

Даниела е отблъскващо студена и неприятна.

# 410
Прочетох ви,не гледах = нищо не съм изпуснала значи Hug
А ако е вярно за свалянето от ефир-а,дано!има защо!

# 411
Не съм съгласна, че е по-хубава. Намирам нещо особено несъразмерно в нея. Прекалено голяма глава за тялото има. Ужасно голяма уста...не знам има нещо дебилно във външния и вид и едни странни нотки в гласа. За излъчването изобщо да не говорим. Личи някаква подмолност и в начина й на говор - адски неприятно ми е това момиче.
Не съм съгласна, че е по-хубава. Намирам нещо особено несъразмерно в нея. Прекалено голяма глава за тялото има. Ужасно голяма уста...не знам има нещо дебилно във външния и вид и едни странни нотки в гласа. За излъчването изобщо да не говорим. Личи някаква подмолност и в начина й на говор - адски неприятно ми е това момиче.
И на мен ми е страшно неприятна, съгласна съм и с двете.

# 412
Значи всъщност си съгласна само с мен  hahaha

# 413
  • София
Между другото този конкурс не си го спомням, но наскоро четох, че Жени е била в топ 10, но като са изкарали Топ 5, тя е останала извън тях... и затова нашите са казали, че е 6-та, но никой не я е наградил като такава.
Точно така. Жени изобщо не е 6-та красавица в света, просто чисто нашенска интерпретация, която повтаряйки се хиляди пъти, в един момент взе, че стана истина. Да, ама не. Минала е там между капките и цял живот с това се надува.

# 414
Значи всъщност си съгласна само с мен  hahaha
Да, бе  Mr. Green

# 415
  • Пловдив
Ей сега забелязвам в wikipedia за Мис Свят 1995, че България е на 8-мо място по ред на оповестяване  newsm78

Скрит текст:

# 416
Ей сега забелязвам в wikipedia за Мис Свят 1995, че България е на 8-мо място по ред на оповестяване  newsm78

Скрит текст:

В азбучен ред са  Peace

# 417

Скрит текст:

Защото са наредени по азбучен ред  Peace

# 418
  • София
Какво значение има дали 6-та или 8-ма, все си е постижение. Не помня скоро да сме били в топ 20.

За протокола не харесвам Жени, груба ми е, интригантка с твърде високо самочувствие, а смятам, че общата й култура е доста ниска, но пък е хитра и си постига целите.

# 419
 6. Australia
 7. South Africa
 8. Bulgaria
 9. Venezuela
10. Israel

Само аз ли не мога да го видя този азбучен ред? По коя азбука е това?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт