МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 30 023
  • 656
  •   1
Отговори
# 525
  • София
да де, ама то със или без смс-си, организаторите няма да си позволят да изберат момиче, което после да бъде дисквалифицирано на международния конкурс.

# 526
  • София
За мен Пенка не е за подигравки относно правописа. Момичето е израсло по институции, няма образование, ясно е как е стигнала и до 4-ти клас. Харесва ми това, че е чистоплътна, обича реда, работлива е. Прави ми впечатление и че има желание да се учи, казва "Това ще го запомня и ще го спазвам вече". Смятам, че продуцентите, ако решат могат доста да й помогнат, у нея има желание да се учи и да попива.

# 527
Съгласна съм с теб с изключение на последното. Според мен няма желание да се учи.

# 528
За мен Пенка не е за подигравки относно правописа. Момичето е израсло по институции, няма образование, ясно е как е стигнала и до 4-ти клас. Харесва ми това, че е чистоплътна, обича реда, работлива е. Прави ми впечатление и че има желание да се учи, казва "Това ще го запомня и ще го спазвам вече". Смятам, че продуцентите, ако решат могат доста да й помогнат, у нея има желание да се учи и да попива.

Напълно съгласна. Пенка е извървяла много дълъг път и е претърпяла огромно развитие от ужасния старт, в сравнение с повечето "нормано отгледни" хора. Дори за една седмица се промени доста, вижда се че учи, попива и иска да се измъкне от блатото. На мен ми е интересна и симпатична и стискам палци. В самолета беше искрено развълнувана и щастлива, че има възможност за такова преживяване. Всички ние отдавна не се впечатляваме от самолети, но за нея е цял друг свят, абсолютно недостижим. Не можеше да повярва, че някой прави нещо хубаво за нея, личи че досегашния и опит е ад... Получава нещо само от мъжете срещу секс, тя си го каза на едно място "Лягаш, получаваш, не лягаш, не получаваш. Мъжете не са романтични."

Лесно е да я съдим, но колко от нас с такова ужасно детство биха били различни, грамотни, образовани, чели книжки? Яд ме е, че я изгониха първа, искаше ми се да си повярва повече. От Пенка става чудесна "Пигмалион" история, трябваше да я задържат повече време като редовен участник. Тя наистина е много обучаема, повечето хора не успяват да извървят и половината от пътя, който тя вече е изминала.

# 529
Не я изгониха  Peace В тъмницата с близначките е, днес ще се разбере дали ще я върнат пак в 'двореца'.

# 530
Май Пенка накрая ще се окаже положителният герой. Тя поне си каза за спонсора, а другите само шикалкавят и се правят на ударени.

Да затова и свалям шапка. Обичам откровени хора,а не като Франсин надута малка пикла на повикване.
И аз имам източник за г-ца силикон,както и за Камелия преди години за 3 бона един познат беше спал с нея Simple Smile 
Пенелопита поне си признава,че я спонсорират.

# 531
  • София
Хубаво се сети за Пигмалион.
Пенка може да не иска да учи като учене в училище, но иска да учи в живота.

# 532
Хубаво се сети за Пигмалион.
Пенка може да не иска да учи като учене в училище, но иска да учи в живота.
А, т'ва е различно вече. Simple Smile

# 533
  • гр. София
ExquisiteS,

Съгласна съм с теб, че има момичета(и то не една или две), на които много неща им липсват, за да бъдат дори само претендентки за короната, камо ли пък да я спечелят. Но както ти каза, някои са вкарани за сеир и за висок рейтинг(тези две неща за съжаление често вървят ръка за ръка). Също така и на мен не ми се иска да имаме за Мис момиче, което по никакъв начин не личи да е българка. Факт е, че голяма част от момичетата не са за този конкурс, просто не ми хареса слагането на всички под този общ знаменател. Peace
На мен също ми харесват Нанси и Ингрид, както и Даниела, Джулия и Боряна, но абсолютната ми фаворитка е Адриана! Heart Eyes Хареса ми изключително много първо с това, че е натурална красавица и има страхотен чар и позитивно излъчване, но също и с възпитаното си и умерено поведение, а не е и никак глупава според мен. За съжаление нея я дават за по около 30 секунди на епизод, просто защото не участва в кавги и интриги, а и май е срамежлива и не говори много. Но пък като и поразгледах фейсбука, останах с много добро впечатление, личи си, че е много добър човек.

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 23:48 от renitka_89

# 534
А онази дребната, едната от близначките, как пък не си затвори простите джуки - през цялото време повтаряше едно и също като латерна. Не знаела Пенка азбуката. Какво общо има азбуката с неграмотното писане. То и моята дъщеря, която е на 5 г., знае азбуката, но това нищо не значи.
Точно- и с тази цигарка в комбинация с телешкото си излъчване е живо олицетворение на съвременните псевдо-интелектуалки.
Пенка даже ме учуди, че в сравнение с някои жени от нейния етнос изобщо може да пише. Масово циганките не могат дори името си да напишат и често съм попадала на роми, които се чувстват безсилни да прочетат или подпишат някой документ. Та вместо да и се подиграват, наистина не е зле да се вгледат себе си. Отделен е въпросът, че само с подигравки няма да й се получи правописът на Пенка. Прави ми впечатление, че правоговорът й обаче е доста по-добър от този на поне половината от конкурентките й.
Все по-симпатична ми става циганката. Мисля, че ако тези момичета бяха много класи над ромското момиче, щяха да се държат по съвсем друг начин, а не така пренебрежително и нападателно.
Дотук с толерантност и благородство към по-слабите изпъкват: Миглена, Звезделина и Джулия.
Изключвам споровете за чистенето. За хигиената би трябвало всички да сме равни.

# 535
  • Пловдив
Много ме е яд на годините на Миглена + очарованието, че има дете... Направо на 100% щях да съм си за нея... Сега в момента милата няма никакъв шанс Crossing Arms
А колкото до Пенка - почва да си ми става голяма любимка Party Поне милата не се прави на голямата интелигенция, а и държанието й като забелязвам, че е спрямо същото на отсрещния  Peace

# 536

Пенка даже ме учуди, че в сравнение с някои жени от нейния етнос изобщо може да пише. Масово циганките не могат дори името си да напишат и често съм попадала на роми, които се чувстват безсилни да прочетат или подпишат някой документ.
На това можене ли му казваш? Според мен Пенка НЕ може да пише и го показа. Сигурно и в името си щеше да допусне грешка. Вярно, че много циганки не могат да пишат, но все са от по-възрастните. Пенка като е тръгнала по тоя път е трябвало отдавна да се замисли за грамотността, така като гледам не е изоставена някъде. Има брат и сестра, които я обичат и т.н.
Това, че е циганка въобще не я оправдава, че не може да пише. Има, за съжаление, много млади хора, които са израснали по интернати , но пък могат да пишат поне и са грамотни.
Пенка изобщо не я оправдавам. Отдавам го на мързел и на не искане да се ограмоти, че е по-лесно, кво да  се занимава там  с някакви сложни неща, като може и само краката да си отвори.

# 537
Можене е в сравнение с другите като нея. Може да пише, а не да пише правилно.
Май нямаш срещи с хора от малцинствата, струва ми се.
Голяма част от младите хора изобщо не могат да четат, а да пишат изобщо пък не могат. Наложи ми се да контактувам през зимата с представителна извадка: от три 17 - 20 годишни жени само една можеше да чете. Не съм й проверявала правописа, но допускам, че сигурно щеше да е по-зле и от Пенка. А Пенка все пак думата "одобрявам" написа правилно, за разлика от една съфорумка, която се разписа в темата  Laughing

# 538
Много жалко тогава, щом е така, но аз наистина не я оправдавам Пенка по никакъв начин.
Да, забелязах и аз съфорумката Simple Smile

# 539
Oф, защо дават само едно и също? Tired

Общи условия

Активация на акаунт