МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 989
  • 656
  •   1
Отговори
# 120
Която и да изгонят няма да сбъркат. После и другите 3 момичета.

# 121
  • София
Това с Ваня е ужасно, а този психопат сигурно е взел и пари, за да се появи по телевизията.

# 122
В момента, в който я викнат в онова като изповедалня(защото те със сигурност ще го направят) и види защо я викат-трябва веднага да стане и да напусне.Не трябва да позволява да ѝ причиняват тази болка Tired

# 123
За жалост са вкарали момичето единствено заради тази история. Rolling Eyes
Публикувана от: Blair Waldorf
Вмъкни Цитат
Не и симпатизирам на Ваня, безразлична ми е, но по-долна постъпка не могат ли да направят??? smile3516 Не ги ли е срам така да ровят в раната и?? Ако съм на нейно място след подобно нещо си заминавам!  bye
съгласна това е ужасно да ти се ровят така в живота но не разбирам и момичето ,което ,разбирам,че му е било тежък живота ,но всеки си има драми и трудни моменти и това не бива да е сензацията по тв. особенно в подобен  формат.. За телата на момичетата според мен са си наред + това показват че никой не е съвършен дори и красавици като тях ..   Peace Peace Hug

# 124
Това с Ваня е ужасно, а този психопат сигурно е взел и пари, за да се появи по телевизията.
Със сигурност, че той не я търсил толкова години, сега се е сетил, че има дъщеря.

# 125
  • somewhere near the sea
Хванах почти накрая. Предполагах, че ще издирят и ще пуснат онзи убиец и така ще стане.

# 126
Кога го даваха това видео с бащата на Ваня? Аз такова не видях  Rolling Eyes

Джулия: "тук вече взеха да се оформят концлагериooooh! ooooh! hahaha

И поредна тъпа серия.... много кофти направено "шоу".

# 127
Да се запиша  и аз. Sunglasses
Гласувах за Пенка, на нея най- малко е там мястото....  Crazy

Сядам да гледам серията от днес, че я пропуснах:

http://www.dailymotion.com/playlist/x2qx31_cool12312_%D0%BC%D0%B … 3/1#video=x126ofr

# 128
  • Sofia
Изгледах го сега,но никъде не чух и не видях да се споменава за бащата на Ваня и евентуалната им среща

# 129
Според мен пък на Пенка баш там й е мястото, аз по-подходящ образ не мога да измисля за това шоу.

А това с Ваня е много гадно... преди не повече от месец при баба ми имаше подобна трагедия - съседи, дете на 12 г., бащата безумно ревнив... само че той е заколил жената  Cry Опитал се е да се самоубие, не станало, а сега детето остава без родители. И си представям някой ден някакви нещастни рейтингаджии да се опитват да си правят сеира, направо не гнусни, ами не знам какви трябва да са!

Това момиче трябва да си излезе и да не позволи подобно нещо!!!

# 130

Е, лагер...концлагер...каква е разликата, нали е лагер Simple Smile Laughing

Мъка! ooooh!

Може ли някой в резюме да ми разкаже освен историята с Ваня нещо съществено имаше ли в епизода (нямам възможност да гледам повторенията) Blush Благодаря!

# 131
  • София
Е, лагер...концлагер...каква е разликата, нали е лагер Simple Smile Laughing
Joy  Joy  Joy
Изпуснала съм този бисер на Джулия.
По-добре малката да предприеме тактиката "Бъди красива и мълчи".

# 132
Изгледах го сега,но никъде не чух и не видях да се споменава за бащата на Ваня и евентуалната им среща
След като свърши, дадоха какво ще се случи в утрешния лайф.

# 133
По-добре малката да предприеме тактиката "Бъди красива и мълчи".
+1

# 134
Само на мен ли ми се стори или Звезди има целулит и не е с нормални килограми?
Жени Калканджиева на всички намери кусури, как пък Звезди е най-идеална, не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт