МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 940
  • 656
  •   1
Отговори
# 390
Ох  ooooh! много глупави задачи им дават...бой в шоколад,държене на торби,събаряне на тоалетна хартия  ShockedПо-добре да ги пообразоват малко,да ги научат на маниер или поне на правилен български език (Нанси и Ваня на моменти не ги разбирам).Да проверят географските им познания,все пак отиват на Мис Свят,сигурно не знаят половината държави на кой континент са,а за столици да не говорим  Crossing Arms

# 391
СЕМ няма ли да спре това идиотско предаване?  ooooh!

# 392
Аз съм за Боряна! Мъжко момиче е, допада ми Peace Макар че не ги следя редовно, знам че другите са НЕдостатъчно симпатични за такъв тип конкурс, да не кажа някой са направо грозни...  #Crazy
А и откога продуцентите се правят на луди за силикон в джуките, циците и всякакви интервенции newsm78

# 393
Не знам за момичетата, но вие откровено изпростявате на моменти, да обиждате обикновени момичета на по 18-19 години... да ви наблюдават и вас по 24 часа на ден камерите, да видим дали няма да кажете някоя дума не на място?  Rolling Eyes

# 394
Хора, стига с тези интервенции. За преобразяването на миските във Венецуела има даже специално предаване. Някои направо претърпяват пълна промяна.

# 395
Хора, стига с тези интервенции. За преобразяването на миските във Венецуела има даже специално предаване. Някои направо претърпяват пълна промяна.
Не помня кой обясняваше, именно за Венецуела, че ако не си направиш дупе, никой не те поглежда. Joy

# 396
Те интервенциите са разрешени. Но венецуелските претендентки обикновено добиват по-добър вид след тях. Не съм забелязала да си слагат силикон с размера на футболни топки и устни като дупе на павиан. Гледат да поправят несъвършенствата на природата - зъби, коса, нос, умерено количество силикон, не да си причиняват нови.

# 397
Някой може ли да ми каже коя с какъв "талант" се "изяви"? Тия дни го изпускам нещо, а и доколкото разбрах, не е голяма загуба - с всичките тези каши, които са забъркали.

# 398
Те интервенциите са разрешени. Но венецуелските претендентки обикновено добиват по-добър вид след тях. Не съм забелязала да си слагат силикон с размера на футболни топки и устни като дупе на павиан. Гледат да поправят несъвършенствата на природата - зъби, коса, нос, умерено количество силикон, не да си причиняват нови.

За това никой не спори, но ми прави впечатление, че на всяка страница интервенциите се посочват като неразрешени, което явно не е така.

# 399
http://informiran365.com/informiran365/svalyat-mis-bylgariya-ot- … ir-vizhte-zashho/
Малко ме съмнява да е вярно, но все пак ..

Още от началото си шоуто започна трагично. Личеше си, че както в повечето бг реалитита ще се търси рейтин чрез скандали.
Малко ми напомня на Евровизия. Там имахме веднъж шесто място, и в Мис Свят имахме шеста в света (изглежда все едно е попринцип на шесто място в света, а не за 1994г., но както и да е),  та мисълта ми е, че по всяка вероятност няма на какво повече да се надяваме Simple Smile
Кошлуков да си направи паричките, само да не праща избранницата за Мис на световния конкурс, че няма смисъл да се излагаме повече.

П.П. - А не може ли да пратим Калканджиева, вече нали няма ограничения за нищо. Тя нали изглежда по - добре от момичетата на 18. Може да станем пети тази година.

# 400
Някой може ли да ми каже коя с какъв "талант" се "изяви"? Тия дни го изпускам нещо, а и доколкото разбрах, не е голяма загуба - с всичките тези каши, които са забъркали.
Ето тук може да си набавиш липсите Simple Smile
http://missbulgaria.tv/video/16/Epizod-5-Talantite-na-miskite-1-chast

# 401
Звезделина и Джулия рисуваха.
Мелиса си подхвърляше топката. Joy
Боряна прави чушки с ориз и кайма. Joy
Ваня фреш. Joy
Пенка танцува кючек. Joy
Миглена и Велина пяха.
Близначките се бяха облекли като балерини и играха някаква сценка. #Crazy
Ингрид и Вили мисля, че правиха някакви съчетания от художествената гимнастика.
Емел говори на турски.
Даниела мисля, че също рисува.
Франсин танцува.

И това е май. Thinking

# 402

Аз съм чела, че не важи това само за миските, ами за всяко едно момиче. На 15-16 год. му правят операция на дупето.
Не случайно имаше една манекенка наша, даже беше някаква мис, Марияна Маринова (ако не се бъркам), тя беше отишла във Венецуела да си прави дупето и разказваше, че това е абсолютно нормална процедура, която прави всяка козметичка.

# 403
http://informiran365.com/informiran365/svalyat-mis-bylgariya-ot- … ir-vizhte-zashho/
Малко ме съмнява да е вярно, но все пак ..

Още от началото си шоуто започна трагично. Личеше си, че както в повечето бг реалитита ще се търси рейтин чрез скандали.
Малко ми напомня на Евровизия. Там имахме веднъж шесто място, и в Мис Свят имахме шеста в света (изглежда все едно е попринцип на шесто място в света, а не за 1994г., но както и да е),  та мисълта ми е, че по всяка вероятност няма на какво повече да се надяваме Simple Smile
Кошлуков да си направи паричките, само да не праща избранницата за Мис на световния конкурс, че няма смисъл да се излагаме повече.

П.П. - А не може ли да пратим Калканджиева, вече нали няма ограничения за нищо. Тя нали изглежда по - добре от момичетата на 18. Може да станем пети тази година.

Това със шестото място на Калканджиева не е съвсем коректно: http://www.slava.bg/profiles/134.html

# 404

Аз съм чела, че не важи това само за миските, ами за всяко едно момиче. На 15-16 год. му правят операция на дупето.
Не случайно имаше една манекенка наша, даже беше някаква мис, Марияна Маринова (ако не се бъркам), тя беше отишла във Венецуела да си прави дупето и разказваше, че това е абсолютно нормална процедура, която прави всяка козметичка.
Точно за тази жена говорех и аз, в ''Горещо'' мисля, че я гледах, дори ако не се лъжа е сред организаторките на конкурса. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт