МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 981
  • 656
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Гледаш грешната таблица, виж първата.

# 421
А, ясно  Simple Smile  Мисля, че все пак най-коректно е да се каже, че се е класирала в първите 10, което пак си е постижение, но не и, че е на някое точно определено място от полуфиналистките.

# 422

Точно така. Жени изобщо не е 6-та красавица в света, просто чисто нашенска интерпретация, която повтаряйки се хиляди пъти, в един момент взе, че стана истина.

Абсолютно никога не съм я възприемала като красива. Симпатична - да, но чак пък красива... А започва все повече да се превръща в лелка. Лошо е когато една жена се свързва само и единствено с външност - тя е до време.

# 423
Джулия е изключително красиво момиче .. с малко напътствия  и правилната подготовка бихме се представили мн добре на Мис Свят 2013 Hug Hug

# 424
Много хубаво лице има, но нещо в краката й ме смущава.

# 425
Днес ще гонят ли някого?

# 426
Тази вечер 1 час ли ще бъде предаването?

# 427
  • София
И пак ли ще е след някой мач със световно значение?  Joy

# 428
Щом е от 22:30 значи ДА  Grinning

# 429
Да , Ботев Пд, за ШЛ.

# 430
  • София
 Joy  Joy  Joy
Е как бе - това супер шоу, тази супер продукция да е след мач Марек vs Миньор Перник.

Е, добре де, същата работа.  Blush

# 431
Съжалявам за отклонението .. Sad обаче ще можели някой да ми каже как и аз да си сложа снимка там където е "подпис" но не като линк , а като самия файл .. явно още съм на "вие " с технол. newsm78

# 432
 Влизам да пиша за друго, но по повод Жени Калканджиева, мисля, че е хубава с естествена красота. Изглежда доста по-свежа от повечето момичета в къщата на Мис брадър, въпреки че някои са още тийнейджърки или 20 годишни. И да тя е единствената българка успяла да издрапа до 6 място в световен мащаб.
 Исках да пиша по повод снощното предаване. Двете момичета, които донесоха храна защо излязоха виновни в крайна сметка.  newsm78 Много лошо впечатление ми направи, че всички се нахвърлиха върху храната и започнаха да ядат и обсъждат кое не им трябва, без никой да извика или помисли за момичетата, които донесоха храната. Тъмнокосата май Ваня беше е най-онеправдана, тя се постара и да спечели и да донесе храна, а другите пак недоволни. Да я бяха победили тогава в състезанието. Аз ако бях за 2 минути сигурно само 1-2 неща щях да съм избрала и то по мой вкус разбира се. На който не му харесва да не яде.
 Изкефи ме първият лайф как хората изразиха недоумението си, че конкурсът тази години представлява 3 формата в едно. И ако утре ги накарали да се замерят с камъни то трябвало да се очаква някой да бъде ранен.  hahaha

# 433
Цитат
Аз ако бях за 2 минути сигурно само 1-2 неща щях да съм избрала и то по мой вкус разбира се. На който не му харесва да не яде.
Много егоистично тогава, да оставиш 17 човека гладни.

# 434
  • София
Влизам да пиша за друго, но по повод Жени Калканджиева, мисля, че е хубава с естествена красота. Изглежда доста по-свежа от повечето момичета в къщата на Мис брадър, въпреки че някои са още тийнейджърки или 20 годишни. И да тя е единствената българка успяла да издрапа до 6 място в световен мащаб.
Няма такова място в класирането. Ти как точно разбра, че е шеста в света?

Общи условия

Активация на акаунт