Nail art 62 тема

• 104 842
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Здравейте, много красиви неща правите, поздравления! Аз искам да попитам, тъй като гледам, че повечето се занимавате професионално, а не знам към кого да се обърна, а попаднах в продавалник (или Olx вече Simple Smile ) на ув лампи, гелове, продавани от частни лица на много достъпни цени. Та, въпросът ми е, ако си поръчам лампа и гел примерно, за лична употреба дали биха ми били полезни и какво точно трябва да си поръчам? Аз предполагам, че са ми нужни лампа, гел, четка и това, което премахва лепкавият слой. Има ли нещо, което пропускам и без което не може?
P.S. Забравих да добавя (не знам дали е важно), че няма да си правя ноктопластика, искам просто лакът ми да издържа повече от ден, два.

Здравей! Simple Smile Не си задала питането си в точната тема, тъй като тук предимно се показват творенията върху ноктите. Аз бих ти препоръчала първо да прочетеш тази, тази и тази теми, за да се ориентираш кое какво е. Peace Има голяма разлика между гел за нокти и гел-лакове – това са две съвсем различни понятия. Успех! Sunglasses

# 676
Колко красиви неща правите не мога да им се нагледам   bouquet

и искам да ви питам дали един такъв маникюр би навредил на бременността ? колкото и глупаво да звучи  Mr. Green

# 677
  • Пловдив
ravvenr, доколкото съм запозната по време на бременност не се слага гел върху ноктите, дори към последните месеци и лак  Peace

# 678
  • Sofia
   Е, тя може и без гел да си направи nail-art маникюр. Laughing

За лака не знам, ама гледам, че бременни масово носят, а и раждат с лак на ноктите. Peace

# 679
  • Пловдив
Коте, чувала съм, че при раждане изобщо не е препоръчително, защото при недостиг на въздух на родилката - ноктите посиняват...абе както и да е...така или иначе, ако не трябва наблюдаващия лекар ще й каже.

# 680
  • Sofia
   Да, и аз така знам, но мисля, че само в Б-я препоръчват това, странно наистина, но по филмите гледам, че доста от мацките си раждат с лак, а по чуждестранните блогове за маникюр чета как блогърката се чуди с какво да се лакира за деня на раждането. newsm78

# 681
През цялата бременност бях с безцветен гел върху ноктите, дори на раждането бях с него и никой нищо не ми е казвал. Поддържах много къса дължина на ноктите, а последните месеци спрях да се лакирам. Не мисля, че лаковете биха навредили по време на бременност, както и боядисването на косата не вреди.

# 682
  • Казанлък

# 683
# 684
  • Пловдив
Lion_Dess маникюрът е УБИЕЦ!!!  newsm44 От кой град си?

# 685
Lion_Dess маникюрът е УБИЕЦ!!!  newsm44 От кой град си?
Благодаря!В момента съм в един малък град Исперих,засега тук пребивавам Simple Smile))

# 686
  • Пловдив
Ох, защо всички прекрасници от тази тема сте извън Пловдив???  Hug

# 687
Ох, защо всички прекрасници от тази тема сте извън Пловдив???  Hug
Допреди две години живях  в Пловдив,но знае ли се Simple Smile)))))

# 688
  • София
Хубава декорация lion_dess, добре направени тънки линии , браво !

# 689
Хубава декорация lion_dess, добре направени тънки линии , браво !

Благодаря,Линда!А,ти както винаги правиш страхотни неща! Hug

Общи условия

Активация на акаунт