Кралски работи и клюки - 4

• 26 766
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
A royal child usually has three names, a first name and two middle names and, although William and Kate will officially choose their child's first name, it must be approved by the Queen before it can become his/her official name.( Кралското  дете обикновено има три имена, собствено име и двата средни имена и, въпреки че Уилям и Кейт официално ще изберат първото име на детето си, то трябва да бъде одобрена от Queen, преди той да стане неговото / нейното официално наименование.)

# 166
Бебето сигурно вече е родено, не вярвам да я оставят да се мъчи повече от 12 часа

# 167
  • Бургас
Да ви кажа, Че ей сега по новините тук казаха, Че англиЧаните след 22 Часа и преди 07 Часа и да се роди не съобщавали. Да знаете да не ставате посред нощ да проверявате  Mr. Green

Защото не можело да събудят Кралицата Simple Smile
А лекарят,водещ раждането, не бил близвал алкохол от средата на юни,за да е в кондиция.

# 168
Ако няма някой друг разказ и разнищване на раждането, темата ще е само"Мина някакъв човек", "Спряха предаването" и "Роди ли?" и ще е доста тъпа  Laughing
Това му е интересното на чакането-обсъждане, предположения, чудене.

Гледала съм по телевизията, дори в чуждестранни предавания, лекари да "помагат" с натискане на изгонването на бебето.
Не е практика само тук, в пещерите. И то не е скок- подскок, а си има техника, начин.
 Както понякога завъртат бебето ръчно.

До няколко часа ще роди, давам и още максимум 4-5 часа. Въпросът е дали ще има съобщение тази вечер.

# 169
Хм.....Че тук като гледам - http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/1014470_6927210574 … _2070507983_n.jpg - тъмничко си е, когато са съобщили за Уилям.......

Да напомня.....вечерните новини наближават.......

# 170
Да ви кажа, Че ей сега по новините тук казаха, Че англиЧаните след 22 Часа и преди 07 Часа и да се роди не съобщавали. Да знаете да не ставате посред нощ да проверявате  Mr. Green

Защото не можело да събудят Кралицата Simple Smile
А лекарят,водещ раждането, не бил близвал алкохол от средата на юни,за да е в кондиция.
Joy Joy Joy Ай, дано роди веЧе, Че да си пийне порядъЧно Човека, все пак отпускарско време е.

# 171
Хм.....Че тук като гледам - http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/1014470_6927210574 … _2070507983_n.jpg - тъмничко си е, когато са съобщили за Уилям.......

Може зимата да е роден, тогава се стъмнява рано.

# 172

21.06. - точно до най-дългия ден в годината.....

# 173
  • София

По ризки са...

# 174
  • Бургас
Според мен нашата гугутка вече е родила, обаче изчакват. Най-малкото да я отремонтират жената /ако бебето е голямо сигурно се е сцепила до гърба, милата, каквато е кльощава Laughing/ и като я настанят в покоите й и всичко приключи, тогава ще съобщят световната новина.
Аз залагам на близнаци - момче и момиче. Имена : Едуард Хуанито и Елизабет Консуело. Така де - нашата Калина как си кръсти детето - Симеон Хасан.

И това бабе, снимано в колата, според мен не е кралицата. Тази жена си има дубльорка. На много снимки кралицата въобще не си прилича с тези от официални събития.

# 175
  • София
, Не съм чувала досега за такава родилка, в пещери ли раждате, защо го позволявате?  Confused
Отидете в частна клиника.  Confused
Много се извинявам за спама - аз раждах в частна болница и да, скачаха ми по корема и не - никой не ме е питал дали позволявам.

# 176

21.06. - точно до най-дългия ден в годината.....
Може да е било лошо времето и да се е стъмнило по-рано  Mr. Green все пак е Англия.

# 177
  • sf
Аз пък, породено от много латиносериали, се замислих, ако НЕ дай си Боже, нещо се случи с бебето, дали ще го сменят тайно  Rolling Eyes Crazy

# 178
Аз пък, породено от много латиносериали, се замислих, ако НЕ дай си Боже, нещо се случи с бебето, дали ще го сменят тайно  Rolling Eyes Crazy

аааааа много си прекалила със сериалите!

# 179
  • UK
лекаря не го мислете, той излиза в пенсия след раждането, ще си отпие  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт