Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 18

• 58 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз имам СМС, че печеля Монополи.

# 616
# 617
# 618
27.08.2013   359888624XXX
27.08.2013   359896831XXX
27.08.2013   359886754XXX
Почивка в Гърция от Milka
Чак сега разбрах поста ти  Embarassed
На това му се казва да получиш sms  Crazy

# 619
  • Русе
Охх,само аз ли не мога да раз1итам кодовете на Морени? SadВсе ми дава грешен код....

# 620
Здравейте,

Вие спечелихте награда от играта на The Mall. Честито. Вашата награда е Donut от Dunkin' Donuts
някой ще ходи ли скоро до мола давам кода
 Подарен!

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 22:54 от mi6lenceto

# 621
Охх,само аз ли не мога да раз1итам кодовете на Морени? SadВсе ми дава грешен код....

Не не си само ти. Аз от тези игри вече съм   Crazy. Купих си вафла Морени  и се опитвам да регна кода и ми дава че е грешен.Пиша на емейла , снимам кода и ми отговарят че този код е миналата им игра. И аз като видях опаковката   Crazy                                                                     Вчера купувам на малкия кус кус на Плазнон и гледам на опаковката някакъв стикер,прибирам се в къщи и го превеждам и разбрах че  може да получиш 2  кутии по 80 гр с риба срещу стикера. Сега моля съпруга да се обади на негов приятел които пътува до Италия за да се възползвам ,стикера важи до април 2014 .

# 622
може да получиш 2  кутии по 80 гр с риба срещу стикера. Сега моля съпруга да се обади на негов приятел които пътува до Италия за да се възползвам ,стикера важи до април 2014 .

Шегуваш ли се?  ooooh! Whistling Laughing
Колкото и изкривени мозъци да има от игри и промоции, това избива РИБАТА.  hahaha
Ще занимавате човека за 2 консерви РИБА да обикаля из Италия и евентуално да ги мъкне от там!?  Stop Дано "съпруга" има здрав разум и не му се обади.  Laughing Това е мега, хипер, ултра безумна излагация и си е за годишна номинация в една друга тема.  Joy

# 623
  • София
  Вчера купувам на малкия кус кус на Плазнон и гледам на опаковката някакъв стикер,прибирам се в къщи и го превеждам и разбрах че  може да получиш 2  кутии по 80 гр с риба срещу стикера. Сега моля съпруга да се обади на негов приятел които пътува до Италия за да се възползвам ,стикера важи до април 2014 .

Laughing  Миналата година си купих някакви немски кремчета от Кауфланд. Като се зачетох се оказа, че етикетите участват в немска игра за десертни лъжички. Отидох втори път и купих още няколко, за да станат 6 броя и ги изпратих от България с подател немския адрес на дъщеря ми.  Laughing Изненадах я. След около месец получи лъжичките. Каза, че са хубави.  Laughing Сега се сещам, че не съм ги виждала. Трябваше да я накарам да ги снима, за да ги видя.  Laughing

# 624
може да получиш 2  кутии по 80 гр с риба срещу стикера. Сега моля съпруга да се обади на негов приятел които пътува до Италия за да се възползвам ,стикера важи до април 2014 .

Шегуваш ли се?  ooooh! Whistling Laughing
Колкото и изкривени мозъци да има от игри и промоции, това избива РИБАТА.  hahaha
Ще занимавате човека за 2 консерви РИБА да обикаля из Италия и евентуално да ги мъкне от там!?  Stop Дано "съпруга" има здрав разум и не му се обади.  Laughing Това е мега, хипер, ултра безумна излагация и си е за годишна номинация в една друга тема.  Joy

Аз пък не виждам къде е излагацията в случая? Rolling Eyes
 Пътува човека, навярно е шофьор и хипермаркетите не са му чужди. Защо пък да не свърши услуга, ако разбира се няма нищо против?!?

# 625
Какво се прави с тази игра на Морени. Имам две опаковки ?

Постоянно ми дава , че не съм въвела правилно кода ............не може да съм толкова........... Wink

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 18:38 от Порой

# 626
  • София

Постоянно ми дава , че не съм въвела правилно кода ............не може да съм толкова........... Wink

Какво пише на опаковката?

1. Спечели пътуване до Европа  - старата игра
2. Награди 700 х 100 лв и IPhone - настоящата игра

Иначе ти трябват 10 опаковки, за да участваш. Има вариант да вземеш 3 кода от страницата им във фейсбук.

# 627
  • Пловдив

Възможно е да грешиш в някоя буква /цифра/. Може опаковката да е зацапана от шоколада на вафлата и да не се виждат много добре, затова може да позачистиш опаковката.
Аз започнах играта тази седмица, затова да попитам по-опитните - в понеделник ли обявяват спечелилите от изтеклата седмица?
П.П. Отскоро се зарибих по игрите и томболите и започвам да ви следя. Simple Smile
cvete7575, благодаря!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 06:36 от marzeliva

# 628
  • Русе
в понеделник получават смс-и спечелилите,а списъка го качват във вторник....или сряда като тази седмица Laughing

# 629
Някой да знае нещо за нова игра на Нескафе 3в1 .Гледам в Пикадили в следващата промоционална брушура го има и на плика има реклама на игра  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт