Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 28 тема

• 29 077
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Мерси,момичета вече съм добре. Пих айран цял ден, шоколадче и изглежда се вдигна кръвното, та ми просветна към обяд, после легнах да спя и преди малко станах и сега вече съм напълно добре. Ще си вземем апарат, ама днес майка видяха по 100 лв малко са ми множко, ще търся някъде по-евтино. Благодаря за милите думи.

# 46
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug
Скрита Фуста, благодаря за прекрасната темичка, дано ни е на късмет   bouquet
Аз малко след като се записах тук и се наложи пак да лежа в болница, прекарах там 22 дни на системи и от вчера съм вкъщи. Много ми е притеснено, шийката преди 1 седмица беше 2, 5 см, но се надявам бебо да си седи в коремчето ми. Вече ми сложиха 1 - вите инжекции за дробчетата, другата седмица пак ще направим терапията с Дексаметазон. Моите контракции винаги са били болезнени въпреки всичките лекарства и системи  Tired
Успех на всички лежанки, все някак ще избутаме  Hug
Благодаря на всички вече родили мами, давате ни кураж и надежда, че и ние ще гушкаме здрави бебчета  Hug

# 47
Арвен, разбира се, че ще си стои бебчето в корема. Ти вече напредваш в седмиците, а и 2,5 см не е малко за твоето положение. Всичко ще е наред  Hug

# 48
  • на земята
 Arven_89 ,всичко ще е наред момиче,горе главата  Hug Не останало при теб,лежи,почивай и само положителни мисли,тук всички минахме по този път,за кой по лек,за кой по труден,всичко си заслужава мисли за бебче..)))  bouquet За всички  newsm51

# 49
Арвен мисли положително всичко ще е на ред не се притесявай почивай си и мисли позитивно и моята шийка е горе доло 2.50 ама не мисля много много че само се тормозя и бебка тормозя така

# 50
Арвен, дано всичко да е наред, не мисли лоши неща  Hug Hug

# 51
Arven_89 наборке Simple Smile аз съм на преглед на 1ви и ако знаеш колко се притеснявам, хем помолих мойта лекарка да ме гледа по-често, пък то мина доста време от последния път, но наистина въпреки трудностите, всички трябва да се опитваме да не се притесняваме и да гледаме положително, в крайна сметка нали за това са лекарите да ни гледат, да ни наблюдават и ако, недай боже има нещо да се реагира на време. Пък и щом са те пуснали в къщи значи са преценили, че нещата не са толкова притеснителни, радвай се, че си си у дома наслаждавай се на домашния уют и гледай напред, защото няма по-хубаво от това да си сред близките си !!! Е освен и бебчетата, но като още не сме го изпитали от къде ще знаем и освен ако не обичаш болниците  Grinning
Иначе другите мами как сте?

# 52
Някой, ако има да напише да му се е случило нещо интересно нещо свежо да се разведрим малко и да се разсеем. Ако няма например понеже съм на морска вълна Simple Smile ще попитам тези, които живеят в морски градове какво е чувството да знаеш, че морето е до теб и във всеки един момент можеш да отидеш на плажа? Прави ли ви впечатление или сте свикнали. Аз например сигурно щях да ходя всяка събота и неделя на плаж Stuck Out Tongue Не знам сега всичко ми напомня на морето и тук в моя квартал построиха много кооперации и много ми напомнят на хотелите на морето и като гледам терасите на хората как са си сложили масички със столчета се пренасям там   grinning039

# 53
  • велико търново
здравейте моми4ета ние в понеделник сме на жк сигорно още 1 път ще отидем и после ве4е в света марина да раждаме  Simple Smile като си дойда в понеделник ще се отбия да ви кажа какво е станало  Simple Smile Hug Hug Hug Hug

# 54
Здравейте мами newsm51

Ширина то не останало при теб Hug Hug Hug

аз имам проблеми с гърба Confused периодично ми се изостря плексита ту от едната ту от другата страна и е доста болезнено ooooh! и  все посред нощ се случва да почнат болки все едно костите ме болят Rolling Eyes

Някой има ли подобен проблем и как го решава newsm78 то като не можем нищо да пием

Сиси морето ще го гледаме по ТВ само тази година Mr. Green

# 55
Си89Си, не ми случват много интересни неща, вчера една приятелка ме измъкна от в къщи и малко със страх излязох, но бяхме с кола и за кратко, отидохме у тях и ми подари една торба с бебешки дрешки, обувцици и т.н, сега съм на вълна да им се радвам  Grinning. Иначе от вчера ми бучи едното ухо и ме е страх да не съм вдигнала кръвно, че знам че е опасно, поръчах си апарат за кръвно, че тая седмица и май и ниско беше, но нещо не пристига и се чудя кога ще дойде  Sad
Ширина браво, малко е останало при теб  Grinning, виждам, че и ти си от Търново, а къде ходиш на консултации, ще раждаш в Плевен, така ли ?
Нели, може да е от лежането, мен почна ту гръб, ту ръце, крака, на които лежа  Simple Smile

# 56
  • велико търново
kadrova4kata в плевен си водим консултацията и там ще раждам в Света Марина,от тукашните съм мн разо4арвана Cry а ти къде ще раждаш и при кого Simple Smile а на мен да малко ми остана на 28 ми е секциото  Rolling Eyes дойдох да се похваля днес взехме кошарката за спане с балдахин,комплект за спане,комплект за изписване,бебефон,няколко дрешки и поръ4ахме на мацката да провери дали имат в склада коли4ка на бертони пласа и ако има живот и здраве в сряда ще имаме и коли4ка а дребните неща ще поръ4аме от сайта "пакостник"  много съм доволна много са сладки вс дрешки които земахме даже му взехме 2 боденца които ще го ползваме за пижамка  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 сега още пове4е нямам търпение да се появи малката ми принцеса  smile3521 smile3521 smile3521 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

# 57
Ширина, аз съм на консултации при Ангелов, а за раждането много се колебая, но нямам възможност за Плевен, може би ще ходя в Горна при Милатович, много познати са доволни от него. Честито за покупките   chef. Ние имаме количка, сега ще гласим леглото, моето старо, ако не стане, ще купим  Grinning

# 58
  • велико търново
ми да скъпи4ко е в плевен,на мен раждането ми струва 1200 лв в 4астната,ама предпо4итам да ги дам и да знам 4е няма да имам никакви проблеми после,а за горна нз и аз 4ух 4е там са малко по добри от тези в търново  Rolling Eyes ние решихме да купим кошара много мои познати са доволни от тях и децата им спят до 4,5 годишни,понеже леглата ми се струват малко скъпи4ки ако живот и здраве по нататък се видим в лев може да и вземем легло Simple Smile какво ще е бебето знаеш ли ве4е  Simple Smile

# 59
Ами ако нашето не стане и ние може да купим кошара. Аз въобще нямам възможност за Плевен, ако трябва да съм там, трябва да тегля заем, а съм безработна  Simple Smile. Не, не знаем пола още, сега на 1-ви се надявам да ни го каже  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт