Плетем, плетем на плажа, че дупето загар да хваща! - 90

• 83 602
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Маугли, прекрасна пола, изглеждаш много елегантно с нея!  bouquet Носи си я при всеки удобен случай, доставяй си това удоволствие! Hug

Менделеевка, вярна на себе си, отново страхотно изпълнение! Впечетляващо оформени биета!   bouquet

а как да стане в  две посоки? newsm78
~Elg~ веднъж редуваш свивка-наметка, след това наметка-свивка, като не забравяш от време на време да следиш за броя на бримките! Hug

Кармела, поздравявам те!  bouquet А блогът ти както винаги е наслада за всички сетива! Hug

Цануша, много красиво роклЕ, Heart Eyes ама само аз ли я виждам съвсем малка?  newsm78Нали при зареждането на снимката в радикал махаш отметката „уменьшить до….”

Скрит текст:
Изкушавам се да ви покажа какво си имам от e-bay. Излишно е да казвам какво е усещането да я държиш в ръцете си, да я милваш….

Ох, как ще я заплета, не знам? ooooh!

# 331
Благодаря за споделените бебешки схеми. Замислям се оплета нещо за подарък даже и прежда бебешка си купих, оплетох едно мотивче да видя как се получава, но ми изглежда някакси дебело. Какви бебешки прежди ползвате за новородено? И другото, което си ме притесни е температурата на която се пере. На етикета пише 30 градуса и гладене със слаба ютия, а като че ли ми се ще да се пере на по висока температура.

# 332
за новородено ползвам памук, сега има всякакви дебели и тънки, различно пресукани, мекички и не много...някой джинс защо не пробваш?

снежинка - честито, на какво мислиш да я правиш?

# 333
Добре дошла на есента!

И давайте да пишем бърже, че от плажа направо на ски пистата ще попаднем! Wink

# 334
Сне*инка , удари ме направо в сърцето с преждата. Откакто я видях на живо, няколко пъти я сънувам. Ще чакам с нетърпение да видя какъв шедьовър ще направиш с нея.

# 335
Здравейте плетачки, ще покажа един пуловер, ако може да ми помогнете да разгадая   плетките, които са използвани.

# 336
Здравейте плетачки, ще покажа един пуловер, ако може да ми помогнете да разгадая   плетките, които са използвани.

ето тук: http://modnoe-vjazanie.com/vjazanie-spicami/vjazanie-dlja-zhenwi … tnikom-homut.html е обяснена схемата на руски.

# 337
Много благодаря за бързия и точен отговор. Не очаквах толкова бързо да ми отговорите. Страшни сте !!!

# 338
Снежинка, мерси за отговора.
Аз се пробвах само в една посока, само опако и стана.

# 339
Да покажа какво завърших тази седмица.
http://storage4.album.bg/959/dsc02459_097d0_30941589.jpg
http://www.album.bg/the_light/images/30941586/
 Преждата е тази: http://www.magazin.hobiyarn.com/product_info.php?cPath=29&products_id=282  номер 5942 , отиде ми 460 гр, игли номер 3,5 и 4 , стана много дебел пуловер.

# 340
Carmela Biscuit,maugli ,dodofit ,Mendeleevka,Ох, на баба -страхотни неща сте сътворили!!!   bouquet
Аз чета и се занимавах с довършване на започнати неща,че най-туткаво ми е зашиването и довършването им.Направих и ленти за коса и калъфчета за телефони. Laughing
Ето едно от готовите ми неща.

Скрит текст:

# 341
  • София
Раздвижи се темата, заваляха плетки  Grinning

canu6a, много е нежна и сладурска рокличката,
и на pixenceto жилетката, идейна и изпипана чантичка на Diana1006,
страхотни тикви на dodofit , много есенно настроение.
maugli, очите ми останаха в последния ти пуловер, разкошен и като модел, и като цвят.
Заинтригува ме преждата, има интересни цветове.

Снежи, честита ти Noro, сигурно ще е наслада за всички сетива да се плете с нея  Heart Eyes

И аз тихичко си попълвам запасите от прежди, май е време да захвана да плета нещо най-накрая  Embarassed

# 342

Изкушавам се да ви покажа какво си имам от e-bay. Излишно е да казвам какво е усещането да я държиш в ръцете си, да я милваш….

Ох, как ще я заплета, не знам? ooooh!

hahaha Два пъти прелистих темата назад, докато се светна, че има нещо скрито!!

Честити ти кълбета, Сне*! И много - десет ги преброих.
Моето едничко си ме чака. Още не мога да стигна до него.

eat. sleep. knit...

# 343
Здравейте момичета!Отдавна ви следя и се възхищавам на уменията и творенията ви,за което ви поздравявам!Имам нужда от помощта ви.Много моля,ако някой знае как се зашива дреха ,така ,че да става с външен ръб като на машина да ми каже.

# 344
  • Стара Загора
maugli,страхотен е пуловера...Ако знаеш на мен колко ми е любима тази плетка.Много е ефектна.Аз съм плела с нея едно детско пуловерче и се получи много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт