Плетем, плетем на плажа, че дупето загар да хваща! - 90

• 83 602
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Така ,да покажа и другите неща,които направих и снимах.Питах за пончо и ето го и него,не съм прибрала конците още. Laughing

И една блуза,но за следващото лято. Laughing

Благодарение на вас вече не мога без плетка,така си почивам.Благодаря ви момичета!!!   bouquet

# 346
  • Стара Загора
pisenxe,много са хубави,ей.Много са хубави наистина.Разбира се да не забравяме и манекенката-прекрасна   bouquetДа си ги носите с удоволствие нещата пожелавам.

# 347
Carmela Biscuit, благодаря!  За преждата незнам какво да кажа още, като я понося тогава ще преценя дали ми харесва, иначе докато я плетох нямах проблем,тя е като "МЕДЖИК"-а на ЯРН АРТ-а ми се струва, а за цвета има разминаване поне на моя компютър, аз очаквах да е по червена но и така ми харесва.
 Mendeleevka, благодаря! Да, плетката е много лесна , бих я плела пак.
 pisenxeto , много готини неща показваш!  И си толкова производителна! Hug

# 348
 Blush Благодаря,ще има да ви догонвам.Важното е,че реших и за мен да си изплета нещо,че с тези размери. Laughing Wink

# 349
Благодаря ви, момичета!   bouquet

тити, ще бъде нещо безшевно, в кръг, от горе надолу, но дали ще направя класически реглан, или по метода "кръгла платка", ще реша като направя мострите  Rolling Eyes

Додо, като ще е, да е!  Joy (И аз не съм малка, по-добре да Хартиса! hahaha)

maugli, много ти отива този красив пуловер! А за модела и изпълнението - поздравления!  bouquet

pisenxeto, много елегантна ти е станала манекенката! Heart Eyes Важното е, да се чувстваш добре с плетените ти неща, и носенето им да ти доставя удоволствие! Остава да се решиш да ни ги покажеш облечени, сега е точно време за пончото!  Hug

# 350
Здравейте, талантливи момичета! Пуснах тема във вашия подфорум, но не знам дали ще бъде забелязана за това влизам и тук, за да ви помоля за помощ.

Празниците наближават и за нас от Фондация "Нашите недоносени деца" е време да организираме отново нашите базари в подкрепа на недоносените деца! Миналата година някои от вас се отзоваха, за което много им благодарим. Тази година идеята ни е за три базара - в Сливен, Варна и София.

Вече има доста такива инициативи, но ако все пак сред вас има момичета, които по някакъв начин чувстват близка нашата кауза, ще се радвам да се включат.

В момента събираме доброволци, които са готови да дарят труда и времето си, за да стане базара реалност и да направим този подарък на най-малките и борбени дечица на България. Ще се радвам ако сред вас намерим съмишленици!

Поздравявам ви за красотите, които правите! Невероятни сте!  bouquet

# 351

А за гащичките може ли да ми помогнете?

http://mommaof2crochet.blogspot.com/2013/03/newborn-diaper-cover.html
http://pantherdragon.bravepages.com/ruffles.html
http://www.bustingstitches.com/2012/06/diaper-cover-for-ribbed-baby-hat.html

[/quote]
begg , сърдечно благодаря! Страхотни сте! Продължавам да се възхищавам на творенията ви.

# 352
Eх, големи красоти видях. Браво, момичета!  Heart Eyes

Аз нищо не плета, само мързелувам, а имам да довършвам мнооого започнати неща ... Трябва да ме набиете!!!! knit  baduu

# 353
  • Бургас
Здравейте момичета!
Не съм писала до сега тук, но да попитам има ли плетачки на една кука или по точно каренца и пр. Аз съм се захванала с едно перде, искам да го направя с плетена дантела. Та само дрехи ли плетет и показвате?
Мерси

# 354
Аз съм се захванала с едно перде, искам да го направя с плетена дантела. Та само дрехи ли плетет и показвате?

Добре дошла, Хриси. Всеки показва и плете това, което може. Няма ограничения. Колкото повече, толкова повече ...

# 355
  • Бургас
Благодаря, утре ще споделя албум, Лека вечер!

# 356
Момичета, помощ! Племенника ми иска да му оплета тази жилетка но като гледам описанието , първо че предниците ги дават с повече бримки отколкото гърба (аз винаги плета с еднакви бримки) и второ немога да разбера тези черните квадратчета отдолу какво значат. Аз предполагам че се наддава нагоре след  като се почнат фигурите но не съм фигурна.
http://storage4.album.bg/391/0_a27af_713db440_orig_d7f20_30946475.jpg

# 357
                  maugli,обикновено предницата се плете на повече бримки особено при жилетките.Правилно си разбрала,че над черните квадратчета се наддава по една бримка.Има знак L и същият знак обърнат на другата страна.В единия случай се наддава опакова бримка,при другия знак лицева.Следи по схемата къде какъв знак е.

# 358
Didia ,благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 359
  • София
maugli, точно тази жилетка от две години съм я обещала на моя мъж и се ослушвам  Whistling
Чакам с нетърпение да видя резултата при теб  Simple Smile, много ми харесва модела.

Общи условия

Активация на акаунт