Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за вълнените прежди и какви модели се плетат?
Как да блокирам плетене с мокро блокиране?
Какви са разликите между преждите Roman и Cairo?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за вълнените прежди и какви модели се плетат?
-
Как да блокирам плетене с мокро блокиране?
При мокрото блокване на плетени дрехи, те се оформят в желаната форма и размер, след което се използват течни перилни препарати за цветно пране при температура на водата 30 градуса или по-ниска. Потребителите съобщават, че цветовете на копринените дрехи не избледняват и преждата има тенденция да се удължава.
-
Какви са разликите между преждите Roman и Cairo?
-
Как да създадете ефект на дълъг косъм върху блуза?
-
Кои са най-добрите източници за намиране на модели за плетене?

То красотата им е в едрата плетка..Обаче разглеждам магазините и не мога да намеря подходяща прежда за такива дебели куки (плета сами на една кука, на две игли не мога)...Как се процедира в този случай? Плете се с по-малка кука? Но тогава няма да има съответствие в размера и в броя на редовете...Или се бъркам...Само тази чуденка ме спира пред поръчката на прежда...
Значи мога да си плета с Джинс да речем, но го правя с два ката прежда?
Толкова е приятно, и така заредена се прибирам! Ама нали знаеш - по едно и също време....на едно и също място..... 
Затова ги пера много внимателно, и никога с перилен препарат! Жилетката я изпрах (ако може да се каже пране, просто накисване) със студена вода и малко течен сапун - просто 3-4 впръсквания на дозатора. След изплакването я пуснах на една лека центрофуга, колкото да се изцеди, и толкова. Промяна в цвета не забелязвам, като сравнявам с кълбото, което ми е останало.
ще е много гадно и язък за плетенето аз преди години си купувах прежда която не знам каква беше, но плетох от нея карета слагам ги в белина и не си променят цвета махат се само лекета които не са могли да паднат при в пране в пералнята жалко, че не знам каква беше тази прежда