Кралски работи и клюки - 5

• 26 221
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Интересно ми е, ако Кейт роди още едно дете, Хари пети ли ще е в редицата за трона?

# 511
Аз Хари не го мисля, той сега празнува ли, празнува. Има повод, нека пие, него тази истерия го устройва - има си заместник, не е вече на пънгара с трона. Интересно ми е какъв ще е неговия подарък за бебето.

Четвърто парче от короната  Laughing?
Да ама 4-ри е повече от 3.
И сега стана ясно - Кейт може да има деца, дано не е само това, а и това ще си има дечица - дай боже, а на чичо Хари му остава само да се радва на фамилното си име и няма да го задължават да е примерен.

Ако Кейт и Уилям имат повече деца, Хари съвсем е спасен. Той би станал монарх единствено ако тези деца нямат наследници.
Линията на наследяване е в сила на първородното дете или неговите братя и сестри и след това чак, братя сестри братовчеди на родителя.

# 512
  • София
Интересно ми е, ако Кейт роди още едно дете, Хари пети ли ще е в редицата за трона?

Да.

# 513

Нали само първородните се броят? Не знам обаче в какъв ред се разклоняват?

# 514
  • София
....а на чичо Хари му остава само да се радва на фамилното си име и няма да го задължават да е примерен.

Според мен в тези среди е важно да си първороден син, престолонаследник и т.н. Не вярвам Хари да не е искал да е на мястото на брат си  Peace

# 515
чичо Хари му остава само да се радва на фамилното си име и няма да го задължават да е примерен.

Като гледам, това него много го устройва  Joy

# 516
....а на чичо Хари му остава само да се радва на фамилното си име и няма да го задължават да е примерен.

Според мен в тези среди е важно да си първороден син, престолонаследник и т.н. Не вярвам Хари да не е искал да е на мястото на брат си  Peace

Аз пък си мисля, че хич не му дреме. Важното е купон да има, даже повече го устройва.

# 517
Как ли се чувстват братя и сестри на един бъдещ престолонаследник? Все-пак още от малки разбират кой/коя ще е с короната.

# 518
И аз мисля, че Хари много го устройва това положение Simple Smile

# 519
Как ли се чувстват братя и сестри на един бъдещ престолонаследник? Все-пак още от малки разбират кой/коя ще е с короната.

тя баба ако не пусне кокала..кел файда Simple Smile

# 520
  • София

Нали само първородните се броят? Не знам обаче в какъв ред се разклоняват?

Всички се броят по ред. Евентуалното първородно дете на настоящото първородно бебе вече ще измести неговите също евентуални братя и сестри.

# 521

Според мен в тези среди е важно да си първороден син, престолонаследник и т.н. Не вярвам Хари да не е искал да е на мястото на брат си  Peace
Хари едва ли е не искал, но винаги има една заплаха. Ето на баба Бети баща и не е първороден наследник.
Но в днешно време един монарх носи голяма публичност и само това. Хари е веселяк, други неща него го вълнуват.

Като малки сигурно има ревност, макар че всички мисля се възпитават еднакво, но когато поотрастнат тогава вече сигурно си отдъхват, че не е тяхна отговорността - поне в днешни времена където монархията е само показност с много задължения без управленчески насоки.

# 522
  • София

Аз пък си мисля, че хич не му дреме. Важното е купон да има, даже повече го устройва.

Абе, не е точно така. Не му пука, защото няма как да се променят нещата. Я, той да беше първи, да видиш тогава. Всеки се бута напред. За мен привидно уж не отдават значение на това, но им пука. На Уилям му пука, че ще е крал, както и на Кейт й пука, че е с бъдещия крал и на Хари му пука. Човешка суета  Peace

# 523
Да намерим на Хари една бъдеща кралица  Mr. Green. Няма ли неомъжена такава из Европа, с някое нейно си кралство?

# 524
  • София
Да намерим на Хари една бъдеща кралица  Mr. Green. Няма ли неомъжени такива из Европа?

Има, ама са непълнолетни...не е добре  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт