Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 103
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
LemOn стискам палци за прегледа  Hug

Аз жегата не я усещам, защото съм по цял ден вкъщи на климатик. Кръста взе доста да ме боли, оказва си влияние вече тежината.
Ох, как можах да стана толкова рано днес, какво ще правя цял ден, ще полудея. Да си идва вече Габи, че да имам компания. Като се сетя, че събота и неделя ще съм сама, защото ММ ще ходи да я взема, а и събота ще са на морето и  smile3511 Не съм я виждала вече 2 месеца, нямам търпение да я прегърна и нацелувам.
Честито на всички именници! http://dete.bg/n/dnes-e-uspenie-na-sveta-anna.10136.html

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 09:03 от tania_tsvetanova

# 106
Да кажа и тук "Добро утро"!
Стискайте ми палци,днес съм на преглед.  Praynig
Да споделя,че при ходене и аз усещам натиск. Обикновено после много ми се допишква и става съвсем розово положението  Laughing Мисля,че е нещо нормално...
За разходките -през деня не ми понасят,та сутрин рано или вечер гледам да наваксам.
  bouquet

# 107
Памперс, приятно изкарване на Бейби шауъра , дано да получиш все хубави подаръци.  Peace
Благодаря! Много се надявам да се получи весел празник. Повечето поканени не са присъствали на такова събитие, а с останалите сме правили до сега просто сбирка, на която сме подарявали малък подарък и голяма торта от памперси. И сега се вълнувам около организацията и оформлението на игрите и украсата.

Аз не успях да спя тази нощ от жега и миля след малко да изляза да пийна едно кафенце с приятелка, че да ми почне по-нормално деня   Nature Sunny

Честит имен ден на всички празнуващи!  cook

Lulu25
, и аз съм разучила попътните тоалетни.  hahaha

# 108
Аз пък пак станах вуйна.Сестрата на ММ тази нощ родила малката Виктория.Терминът й беше 6 август.Мм е много щастлив,но пък те са в Германия и чак другото лято ще се видим...
За изписването и гостите-аз съм твърдо против.Като ни изписваха с Марти само ММ дойде да ни вземе без абсолютно никой и си се прибрахме пак без никой в къщи.
А за погачата-аз и против  нея съм.40 дни някак си немога да ги свържа с бебе,ами....сещате се.За това няма и да ги отбелязваме най вероятно.
И аз съм с нисък хемоглобин-101 и сега си пия хапченца.Не се притеснявам от това тъй като и предния път бях така,а и при моето НЕядене няма как друго да е.
Усмихнат ден Simple Smile

# 109
Добро утро момичета,
Да ви се оплача,от няколко дни не се чувствам въобще в кондиция.Вчера трябваше да си оправя къщата,че майката на ММ днес ще идва.Утре ги изпращаме двете с каката на моренце.Макар,че не се напъвах много,но вечерта имах страхотни болки в гърба и дори лежането не облекчаваше.Тази сутрин съм с една идея по-добре,но се усещам скапана.Снощи ММ ме отмени в простирането,без да го моля.Каза,че ще ме отменя в част от домакинските задължения.Стана ми много мило,макар че ми е гузно,работи по повече от 12 часа на ден....
Ох оплаках ви се  Embarassed
За изписването ще сме само най-близките-и то пак се събираме доста хора-има няма 10-тина човека.Голямо събиране ще правим на питката.
За излизането се надявам седмица-две след изписването да можем да излизаме по малко на разходки и да хванем последните хубави дни.Не бих се затворила за 40 дни вкъщи.

Успех на всички,които са на преглед  Hug
Pampers Пожелавам едно весело бейби парти и после да се похвалиш
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
Усмихнат ден от мен

# 110
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
Седмаче и LemOn успех днес на прегледа днес Simple Smile Чакаме ви с хубави новини  Hug
Ени-тка Честита ви племенница Simple Smile Да е жива и здрава малката Виктория  baby_neutral
Pampers пожелавам и аз едно страхотно парти да си направите и да получиш много хубави подаръци ииии после да разкажеш пък и някоя друга снимка да покажеш   bigdance2
Честит имен ден на всички празнуващи днес!Да сте живи и здрави   bouquet
Ох снощи пак щях да умра от киселини  Sick Аман вече,преди никога през живота си не съм имала а сега направо ще откача.Не мога да разбера дали е от определени храни или просто ей така  newsm78 Ще взема най-накрая и аз тоя Талцид да си го купя за да ми мирне главата  Praynig
А аз искам да питам сега като ни пускат пак кръв и урина ще пускат ли и за васерман,спин,хепатит както ни пускаха в началото,защото аз знам че точно тези изследвания важат 6 месеца?

# 111
Ени-тка (Милена Ив) честито за малката Виктория! Да е жива и здрава! Скоро тази радост ще е и във вашият дом!

# 112
Здравейте пупици сладки   bouquet
аз тази нощ като никога се наспах  Hug ип сега започвам пране, чистене , готвене  Mr. Green
Честит празник на всички именници да са живи и здрави   bouquet
Връщам се да ви чета  Hug
Пожелавам ви лек и усмихнат , слънчев ден   bouquet
аз ще си го изкарам вкъщи с моя най-добър приятел климатика  Mr. Green

# 113
Аз пък пак станах вуйна.Сестрата на ММ тази нощ родила малката Виктория.Терминът й беше 6 август.
Да е много здрава малката Виктория и да ви носи много радост!  bouquet

Забавих да ви се похваля, че снощи сглобихме люлката. Много ми харесва. Ще я снимам тези дни да ви я покажа.  Mr. Green

# 114
Ени-тка (Милена Ив) честита ти племенница! Да ви е жива и здрава!  bouquet
Pampers на теб приятно парти пожелавам! Много веселие и внимавай с емоциите!  Wink

Аз се върнах от преглед....лееекинко ядосана. И аз като Sealover отивам на преглед и няма кой да ми се обади да ме предупреди, че лекарката е удължила отпуската си до 29. 07.  Rolling Eyes Изсипваш им една чанта с пари, пък после...кво...ще се разходиш, кво толкоз...Та минах само при акушерката. Във вторник преглед и ще си взема 45 дневния болничен.

# 115
Мамита  bouquet
Днес си поспах като пън, снощи тук гърмя трещя и после захладня и се спеше Crazy даже колежката ме събуди, че трябва да си подаваме документите в университета като всяка година и е питала дали може тя да ми ги даде, че да не ходя до Свищов и то без да съм я молила Embarassed
На нашето изписване сигурно ще доидаъ баби, прабаби, леля ми ама само в болницата после всеки по дом, ама ние нали живеем с майкини, тъй че няма да ми е скучно Mr. Green
На 40 ден ще ходим за молитва няма да правим почерпки и такива неща,няма смисъл
Лимонче и аз мин седмица ходих за консултация ама док беше в отпуска няма как в тия месеци Hug а и на Яворината в Силистра има хубави български дрешки на много добри цени
И честито на Енитка за племенничката

# 116
Ени-тка-Честита племенница и от мен!   bouquet
Забравих да честитя именните дни на всички празнуващи   bouquet
По този повод,момичета спазвате ли поверията на тези празници.За днес знам ,че е празник на майките ,бременните и ,че те не трябва да чистят ,мият  и тн...
Мислех днес да започна с пране,ама нещо се замислих  Mr. Green Май само си търся оправдание да не свърша нищо  hahaha
Lemon,много е гадно така да те разкарват,да не си направят труда да предупредят  #Cussing out

# 117
Мерси, Ани. Ще кажа на майка ми за Яворината, че тя също пазарува някакви неща. Аз вече съм във Варна и до раждането май няма да се прибирам до Силистра вече.

# 118
Добро утро!

Памперсче, наистина те ще искат да видят бебето и за това няма как да е преди това. Ние сега си се виждаме често, но нямат търпение да се появи вече бебока. Всичките са ми много близки приятелки, колежки и наистина няма как да не поканя някоя от тях.

Енитка, честита племенница да ви е жива и здрава!   ura

От няколко седмици се потя много и не се издържа, нощем се събуждам цялата мокра. Днес видях, че на единия ми крак някаква вена е изкочила. Rolling Eyes

Вчера се направих на герой - готвих няколко неща, пазарувах, излизах с баткото на площадката зад блока и ме започнаха силни контракции. Цяла нощ пия разни хапове и ме отпусна, но днес не ставам от леглото. Останаха ми 4 седмици до 36г.с. и ще трябва са устискам.

Какви ванички ще купувате? Допреди седмица смятах да е на CAM или Neonato,но вече реших, че мин. 100лв. не ми се дават. Ще го ползвам 1-2г. и после на боклука. Искам да е със стойка, но май стойките не са универсални. Дайте съвет.

Усмихнат ден!

# 119
Здравейте ! Легнах в четери сутринта , и сега съм като премазана  Tired  Пия си кафето , а малкото го взеха едни съседи също с деца да плициркат заедно в басейна . Спасиха ми живота направо , че поне един час ще мине докато да се поосвестя  Mr. Green
Памперс, аз на бейбишаура за малката събрах много подараци , даже имам снимки как на следващата сутрин съм се засипала с всичките дрешки и си ги ражглеждам Heart Eyes . Тогава мисля , че бях във втората половина на осмият месец.  Също аз нищо не организирах , а цялата организация я пое сестрата на ММ, което си е голямо облекчение.
Е, този път няма да имам бейбишаур , то няма и кой да дойде всеки е на някъде пръснат ..
Има една много хубава игра , но тя е главно ако има поканени мъже (при мен имаше) . Надуват се балони и се слагат под горната дреха в областта на корема и се засича кой първи ще успее примерно да си завърже връзките  Joy  Предполагам , че може и с жени обаче да се играе ...
Другата игра , която се сещам , е всеки дава предположение колко е в сантиметри обиколката на тумбата ти , и който е най-близо като предположение печели малко подаръче ....Имаше много , но вече съм забравила , а с такова умиление се сещам ...
Lemon аз си мисля вече всеки път преди да тръгна за МД да им звъня да питам дали лекарят /акушерката са на работа в конкретният ден , защото ако ми се случи още един път такова разминаване ще има някоя удушена рецепционистка  Mr. Green  Много неприятно наистина се получава , мисля че имат нужда от поне още един служител на рецепция за да смогват да се справят качествено с обслужването на толкова пациенти . Peace
Енитка, честито ви попълнение в семейството   bouquet

Аз днес чакам пратка , трябва да получа легълцето с матрака , ваничка , и две шишета . Още съвсем малко неща останаха да купувам и вече ще съм спокойна . Легълчето не е нищо особено , но не ми се даваха много пари , защото не се знае колко време ще сме тук и колко ще влезе в употреба . Поръчах ето това , което е в изцяло бял цвят http://www.bebelandia.bg/productv/27748/dibo-detsko-krevatche-peni.html

Общи условия

Активация на акаунт