Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 109
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Мими , аз си поръчах ето такава http://www.bebelandia.bg/productv/33318/pilsan-detska-vana.html  .

# 121
Относно изписването, направо не ми се иска да идва тоя ден, като се сетя тая свекървата ми сигурно, цялата рода ще викне.  #2gunfire #2gunfire Яко се е побъркала и ме нерви... То верно, внуче чака ама то па вече прекалява. Мен, ако ме питате най-добре е да дойдат, само роднините от моята и на мъжа ми страната, без други лели, чичовци и т.н. Да се щракнеме, няколко пъти и у дома...  Без това на 40 дни си представям там вече кво ще е ....  Crossing Arms

# 122
  • София
Честито на мамите с новите покупки Simple Smile Със здраве да си ги ползвате Simple Smile
Аз се изказах вече за изписването че не искам никакви събирания и т.н. в болницата ще са моите родители,родителите на ММ,сестра му с приятеля и,и брат ми Simple Smile Никой друг не ми трябва Simple Smile
sealover коритото е много готино и цената му е много добра.Ние все още си нямаме корито та довечера ще го покажа на ММ да видиме кво ще каже.Харесва ми че вътре си има такава стойка,която ние така или иначе трябва да купуваме ако вземеме обикновенно корито Simple Smile

# 123
Пуфи, и на мен точно това ми хареса , че само ще трябва да постела хавлийка за да му е мекичко и няма нужда от други приспособления. А пък и това си е просто една пластмасова ваничка , хич не ми се даваха някакви баснословни суми просто заради едно лого .  Peace

# 124
На Ива ваната беше подобна и се оказа адски неудобна за детето- постоянно й не натъртваше дупето и вагинката от тази вградена стойка. Уж го спира да не се пързяла,но  то пак се изплъзва до стопера и дупето му се подбива в пластмасата, както и крачетата,които стоят разчекнати и опират отстрани в ръбовете на този стопер.

Кики, складът се намира в Дианабад, в първия блок до Метрото, ако имаш интерес, ще трябва да ти го обясня лично, защото е малко засукано- аз живея 10 години в тоя квартал и 4 години ходя всеки ден на работа с метрото и съм минавала покрай склада, но сега сефте го виждам, добре,че ме заведоха. Стоката е същата,която се зарежда в магазин Амиго в МОЛ Седика.

Между другото, жената от склада ми каза,че в момента в Амиго има 30% намаление и може също изгодно да се купят неща,които пък в склада вече ги няма.

# 125
Здравейте момичета,
Прибрах се от преглед бебка е ок  тежи 1,694кг.развива се напълно нормално, пусна ми и изследвания ама май куца нещо и след обяд пак ще ходя при АГ да ги погледне. Отново е главично разположена от лявата страна, но има още какво да се желае за подходящата полза при раждане, затова АГ ми каза да лежа на ден по два часа на лявата страна и между краката си да слагам възглавница, така че десният крак да е повдигнат. Мисля, че някоя от вас беше споменала за това.
Ваничка и аз още не съм избрала, мислих, че това ще е най-лесно но уви, ще помоля мамитата с опит да препоръчат някои добри.

Ени-тка Честита ви племенница , да е жива и здрава и много щастливо дете
Pampers благодаря ти за отговора, на теб приятно изкарване на партито и да си прекарате незабравимо.
Напоследък постоянно ми се разхожда, няма значение кое време,, но все пак се съобразявам със силното слънце, но определено се чувствам прекрасно докато ходя.

# 126
Ето ме и мен Simple Smile
Бях при доки да видим как са нещата с мен, та за сега сме удържали нещата, ще се размина с болницата. Режимът обаче си остава същия- лежане и само лежане! Позволи ми да пътувам утре , което означава , че няма да си пропусна прегледа в Трета градска.
Тук е страшна жега Sad Залепила съм се за климатика и не смятам да мърдам никъде. Тъпото е , че нямаме цифрова и нет ( пиша от телефона) #Cussing out Обадих се, ама все още не са го оправили:(

Честит имен ден, на всички които празнуват днес!

Стискам палци на всички , които са на преглед днес!

Петя, честит ти рожденник ! Да ти е жив и здрав , и много да ти помага Simple Smile

ushana, количката не я поръчахме , защото утре сме в София и решихме да идем до Аико да я видим. Както казах , в темата за количките ми бяха много полезни, та имам и друг ваиянт, ако тази наистина в толкова малка, колкото казват. Твоята е друг модел, по-скъпа е и си личин, че е по- голяма Simple Smile

Относно изписването- аз ще раждам в София, а живеем на 250 км, така че едва ли ще дойде някой. Предполагам , че само родителите на ММ и майка ми ще дойдат да видят бебчо. Но софри и сбирки няма да правим. Ще сме изнервени от пътя сигурно.

Памперс, приятно изкарване на бейби шауъра Simple Smile Била съм на няколко в щатите и винаги сме си прекарвали супер. Както спомена sealover, игрите са много забавни. Жалко , че така се получи да бременея в БГ, та няма как да си спретна и аз. Нито имам приятелки тук, нито пък тези дето общувам с тях знаят що е бейби шауър Sad

Ени-тка (Милена Ив), честито ви племенница ! Да е жива и здрава !

Пиша вече час от този телефон, а тези нито оправиха цифровата, нито нета Sad ще умра ит скука !

# 127
  • Пловдив
Добър ден. Да се оплача първо, че много ме боли лявата ябълка на таза.  Sad
Ени-тка, честита племенница. Много послушна и здрава да бъде.
Да почерпя по едно сокче за рождения ден на моето голямо съкровище, което с много зор се появи на днешния ден преди 14 години.
Скрит текст:
Ваничка аз взех такава обикновена със стойка. Поставка за бебе никога не съм ползвала анатомична. Идеята на тази е, че после на пода си я слагах в банята и се плацикаха вътре моите сладури. До 2 годишни барем.  Grinning
Браво за успешните прегледи. На тези, които не са минали днес  Hug. Много е неприятно така. Моята вчера я питах кога ще е отпускарка, а тя вика чаааак края на август. Все едно догодина ще е.  Crazy Те направлението за раждане кога го издаваха? И пишат ли вътре препоръка примерно за операция? Не помня вече. Май само талон за раждане беше.  newsm78
mimi_9, и аз съм все вир-вода. Вече спя само по гащи и пера калъфки през ден.  Blush
Днес и аз ще си го карам на мързел под климатика. Вчера наготвих за два дни напред.
От днес съм официално в 8 месец.  Shocked

# 128
Амели , като подложа по-дебела хавлийка от долу , а и все пак бебето се придържа с ръка не виждам как ще му се натърти дупенцето .  Rolling Eyes
Петя, честит ти рожденник !!! Да ти е живо и здраво момчето и много да те радва   bouquet Много е хубаво коритото и наистина за дълго ще ти влиза в употреба. Аз имам от малката дълбоко корито и до сега и го пълня с вода да се топли на слънцето и после да си се къпи , голям кеф и е  Grinning
So Amazing, явно сме в една ситуация относно бейбишаурите   Hug Ти се пази сега и дано бебчо не бърза да се появява  Peace
Боли ме главата ужасно , и ми е много замаяно ....
Замесих си тесто с идеята да си направя нещо , обаче още не съм решила какво да е .... Mr. Green А така ми се е дояло нещо тестяно  Crazy  Мен поне не ме хващат киселини от тестените храни  Sunglasses
А , Пете щях да пропусна - честит ти осми месец  Hug

# 129
Здравейте, момичета!
Набързо влизам да благодаря на всички за стиснатите палчета и за подкрепата   bouquet  Hug Пазете се и на всички пожелавам лека бременност до финал   bouquet

# 130
Юхуу , вече имам нет  Simple Smile

Tanishte  Hug Когато имаш време , пиши как е малкият Ясен  Heart Eyes

sealover, жалко че не живеем в един град , или поне на близо , можехме да си спретнем един бейбишауър  Laughing  Hug

# 131
Sealover,  Petia много са ви хубави, със зраве да ги ползвате Mr. Green
Аз харесах едно в Джъмбо, но няма стойка, а на мен ми трябва.
Таня радвам се да те видя тук  bouquet

# 132
Танище, радваме се че се отби - чакаме и подробния разказ при първа възможност! Стиснатите палчета за вас са си все още в сила
Мими - аз също се бях насочила към тези на НЕОНАТО и САМ, но после реших да си спестя този разход.
Много ме навиваха за тези родилни кофи, но аз явно ще съм от старомодните - та се насочих към ето такова коритце, а след 6 месец вероятно ще си взема седало за душ кабина много сладурско
http://www.bebelandia.bg/productv/46240/bebe-confort-ergonomichna-vana.html
Сега видях, че се сгъва??? На живо не бях забелязала...
Остава все пак въпроса за вътрешното шезлонгче - или стойка, но все още проучвам
За изписването - да ви кажа толкова съм объркана и толкова ме е подгонил страхът от приближаващото раждане, че за това не бе ми хрумвало да мисля. Аз не съм по данданиите, в болницата искам само родители в най тесен кръг и това е!!!
40 дневния не смятам да спазвам
Да попитам, дали имате отзиви реални не рекламни за люлката на Нуна? Действително ли върши такива чудеса?

# 133
Я сегя някой дя обясни с думи прости що за чудо е тоз бейбишаур (явно е, че надали теглите един душ на бебето)  Joy

За ваничките - на мен обикновена анатомична ваничка ми беше много удобна, така ва си и взех и сега http://www.amazon.de/gp/product/B005IWBG4E/ref=oh_details_o02_s0 … ie=UTF8&psc=1 Има я и във вариант с пластмасова приставка, ама на мен не ми се вижда удобно, пък и то колко му е в началото да го изчипкаш за две минути. Така или иначе го придържаш. После пък само си седи и надали (поне моят звяр) би искало да е заклещено в приставката... Аз за себе си така реших  Mr. Green

Стойка не взех, ще го мисля ...

# 134
  • София
Здравейте!

Днес беше голяма жега на плажа.  Чак ми призля по едно време, а уж не съм излизала изпод чадъра.  На малката май също не и беше добре и плака и мрънка, докато не постояхме известно време на хладно.

Танище Hug Hug Hug

За ваничките - тези с анатомичните приставки не са ли подходящи само за по-малко бебе.  Когато вече започне да седи как точно се къпе вътре? newsm78
На мен честно казано не ми се виждат особено удобни.  По-добре да си го придържаш с ръка, отколкото да се чудиш как да го закрепиш на тези поставки.  Ние купувахме различни допълнения към нашата, но всичко ми се видя непрактично.  В крайна сметка, докато не започна да седи си я къпехме на мивката Crazy
мими, ти стойка може да си вземеш отделно.  Само трябва да провериш коя е подходяща за твоята ваничка.  Не съм убедена, че всички ванички могат да се слагат на стойка, но това е нещо, което лесно ще разбереш в магазина.
И имайте предвид, че някои от ваничките, колкото и да е странно, се пързалят.  Не знам как може да познае човек в магазина, но майка ми взе една на Чиполино (ако не се лъжа), която е много красива, но като стъпи Лора вътре и щеше да се пльосне на пода Rolling Eyes
Ваничка на КАМ имаме на вилата, намирам я за удобна Peace

Енитка, честита племенница  bouquet

Миминка, взимай нещата със свекървата под контрол отсега, че после съвсем ще ти се качи на главата.
Те и нашите родители бяха неприятно изненадани, че не искаме да правим празненства на изписването.  Но като разбраха, че сме категорични, го приеха.  Даже сами пожелаха да не идват до вкъщи, видяха ни само на излизане от болницата и се разотидоха.

Общи условия

Активация на акаунт